שלום לקוראי הפורום,

xyxyxy

New member
לא חסר אתרים באינטרנט

אשר יכוונו אותך ל 21 הרצוי לא בעיה

KatyRose

New member
אני לא מבינה איך

אתה לא מתבייש?! החבר שלי ברגעים אלה בשטחים קורע את התחת מסתכן בזה שאמא שלו לא תראה אותו יותר בשביל שאתה, ואני הוכל לצאת מהבית בבטחה ואתה לא מסכים לעזור לכל אותם אלה שהגנו עלייך וכעת להגן עליהם?! האדמה שאתה הולך עליה היא אדמה ספוגה בדם חיילים שהקריבו את עצמם בשביל שאתה תוכל לדרוך עליה! אתה מבייש את כל החללים שנפלו מאז קום המדינה שנפלו למענינו.... אני לא מאמינה אני פשוא בהלם שיש אנשים כמוך זה פשוט מפחיד! תתגייס כמו כולם תעשה את חובתך למדינה ! בעוד אתה תשב על התחת המפונק ודורש תשומת הלב שלך (אני חושבת שיש פתרונות פסיכולוגיים לבעיה הזאת שלך) חיילים ימשיכו ליפול בעזה ובשביל מי? בשביל אנשים כמוך שאפילו לא מוכנים לתת את הכבוד המינימלי לכל אותם חיילים שנהרגו למעך ולהגן על משפחותיהם ועל שאר עם ישראל? תתבייש לך, טפו, איך אתה מסוגל לקרוא לעצמך בכלל יהודי ובטח שבטח ישראלי תראה על איזו אדמה אתה דורך אדמה שנפלו עליה למענך ואחר כך תסתכל למשפחות של החיילים שמתו בעיניים ותנסה להגיד שאתה לא היית את אותו הדבר בדיוק למען המדינה שלך! טפו גועל נפש יש לי פשוט בחילה שקיימים אנשים כמוך. אתה לא מיוחד, ואולי אתה נראה כמו צ'חצ'ח שגם ככה התפקיד המקסימלי שהיו נותנים לו בצבא זה ללקק לאיזה מפקד אבל כל תפקיד בצה"ל מכבד את עצמו וצא גבר ותעשה צבא בדיוק כמו כולם!

KatyRose

New member
הלוואי ו

חיילי צה"ל יכתבו את אותו המכתב בדיוק שלא רוצים להגן לא עלייך ולא על המשפחה שלך נראה איך תרגיש אז שכמחבלים יצליחו לחדור לתחום ישראל ויעשו פיגוע אצל ההורים שלך בבית! לולא החיילים כבר מזמן לא היית חיי! ואני לא אומרת שכל חייל חייב להיות קרבי עכשיו אבל כל בורג אפילו הכי קטן במערכת הגדולה הזאת שנקראת צה"ל מספק את ההגנה הכי טובה למשפחה שלך ! אני מתביישת בכלל להיות איתך באותו העם לדעתי אתה לא סרבן ולא כלום סתם ילד מסכן ומחו'צקן שמת מפחד לשרת בצבא ובגלל זה עושה את כל השטויות האלה כדי שלא יגייסו אותך (וואו גם להתגייס וגם לקבל תשומת לב מכל המדינה??? זה בטח שוס בשבילך) מעניין אם כולם ישתמטו וישבו וילמדו מחשבים כמוך איך זה בדיוק ישפר את העולם. לא יהיו חיילים בשום מקום והמחבלים יחגגו פה עם הגופות שלנו ויגידו וואו תודה לאללה שפעם היו אנשים כמו אלכס ועכשיו אין יותר ישראל אם הייתי מולך עכשיו לא הייתי מהססת לירוק לך בפנים, מלוכלך אחד

Angeldust1

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

al-x

New member
"את לא מבינה, את סתם ילדה קטנה"

"חיילים ימשיכו ליפול בעזה ובשביל מי?" - תגידי לנו את בשביל מי, או בשביל מה, או למה לעזאזל אותם חיילים נמצאים בכלל בעזה, על מה הם הורגים ועל מה נהרגים. בטח שלא למען המשך קיומה של מדינת ישראל (וכן, עם כל הצער והכאב, אני הייתי אומר למשפחות של אותם חיילים שאני בשום פנים ואופן לא הייתי עושה את אותו הדבר). את אפופה בכל כך הרבה סטיגמות ורעל מגמתי שהכניסו לך לראש שאני אפילו לא יודע עד כמה שווה להשקיע בלטחון את הנושא הזה יותר ממה שהוא נטחן. ולך, אלכס - אני מאחל לך המון בהצלחה, שלא תשבר, ותיהיה שלם עם ה'אני מאמין' שלך גם ברגעים הקשים. בהצלחה, אלכס (כן, גם אני...), צפון רצועת עזה.

