אתה טועה
אני אוספת מידע, רוצה להבין מה המקור לדעות ולספר את הדברים, שאני יודעת. 1. בישביל להיות יותר בטוחה במה שאני עושה. 2. בידביל להבין מאיפה בא הרצון לחתוך 3. בישביל "לפתוח עיניים" לאנשים, שיחשבו על מה שקורה. לפי החתימה שלי אפשר לדעת מה דעתי בעיניין. אני לא באה להחליט שום דבר, החלטתי מזמן. חשוב לי לדעת מה אחרים חושבים, לדון בנושא, אולי לשנות משהו. לגבי העורלה. לעורלה יש תפקיד במערכת החיסון, אני לא יודעת על זה הרבה, גם רופאים לא ממש, בינתיים. היא שומרת על התינוק (דרכי השטן) מפיפי וקקי, שעלולים לגרום לדלקות. בעורלה יש הרבה קצוות עצבים, אם מורידים - זה מוריד מרגישות. העורלה שומרת על ראש הפין, יוצרת נוזלים (ראש הפין של הלא נימיל תמיד רטוב), זה מוסיף סיכה בזמן קיום יחסי המין ושומר על הרגישות הטבעית. לנוזל יש עוד תפקידים, לא אפרט כרגע. למי שאין עורלה: הרבה פעמים אפשר לראות תופעה בקרב הנימולים: "פין שעיר". אין מספיק עור להתארכות, אז העור "נלקח" מאשכים. הצלקת שעל ראש הפין ב-5 עד 9 אחוז מהמיקרים גורמת ל"היצרות פתח השופכה", כנראה, כי גם אין מה שישמור מההפרשות להכנס חזרה. ואלה רק דברים, שנובעים מחוסר העורלה. יש גם סיבוכים אחרים, לתווך קצר וגם ארוך, שקשורים למילה. לי אין ספק, שלעורלה יש תפקידים רבים ושזה חלק חשוב בגוף הגבר. אין כאן ויקוח, אני רק מנסה לתקן את מה שלא נראה לי נכון ולהסביר (אני יכולה גם להביא מקורות).