שלום לקוראי הפורום,

Saatlan

New member
גיא, ידידי

המלך אינו עירום, וכמה שהסרבנים מנסים להפשיט אותו תלמד, תווכח ותראה כי הוא לבוש בגלימות מכף רגל ועד ראש.

mr shai

New member
מגעיל בגלל אנשים כמוך ...

אתם ממש מגעילים אותי בגלל אנשים כמוך המדינה נראת כמו שהיא נראת , הצבא אינו שוב אינו (למתקשים) גוף פוליטי וכך גם השיקול לשרת אינו צריך להיות מושפע מכך , חוץ מיזה שהצבא הוא מאוד הומני ,לפעמים מידי, ואם אדיוט כמוך ישאל פעם פלסטיני (בזהירות כי יש בנהם גם רוצחים ) יראה שהם בעצמם אינם רוצים להיות חלק מהרשות ומעדפים להיות תחת הצבא , יתרה מזאת בכול תפקיד שהייה לך אתה תקבל כול כך הרבה מהצבא לטוב ולרע שזה יחזק לך את האופי ואפילו אולי תהנה מהשרות שי

eli001

New member
קח את המזוודות וסע קיביני מט

לפני תלמד מעט על העם האומלל שלנו שאת גרגיר החול שעליו הוא יושב חומדים עמים ברבריים ואתה נפלתך בפח כי במקום ללמוד על תולדות עמך למדת כל מיני איזימים למינהם אז נתחיל בכיבוש אם תואיל לעיין במגילת העצמאות תקרא כי עם ישראל החליט להקים מדינה יהודית בארץ ישראל , אך מוכן היה תמורת שלום להסתפק רק בחלק מארצו ומולדתו . מלחמת העצמאות וכל המלחמות שלאחריו הסתיימו בקוו הפסקת אש בלבד !!! הגבול בינינו ובין הכובש האסלמי בארץ ישראל לא הסתיים בקווי גבול מעולם לכן כאשר נקבע קו הפסקת אש חדש לאחר מלחמת ששת הימים מעמדו זהה לזה של טרום מלחמת ששת העמים (קווי 49).להזכירך כל המלחמות ניכפו עלינו ולא אנו פתחנו בהם. יהודה ושומרון (אולי לפי השם תבין) הם חלקי ארץ ישראל יותר ממטולה ואשקלון - ברם למרות זאת ובגלל המצב הדמוגרפי עדיין אנו מוכנים לוות על חלק ממולדתנו למען שלום. כל זה הוא סיפור אגדה לא רלוונטי למי שמזמן נטש את היהדות והקשר יהדות ועבורו (ובצדק) אין צידוק לכיבוש הארץ לאנשים שכאלה לא נועדה המדינה ועבורם לא נשפכה אפילו טיפת דם אחת שוב אזכירך המדינה נועדה להיות מדינת היהודים ולא מדינת נוטשי היהדות (הכותב חילוני גמור - אבל לא מנותק מעמו)

xyxyxy

New member
ולפי התגובות פה.. אני יוסיף עוד

כפי שאתה רואה.. רוב התגובות פה שולחות אותך לקיים יחסי מין עם ערבים הם (כמו הרוב המוחלט של האנשים) הולכים לפי תופעת העדר. אם התקשורת והמנטליות הכללית מאכילה אותם ב "מוות לערבים" זה מה שיהיה. אז כל הפעילות שלך היא חסרת טעם לחלוטין.. כשרוב האנשים אוכלים את שטיפת המוח של המדינה ממש מעולה (כפי שניתן לראות בתגובות) בת'כלס.. אין לך מה לעשות ואין לך סיכוי לשנות. באמת שלא. ככה זה המין האנושי. כל עוד הממסד נגדך אבוד לך אם הממסד ישנה את הדרך שלו ויעשה שטיפת מוח הפוכה.. אפשר גם לגרום לכולם לאהוב ערבים. אין לך שום סיכוי לשנות. אתה יכול להביע את העמדה שלך אבל לא יעזור לך כלום עדר נשאר עדר

BeyondTheWall

New member
עדר הא?

אני חושב שהתפיסה שלך קצת שגויה, התקשורת ומשרד החינוך הם אלא שמחנכים דווקא לשמאל. אתם העדר כאן, אני משער שאת כל המידע שאי פעם קיבלתם על המצב קיבלתם מהתשקורת. ד"א התגובה שלך הייתה מאד טיפוסית לאנשים שאין להם הרבה מה להגיד, במקום לטעון טענה מסוימת מאשימים את הצד השני בבורות, well done!

xyxyxy

New member
אתה צודק במידה מסויימת

אני בהחלט מאשים את הצד השני בטיפשות (לא בהכרח בורות) יודע מה.. אולי אני טועה. בכל מקרה זאת דעתי אין לי מה להוסיף יותר

BeyondTheWall

New member
אני לא בור ולא טיפש

ודעתי מנוגדת לשלך, משמע - סתרתי את כל התיאוריה שלך. חזרה לשולחן השרטוטים !

xyxyxy

New member
אני יתנסח מחדש..

