שלישישבת...באיחור...

pirk

New member
=]

שם / כינוי: שיר שבט: עמית אימפריההההההה הנהגה: איילון תפקיד: מדריכת ו' שעת הגעה לשבט: 16:45 שעת חזרה מהשבט: 21:00 בערך.. אולי קצת לפני כמה חניכים הגיעו? 10 איך היה? כיףףףףף =]] מתה עליהם! ומה היה? פעולת יאקירמא... מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה ארוכה צהובה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: שיחקתי איתם בתור משחק סיום את - אידיוט , זונה [למי שמכיר...] רק עם מילים אחרות.. ואז אחד החניכים שאל - נכון אמורים להגיד לבנות זונה?1 חח זה היה נורא לא נעים! וסתם משהו מעניין שקרה: אממ נשארנו 20 דקות אחרי הפעולה לרכל והיה מצחיק.. קפאו לך הידיים? הן תמיד קפואות האיש שעשה לך את היום: הצוות! למה? כי היה משוב ממש מצחיק ואני מתה עליהם!

rainbowgirl

New member
עונה..

שם / כינוי: קורל שבט: ניצני הנגב,או בקיצור-שנה"ב הנהגה: דרום תפקיד: מרכזת צעירה שעת הגעה לשבט: 15:15 שעת חזרה מהשבט: 20:00 כמה חניכים הגיעו? 200 בלי גדוד ד אחד איך היה? קר.. ומה היה? פעולות.. מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה שחורה ארוכה,סוודר בורדו,פוטר של חנוכה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: חניכי ח' העבירו פעולה לצוות שלהם ובמפקד החניכים עמדו במקומם והיה מצחיק. וסתם משהו מעניין שקרה: קר... קפאו לך הידיים?ברור! האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: בהצלחה בבגרויות,אם יש לך.. אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: מסקנה יומית:

שRונה

New member
יומפעילות מאושר!

שם / כינוי: שירלי שבט: יובל הנהגה: איילון תפקיד: מדריכה ו' שעת הגעה לשבט: לוזוכרת שעת חזרה מהשבט: גמלא כמה חניכים הגיעו? לאספרתי איך היה? מדהימייייי ומה היה? הרבה חברים הביאו לי בלונים ומתנות ליומולדת וחניכימוס שלי עשו לי מסיבת הפתעה:) מה לבשת מתחת לחאקי? מ.. לא זוכרת.. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: הישיבת שכב"ג.. מ.. מביך... וסתם משהו מעניין שקרה: חניכים שלי קנו לי בובת חזיר משו לאאאאאפנים! קפאו לך הידיים?באארור האיש שעשה לך את היום: אמ... חברים שלי כי אין עליהם!!!! וחניכים שלי!!! למה?כי הם מדהימיםםםם מסקנה יומית: אני אוהבת ת'חניכים לשי יותר ממה שחשבתי!

just orka

New member
אני כלכך שונאת את הצוות שלי.../images/Emo204.gif

שם / כינוי: אור שבט: רעות הנהגה: איילון תפקיד: מדריכת ז' שעת הגעה לשבט: שעת הגעה לרכבת- 3 וחצי שעת חזרה מהשבט: שעת חזרה מהרכבת- 9, 9 וחצי כמה חניכים הגיעו? 24. כולם חוץ מ-2.. איזה יופי! איך היה? נחמד מאוד, רק הסוף עם החניכים והצוות הרס. ומה היה? פעולת הצופה אינו נופל ברוחו בעזריאלי, היה נורא נחמד מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת מחנה קית 2004 מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: מביך- חניכה שקראה הודעה לא ממש טובה מהפלאפון שלי. מצחיק- חניכים שרוקדים הורה מול הקולנוע בעזריאלי עצוב- החוסר הערכה של החניכים למה שאנחנו עושים, , הצוות. וסתם משהו מעניין שקרה: השומרים ה#^%#^#$^%@# של הקניון התחילו לצעוק על חניכים שלנו קפאו לך הידיים?לא ממש האיש שעשה לך את היום: מממ כמה מהחניכות בקבוצה למה? סתם בלי שום סיבה מסר לאיש שמעלך: יום טוב! אייקון שמתאר את היום: :S ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: - מסקנה יומית: צוות רק עם עוד 3 בנים, ואני בת יחידה. זה לא כיף. ממש לא.

just orka

New member
נע לא משהו רציני../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

אני חושבת שהיא שכחה את זה כבר XD על ידיד שלי ששלח לי שהוא שיכור בת"א.. משהו כזה..

hadarinke

New member
פעולת סקס ^.^

שם / כינוי: הדר שבט:
און הנהגה: דרג תפקיד: חניכת ח' שעת הגעה לשבט:5 שעת חזרה מהשבט:7 כמה חניכים הגיעו? מלא כי פעולת סקס איך היה? חחחחחחחחיחי למדיי ומה היה? פעולת סקס מה לבשת מתחת לחאקי?חולצה! מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:ענת וגבי הדגימו לנו תנחות 69!!! חחחחחח וסתם משהו מעניין שקרה: בנים הם מפגרים!! קפאו לך הידיים?נייט האיש שעשה לך את היום:רז למה?כי עדי קקי

cohen shir

New member
נוסטלגית מח"צ ז'.... ../images/Emo9.gif יוגבי כנס.

יוגבי... מאז טופח התחיל להיות מה שהוא היום.... חחחחח

cohen shir

New member
חחחח לא רק אותו את כל השכבה שלי....

נספר בהזדמנות.... זה ממש ארוך....

cohen shir

New member
חחחחח קצת מלחיץ אבל יש מקרים דומים

מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
מיץ
........................... מיץ!

YogevLevi

New member
לא יפה שיר.........

ככה שכל העולם רואנ......אפילו חניכים........

cohen shir

New member
אבל זה סמוי הם לא באמת יודעים מה זה

גיחגיחגיחחחחחח מאוועעעעעעהעהעהעהעעעהעעע
זה היה צחוק מרושע כזה... אני אף פעם לא יודעת באמת איך עושים כזה....

YogevLevi

New member
חחחחחח

איזה הזוי זה אם טופח יכנס לפה עכשיו........>_<" אני לחוץ זה לא הולך ככה

למעלה