שלום

סידארתא

New member
למה לא נכון?

הצעה - תקפצי לחנות הספרים הקרובה, (פעם שנייה באותו יום שאני מפנה לשם, יכול להיות שאני מקבל עמלות?) ותבקשי את הספר "בינת האינסוף" (כן, אני יודע, שם נורא שלא מעיד על התוכן) של רבידנראנת טאגור. פעם הוא נקרא "סדהנא - חיי בינה". אולי תופתעי לגלות שרעיונות דומים מאוד לכאלה שאולי את מכירה רק מהחסידות קיימים בתורות רחוקות ו"כופרות", ושמאותו בסיס רעיוני הגיעו למסקנות שונות לגמרי. אני יודע שקצת קשה להשיג את הספר הזה, אם את באמת רצינית באשר לשאלות שלך והרעיון שלי נראה לך מעניין, תפני בפרטי ואני מבטיח לעזור לך למצוא אותו.

uri80

New member
דרך אגב, נתקלתי בהמלצה של אחד

,סידארתא שמו, על גבי איזה ספר של בחור בשם שבתאי קור. נשמע לך מוכר?

סידארתא

New member
מוזר

דווקא זכרתי שחתמתי 'אהרֹן' על ההמלצה שכתבתי ל"נהג חדש". (אז יכול להיות שעכשיו בין "זאב הערבה" ל"דמיאן" נמצא הספר - "אהרן"? מדאיג קצת)

barr1969

New member
לא יכול להיות

לא אחרי שעל סמך גחמה קלה, מיקמתם את הספרים בסדר אנלפביתי.

סידארתא

New member
אנלפביתי?

אני לא יודע אם זו טעות הקלדה, אבל סדר אנ-אלפביתי בהחלט מתאר את מקום העבודה שלי.

barr1969

New member
הטעות במקור

כי אני יודעת איפה אתה עובד, ומי שם לובשת את המכנסיים.

barr1969

New member
קטפו אותו. ונצל"ש בצידו:

למה העכבר שלי משמיע קול גרירה כשאני מגלגלת אותו באמצעי? ואיך קוראים לתאורה הזו מעל הכסא הגניקולוגי, ובאותה הזדמנות- איך קוראים לכסא הזה בכלל? <אני חייבת שתי מילים מפוצצות, פיה. זה בשביל שמי שיקרא את האיך קוראים לזה, במקום הזה שדיתה יושבת, יחשוב שנעשה פה תחקיר מעמיק ורציני>

Le Fay

New member
אולי הוא גורר משהו.

(מפרקים את התחתית, מנקים את מה שנדבק לצירים באמצעות קיסם ומרכיבים בחזרה). המצאתי אחת לשימושך. אבל כסא גינקולוגי זה נכס-צאן-ברזל של הלשון הנשיית. עד כדי כך, שגם את מכשיר הכושר לעבודה על שרירי הירכיים היבואנים מכנים בקיצור - הגינקולוגי.

barr1969

New member
וואלה

גם הגוגל שלי טוען אותו דבר. לפחות בגירסא הזו אנחנו מסונכרנות, להבדיל מהאופיס.

Le Fay

New member
כשיהיה מק בכלל יהיה אבוד.

נ.ב. "גניקולוגי" זו הטעות השכיחה בארץ. צ"ל "גינקולוגי".

barr1969

New member
אם יהיה מק,

בקשה גם עכבר אופטי. ככה לא תתני לי עיצות שמשנת ל1998.

דסדס

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo191.gif../images/Emo5.gif../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif../images/Emo115.gif

Le Fay

New member
אופס. "זאב הערבה" בכלל במדף האדום.

אבל תודה על המאמץ.

החלפת זוגות בכפר חב"ד,יותר מעניין.

קוקודילה,לא שקט בחבד ממש לא, ספרי לנו מה קורה שם,

דבר אחד

אני יכול לומר לך. שבתור ליטאי חינכו אותי שחב"ד זה "טרייף" "הדת הכי קרובה ליהדות" וצ"ע גדול אם חבדניק נגע ביין בידים חשופות. ברצינות! ידועה הגישה של "הרב" שך בקשר לחבד. לדעתי מלחמות אמונה כאלה מוכיחות שהצד השני שקרן. כל אחד מנטרל את השני מתוכן. ככה זה. לשקר אין רגלים. (לפחות בכתיב סת"ם). תמיד תזכרי שאין "מצווה" למי שלא מאמין להיות חילוני. תמיד אפשר לחיות בתרבות החרדית רק חשוב לדעת את האמת.

למעלה