התגובה הקודמת שלי אולי קיצונית מדי במקום עדר.. נדבר על דעות. בני אדם , לא נוטים לשנות את דעותיהם ברגע שהם נחקקו בתוכם כלומר פצפיסט שמאלני קיצוני סביר מאד להניח שלא יהפוך לימני קיצוני וימני קיצוני סביר שלא יהפוך לשמאלני קיצוני כאלה הם בני אדם אז כל הפעילות ה "פוליטית" שלו לא שווה כלום , מכיוון שהוא לא ישנה את הדעות של אף אחד (וזה מה שהוא מנסה לעשות) זה חוסר ניסיון בחיים , וחבל שהוא ישלם על זה בישיבה בכלא כש הוא היה יכול לשרת \ 21 ולפעול במישור הפוליטי האמיתי (חוקים) ולא בניסיון לשנות דעות של אנשים ,דבר שלא יקרה לדעתי הדעה שימנית היא דעה מפגרת וטיפשה (ולא האנשים שמאחוריה) שנובעת משטיפת מוח דתית. (אני מתנגד לדת)

אטום נשאר אטום. כמוך.

אם כולם נגדך כנראה שאתה צריך לשקול את הדברים מחדש. ולשקול את הליכתך בצורה עיוורת אחרי הפלשתינאים.

xyxyxy

New member
אני הולך

אחרי הפלסטינאים ? הם לא מעניינים אותי אם כולם ימותו מחר, לא יזיז לי מה שכן מעניין אותי זה : העלות הכלכלית של הכיבוש אולי אני יוכל לשלם פחות מיסים אם הוא יגמר.. ואם קצת פחות חיילים ימותו.. גם טוב מעבר לזה לא מזיז לי.

al-x

New member
אני לא רואה את נוכחותי ונוכחות

חבריי שם (לא רק כאלה שמשרתים יחד איתי) כמועילה במאומה לבטוחנך, בטחון משפחתך, משפחתי, ובטח שלא לבטחוני. אז בחייך...

PiXeLiTa

New member
רק כדי להוכיח כמה

אכפת לך אך, ואך ורק מעצמך: "העלות הכלכלית של הכיבוש אולי אני יוכל לשלם פחות מיסים אם הוא יגמר.. ואם קצת פחות חיילים ימותו.. גם טוב" יפה לך שמאוד אכפת לך מהכלכלה (זו שלך בעיקר). באמת יהיה נהדר אם נוכל לשלם פחות, ואם ימותו פחות חיילים אחלה, אבל בקטנה זה לא בדיוקמה שמשנה. מה שמשנה זה שנוכל לשלם פחות, ייפי!!! סוציומט ואגואיסט חסר ערכים.

Guy Schlesnar

New member
תודה רבה

אני כותב הודעה ומביע את דעתי,ובגלל שהיא לא מתאימה לך ובגלל איזה אדיוט קיצוני שהגיב אליי,אתה סותם לי את הפה. שלא תעיז להתלונן על סתימת פיות,צבוע.

Guy Schlesnar

New member
אז איפה בדיוק החלק של ה"נגד"

בשם של הפורום? לא קיללתי,לא הסתתי,ועדיין נמחקה ההודעה שלי. רק בגלל הkalay הזה,שאני תומך בדיעות שלו בערך כמו שאני תומך בסרבנות,השתקת גם אותי. כנראה שככה זה,ולא רק פה. קול הקיצוניים משני הצדדים מצליח להשתיק את קול המתונים,השפויים.

Guy Schlesnar

New member
לא רוצה לכתוב שם

אני כותב בדיון הזה,בפורום שלפחות לי השם הוא מקום לדיון בין שני הצדדים,ולא מקום לתמיכה בסרבנות וסתימת הפה למי שלא.

BeyondTheWall

New member
אני בעדך

אבל אם זה לא עובד, אתה תמיד יכול לכתוב בפורום מתגייסים (יש שם כמה דיונים בנושא כרגע ..)

kalay

New member
מה אני אשם???

לפי דעתי הפורום הזה צריך עוד מנהל אחד מצד המתנגדים לסרבנות וככה יהיה אולי יותר סדר

Guy Schlesnar

New member
מה אתה אשם?

הגבת להודעה שלי,והתחלת לקלל ולהגיד שצריך להרוג את כל הערבים. רוב הסיכויים הם שבגלל התגובה שלך,ההודעה שלי נמחקה.

למעלה