שלישישבת...באיחור...

גם אני לא../images/Emo4.gif

ואני כבר בשכב"ג... אוף
חחחחח אולי אני אבקש מהמדריכת שכבה שלי לעשות לנו משהו כזה...

R o t e m G

New member
מתי עוברים את זה?

אנחנו בכיתה י', שתינו מדריכות ו'. אבל אנחנו שבט חדש וראשון בעיר שקם רק לפני שנה, לפני זה, אף פעם לא היינו בצופים. אז עכשיו אולי תספרי לנו?

YogevLevi

New member
לא מנסה להתחמק........./images/Emo3.gif

ואני בן לא בת......... אין זמן מדויק שבו עוברים פעולה כזאת.......פשוט מתישהו עוברים אותה......

יSublime

New member
נו מה אתם דפוקות? זו לא איזו

פעולה שחייבים לעבור ועוברים אותה תמיד בשלב מסויים-וזה לא משהו מוגדר... פשוט הוא אמר שזה נושא נפוץ לפעולות ועושים את זה לפחות פעם אחת כשאתה חניך בכתה ז' ח' ט'.... הוא לא יודע מה יש בה-כל פעולה היא שונה.. וכשהוא אמר שכל אחד עובר את זה ושאת בטוח תעברי הוא התכוון שזה נפוץ מאוד ויש סיכוי שגם לך יעשו,זה הכל. חח זהו :)

MayLuvsDoug

New member
דאמט@#!@../images/Emo122.gif../images/Emo69.gif../images/Emo6.gif

רק אני עברתי אותה בכיתה ה'? XDDDDD חחח איזה צוות חולה היה לנו.

cohen shir

New member
מותק אני מזכירה לך את בשבט אפיק....

זה מסביר הכל! חחח סתם צריכה לדבר איתך.

R o t e m G

New member
חחח

מה נראה לך שיש בה? XD די, הם כבר חושבים שאנחנו סתומות לגמרי...

cohenet91

New member
../images/Emo45.gif

אבל הי, אתם גררתם אותי לויכוח המפגר הזה
טוב אני יכולה להמשיך אותו אם אני אשאל על פעולה לדוגמה שעברתם, אבל אני באמת מעדיפה לעצור את זה כאן
בעצם זה לא ממש ויכוח, זה יותר דיון... נו אז נכנסתם לקומונת הבלונדות? אהמ.
(שקט, אני יודעת שאני לא קשורה)

מממ ../images/Emo13.gif

שם / כינוי: אורנית שבט: עידן הנהגה: צפון תפקיד: מדריכת ה'[וואייי כל פעם שאני באה לענות על השאלה הזאת אני באה לכתוב קורסניקיתת-זה תמיד יישאר ככה!
] שעת הגעה לשבט:3 ועשרים ככה שעת חזרה מהשבט: 9:30 כמה חניכים הגיעו? ממ...8 ככה איך היה? נחמד,אפילו נחמד מאוד
ומה היה? ערב הורים חניכים מה לבשת מתחת לחאקי?סריג אפור מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: אממ המרוץ מכשולים של ההורים זה די משעשע לראות הורים עושים מירוץ מכשולים
וסתם משהו מעניין שקרה: כל הערב הזה
קפאו לך הידיים?מממ לא ממש האיש שעשה לך את היום: גלי למה?כי היא חאמודהה
והיא עזרה לי המוןןן
זהו? טוב :]

למעלה