שלום

rigoletto111

New member
אם את לא רוצה לחשוב על

דברים שאינם עולים בקנה אחד עם מה שלומדים בסמינר חב"ד, כנראה שהגעת לפורום הלא-נכון. השתתפות בפורום תאלץ אותך לכך מהר מאד. ראי הוזהרת (בצחוק וברצינות גם יחד)

אם

אם אני לא רוצה לחשוב על דברים שאינם עולים בקנה אחד עם מה שחונכתי, יש לי בעיה רצינית בלי קשר לפורום בכלל. אכן, החיים שלי קשים. נו, אני משתלדת להסתדר..

rigoletto111

New member
זה בהחלט נכון

וממילא תיתקלי בדברים שונים מהחינוך שלך, אלא אם כן תתחתני עם חסיד, תשקעי לעולם שכולו חיתולים ובישולים, ולא תצאי מגבולות מאה שערים/ כפר חב"ד , ובודאי לא תקראי שום תקשורת חילונית ואינטרנט.

וההתקלות הזו היא מאוד קשה

מבחינה רגשית. וגם אילו אתחתן עם חסיד - לא הייתי חיה את החיים של כפי שאתה מתאר. אבל מעולם בעצם לא התיימרתי להינשא לחסיד.

rigoletto111

New member
לכן עם המצאת האינטרנט עלה

מספר החוזרים בשאלה אצל החרדים ... כי אנשים נאלצו להתמודד עם תפיסות אחרות. מסתבר אם כך שתצטרכי לחשוב שיש אנשים שחיים את החיים אחרת וחושבים אחרת על החסידות. מה תעשי עם זה? זו החלטה שלך

החרדים יכולים להיות רגועים

לא האינטרנט הוא זה שחשף אותי לתפיסות אחרות. אני פשוט מאוד סקרנית זה הכל, ואני אוהבת לחשוב בזמני הפנוי. זה שיש אנשים שחושבים אחרת, סבבה. אבל כאשר אני צריכה להתמודד עם זה...

אבזץ

New member
תתפלא. אני למשל חושב שאני קרטופום

בלי לראות ובלי להכיר. ואז אישפזו אותי וקשרו ת'ידיים ות'רגליים, אבל זה כבר לסיפור אחר.

סלסרו

New member
ידיעת המחלה היא תחלת הרפואה

זכותך לחיות את חייך עם מחסומים לעייניך, אבל אז אין לך זכות לחשוב שאת באמת רואה. בכל מקרה, מאחר שהודת שאינך רוצה לחשוב אחרת, כל השרשור הזה מיותר. היית אומרת את זה מראש וחוסכת לאנשים הקלדה.

אוקיי

מתנצלת. קוראים לזה ציניות, או סרקזם, או משהו באיזור הזה. אני לא באמת לא מעוניית לחשוב אחרת, זה רק היה ביטוי לכך שקשה לי לעשות זאת. אני מודה לאלו שהקדישו מזמנם על מנת לענות לי, ובמיוחד לך. אם כי, אני צריכה לעכל את זה, ולחשוב על כך עוד זמן. אילו הייתי משנה את דעתי בדקה, היה זה מעשה חסר אחריות גם כן, ובהחלט לא חכם.

חויה אישית

אני עד היום זוכר את רגע המפנה בחיי שקרה לאחר שנים של הצטברות קושיות ותהיות, לא היה אז בכלל את הפורום ואת המו"מ ניהלתי ביני לבין עצמי לא היה לי בכלל עם מי לדבר ויום אחד אני זוכר שסיכמתי לעצמי "אז מה הכל באמת לא נכון"? ומאז הכל השתנה בחיי, זה היה רגע מפחיד מאוד וגם רגע של הבנה שאני כבר באל חזור כמאמר חז"ל "כל באיה לא ישובון".

ephi79

New member
../images/Emo45.gif

מעריך אותך על האומץ, בהצלחה עם המחשבות.

תודה.

זה לוקח שנה וחצי לנטרל את עצמך מתפיסת עולם קודמת, ולחשוב אובייקטיבית, וחודש לאחר מכן להתמודד עם עובדות. שנה וחצי לשכנע את עצמך באמתלאות שונות,ללמוד, לשאול, ולחשוב. אבל חודש אחד זה מהר מידי. אני כתבתי כאן על מנת לשלול את כל שאמרתם, אבל זה הסתדר אחרת. השגחה פרטית, אני מניחה. (כן, זה בציניות מסויימת). אני אקח את הזמן שלי לחשוב על כך. בהחלט. שוב תודה.

מזעזע

איך הוא מעז החצוף, מילא שהוא לא מאמין באלהים אבל איך הוא מעז לא להאמין ברבי הקדוש והנורא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rigoletto111

New member
רגע, את רוצה שנשכנע אותך לחזור

בשאלה? רובנו לא מיסיונרים, מה לעשות... ברוכה הבאה, בכל מקרה!

למעלה