שלום לרוסים!

midnightcat

New member
אבל שדיים זה כן איבר חיוני- תינוק ש

יונק יוצא יותר חכם.. ונשים מסויימות בגיל שאחרי הפריון כן כורתות שדיים אם יש להן נטייה לסרטן במשפחה. ואני לא חושבת שצריך לחקות את אמריקה, פשוט זה ייצא מצחיק אם אחוז המילות שם יהיה יותר גבוהה מבעם היהודי. זה תמיד היה חלק חשוב ביותר מהמורשת היהודית, היו מלחמות למען הזכות לעשות ברית מילה. אז עכשיו מתוך אי איכפתיות- לוותר? חוץ מזה, סליחה על הבוטות, אבל אתה נשמע לי נוצרי או מומר או מתלבט בכיוון (תקן אותי אם אני טועה), והאנטי שלך למוסורת היהודית יכול לנבוע מזה.

kseniali

New member
יש תמ"ל, שאותו מקבלים תינוקות של

אמהות עם שדיים, שאין להן שום בעיה. גם סרטן הפין היא מחלה של מבוגרים, הרי לא כורתים שדיים לבנות-תינוקות?! באמריקה בתחילת המאה שעבא אחוזי המילה היו מאוד נמוכים, אח"כ בנשות ה-30 העקבות המחשבה של אחד המנהיגים הקאתוליים, התחילו לימול, כי חשבו שזה ימנע אוננות בקרב גברים. בשנות ה-60 היו מלים כ-90% מילודים שם, היום (לפני כמה שנים) זה עומד כל 60%, זה במגמת הירידה. אירגוני הרופאים שם לא ממליצים על מילה שיגרתית וגם זה נורא מאופק, בגלל ההתחשבות באותם גברים שמלו אותם מהסיבות הלא נכונות. וכן - תינוק שנולד מקבל אהבה, חום ולא אמורים לפגוע בו רק כי "כולם עושים את זה".

OnlyNick

New member
אחוז הנימולים הכי גבוה

במדינות מוסלמיות... אולי חוסר היכולת של היהודים והערבים לחיות עם השכנים שלהם בשלום נובע מאיזה כעס מודחק בגלל ברית המילה?...

ממש לא

אני לא "נוצרי, מומר או מתלבט בכיוון" - אני אתאיסט שמאמין שכל הדתות בעולם הם סיפורי סבתא שעבר זמנם.

אפרופו מסורת

באותה מסורת יהודית אפשר למצוא גם התייחסות לנשים כאילו הן חפץ ורכוש של הגבר, השוואה של כל הלא יהודים לבהמות, עידוד להשמדת עם (עמלק) והיתר הלכתי לפדופיליה - לא צריך לדבוק בכל הדברים המכוערים האלה רק בגלל שהם "חלק מהמסורת" או "חלק מהמורשת". כנ"ל עם ברית המילה.

kseniali

New member
יש עוד גברים בפורום?

לא שיש לי משהו נגד נשים, אבל הייתי רוצה לשמוע את המקור...

midnightcat

New member
ומי מקבל את סרטן צוואר הרחם? גברים?

הסיבה הרפואית העיקרית למילה.

kseniali

New member
סרטן מוואר הרחם

נגרם ע"י וירוס, שעובר במגע מיני. לפי מיטב ידיעתי, זה מוריד את הסיכוי של האישה לחלות (וזה רק סיכוי סטטיסטי) ב-3\2, לכן עדיין יש צורך בהגנה ע"י קונדום או בדיקה לפני קיום יחסי מין (של שני המינים!!!). כמו באיידס, הוירוס מצא דרך להיכנס לתוך הגוף, דרך חלק של מערכת החיסון. גם לאישה יש את "קולטנים" באותו האיזור, נמול את הנשים גם? וגם אז - הוירוס ימצא דרכים אחרות להיכנס, כך ש...קונדום ולא צריך לחתוך כלום. בנוסף, מחלות מין מועברות בדרך הזאת בגיל, שבו הילד כבר יוכל להחליט בעצמו - מה חשוב לו יותר. בגיל 8 ימים אין סכנה, שהוא יקיים יחסי מין לא מוגנים.

alexpianin

New member
אני בעד מילה בגיל צעיר

כי זה ממש לא מפריע ואין בזה רע חוץ מזה אם אתה יהודי אז בכלל זה חלק מהמסורת שלך והאבות שלך עשו את זה ולא קרה להם כלום אני בעד

kseniali

New member
ומה עם

אותם הבנים (שהופכים לגברים) שיש להם בעיות אח"כ? ומה עם הכאבים הנוראיים שתינוקות עוברים רק בגלל שחושבים, שהם לא מגישים כלום? מה עם זה, שהאיבר קטן מאוד בגיל 8 ימים ויש סיכוי גדול יותר לטעות? ומה עם זה שהעורלה מחוברת לראש הפין בגיל הזה, לעומת מה שקורה כמה שנים אח"כ, לכן יש את ה"פריעה" - המוהל קורע בציפורן את העורלה מראן הפין?!

לפי דעתי מילה זה התעללות בילד

וזה יכול לפגוע בו גם כשה הוא גדל..=\ עדיף להשאיר כמו שזה טבעי.... אני לילדים שלי לא יעשה שום מילה!

midnightcat

New member
אז עושים עם רופא והרדמה..

שוב: להוולד זה הרבה יותר כואב, ואף אחד לא צועק על זה גוועלט.

kseniali

New member
אין מה להשוות דבר טבעי ונחוץ לניתוח

בלי סיבה מוצדקת.

למעלה