KatyRose

New member
אז ככה

קודם כל מי מת ומינה אותך למלך להגיד עליי שאני סתם ילדה קטנה? על סמך מה אתה אומר את זה? ממרום גילך המופלג? אתה כולה בן 18 אל תתפוס עליי פוזות כי תאמין לי שאני יודעת הרבה יותר ממך דבר שני, תסביר לי בבקשה אם לא יהיה אף חייל בעזה ובשטחים בכלל מה יהיה עלינו? אתה יודע כמה פיגועים החיילים האלה שם עוצרים ומונעים כל יום? אולי אותך זה משמח שאחייך הפלשתינים המסכנים והרדופים הורגים תינוקות (זה הרי למען מטרה טובה לא?) אבל אני אישית לא. נכון שזה חלום נחמד מאוד שלא נצטרך צבא והכל יהיה פורח שמח ושלום ושלווה ישררו על פני אדמה אבל חלום לחוד ומציאות לחוד- ובמציאות שלנו פשוט אין ברירה. ואני ממש לא מורעלת, אני לא בקטע של "בואו ניכנס בכל הערבים כןןן!!!" אלא בקטע כזה שלמצב שהגענו אליו היום פשוט אין ברירה אחרת אלא להפעיל את הכוח שאנו מפעילים היום

al-x

New member
על סמך מה אני אומר שאת לא מבינה?

על סמך זה שאני משרת בעזה, ואת - לא. אם לא יהיה אף חייל בעזה ובשטחים, לא ימותו חיילים בשטחים. והפלסטינים אינם אחיי, כפי שאת וחלק גדול מהכותבים בפורום, בכלל, מהאנשים בעולם אינם אחיי ולא הייתי רוצה אותם כאחיי. אחיי הם צאצאים לאימי ואבי, וחברים קרובים שאני מרגיש קרבה אליהם כמו למשפחה על מנת שאוכל להגדיר אותם כ"אחים". ולא, לא משמח אותי מה שהפלשטינאים עושים, זה מכעיס, מעציב, ומקומם אותי. אבל אני מבין ויודע שלהחזיר באותה המטבע רק יגרום למעגל אלימות מתמשך ללא קץ. אז בבקשה, אל תיהי דמגוגית בשקל ותטעני שיש לי אהבה עזה למי שמוגדר כאויב רק בגלל שאני חושב שהמדינה פועלת בצעדים שגויים, והצבא, ככלי של המדינה, הוא זה שמיישם אותם. רגב, אנחנו לא מפעילים כזה כח כפי שאת מתארת. אנחנו אפילו לא במלחמה, אלא במה שקרוי "עימות מוגבל", היות ומולנו עומדים ארגוני טרור ו"סתם אנשים" ולא צבא מאורגן ומסודר, לכן אין שווין בלחימה. הרי זה ברור שגם אם היינו מפעילים רבע מכוחנו כנגד הפלשטינאים, הכף היתה מוכרעת לטובתנו. אה, וכן - אני יודע כמה פיגועים אני עוצרים שם בכל יום, כשאנו עוצרים. ואת, יודעת? לילה שקט. אלכס, צפון רצועת עזה

KatyRose

New member
...

כן, במקרה מאוד אני יודעת טוב מאוד. החבר שלי משרת בעזה. אח שלי שירת בעזה. כל הידידים שלי שם. וכשהחבר שלי שם אני לא ישנה בלילה ומתארת לעצמי מה עובר על אמא שלו. אבל אם לא יהיו אף חייל בעזה כמו שאתה אומר- לא יהיו בארץ המון מחבלים שיצליחו להיכנס כי לא יהיה מי יעצור אותם?

barakbl

New member
אלכס ידידי.

ראשית, כמו שנאור אמר לא יודע מה אפשר לברך את מי שהולך לכלא, אבל אני מאחל לך, שהתקופה הזאת תהיה רעה כמה שפחות. בזמנו הבטחתי שאכתוב קצת בפורום או לפחות אברך אותך כאן אחרי המינוי, אבל לא יצא לי (אולי כי אני סתם עצלן...). אישית אני חושב שכלי הסרבנות הוא לא הכלי הנכון והרצוי להתמודד עם הסוגיות השונות שעל הפרק. לדעתי, הבחירה בסרבנות שגויה, אבל אני בא מעמדה שונה משלך מבחינת השקפת העולם המדינית, ככה שאני יכול להבין את הנקודה שבה אתה עומד. לכל אלו שמקללים, אני מציע לקחת אוויר, להרגע, ולקרוא את הפסקה הבאה. מהיכרות אישית עם אלכס אני יכול לאמר לכם, שאין כל קשר בין הקללות שלכם לבין המציאות. למרות המחלוקת הארוכה שלי איתו, בנושאים מדיניים (בחלק מהנושאים האחרים, אנחנו פחות חלוקים), נהניתי לאורך ההיכרות איתו שנמשכת כבר כמה חודשים (בעצם קצת יותר) לקרוא את שכתב ואמר. מעטים הם האנשים הצעירים בעלי האמביציה לשנות לטובה, להפוך את העולם ואת המדינה למקום קצת יותר טוב ומוסרי. מעטים הם האנשים שאני מכיר, שבגיל כה צעיר יחסית, הספיקו לגבש השקפת עולם כה מרתקת ונרחבת (וזה לא נגמר רק בסרבנות וכיבוש), וכן ששפתם כה עשירה. כן ירבו ילדים כמו אלכס (אם אפשר עם דיעות קצת פחות שמאליות מבחינה מדינית, אבל אם זו עסקת חבילה, אז אני הולך על כל החבילה ללא שום הסתייגות
). זהו, לך אלכס, נותר לי שוב לאחל שהזמן יעבור כמה שיותר מהר ובכמה שיותר קלות, ואל תשכח אותנו. ברק, שלא רק שלא סירב, אלא התנדב לשירות צבאי אחרי שקיבל פטור מסיבות רפואיות.

say what3

New member
פעם ראשונה שאני שומעת על הפורום שלך

ויש לי משו על זה המתנחלים שיושבים בשטחים ולא מוכנים להוזיז תתחת שלהם הם סתם מ***** תשכל על זה שהם מאמינים בארץ ישראל השלמה וכל השטויות האלה מה עדיף שיהיה לישראל עוד כמה דונם ושחיילים ימשיכו לשמור על המתנחלים ולההרג שם או שפשוט המתנחלים יעברו עם הבתים שלהם והכל למקום אחר בא"י? אני מבינה שזה הבית שלהם אבל יפצו אותם בבית במקום אחר! פשוט אין להם סיבה אמיתית להשאר שם זה פשוט לריב ולעשות דווקא בלי סיבה. אז קיצר תהנה בכלא ותסתכל טוב טוב מי בא לך מאחורה...... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

kalay

New member
בקשר למתנחלים

צריכים להוציא את כל החיילים מעזה. מתנחל שירצה ישאר ויגן על עצמו, מי שלא ירצה יעבור לבית אחר

DollaR5

New member
בושה לך ולכל התומכים שלך

הרבה חברים שלי וגם אי משרתים בצבא ואתה מחליט שלא בא לך כי אתה נגד ההתנתקות.. לא הגיוני..

גיא*

New member
צריך לעשות המון אומץ למעשה כזה

אני עצמי עוד לא החלטתי האם אסרב או לא, ואני מתחבט בשאלה הזו מדי יום ביומו. צריך המון אומץ לעמוד מול כולם ולזעוק שהמלך הוא עירום, בידיעה שהזעקה הזו תגרור עונש כבד. מקווה שההיסטוריה תדע לשפוט אותך ואת חבריך הסרבנים בשם תרומתכם לסיום כיבוש המזוויע ופשעי המלחמה. שיהיה לך המון המון בהצלחה ותיקח איתך כמה ספרים, שיהיה מה לעשות בכלא :) נ.ב. אני מבקש ממך, כגולש בפורום, שתדע למחוק את ההודעות בשרשור זה העוברות על תקנון תפוז, ויש רבות כאלה. אל תפחד מביקורת שאולי תקבל.

kalay

New member
מקווה שההיסטוריה

תשפוט אותכם בתור נאצים שעזרו לגויים בהשמדת העם היהודי

al-x

New member
לעזאזל, חמוד, תסתכל במראה לפני

שאתה מדבר. אם אתה ושכמותך מהווים ייצוג לישראליות ו/או יהדות, אני מתבייש להיות חלק ממנה.

kalay

New member
אתה מתבייש?

אני מתבייש שיש במדינה אנשים שמעדיפים להפקיר את אחיהם למוות מאשר לשרת כמו יהודים טובים ו"חלילה וחס" להרוג כמה ערבים.

למעלה