רעיון ../images/Emo62.gif
אין לי מושג איפה אתם בעלילה, אבל אני סתם נותן לדמיוני להתפרע קצת. בוא נראה איך אני כתסריטאי מתחיל: לטלנובלה החדשה מצטרף באמצע העונה שחקן חדש בלתי ידוע. דנה רואה אותו ופניה חיוורים. יתברר בהמשך כי דנה בלום עברה אונס קבוצתי בגיל צעיר מאוד כילדה והיא לא מצליחה להיזכר מהיכן השחקן החדש בסדרה מוכר לה. תחושות הבטן אומרות לה כי משהו בעברה הרחוק חוזר לרדוף אותה. הוריה התגרשו בגיל צעיר. דנה עברה לפנימיה בגיל 10 ובגיל 11 עברה אונס קבוצתי שהטריף מדינה שלמה. הבעיה היא שדנה מעולם לא התלוננה על כך מאחר והיא היתה בטוחה שזו הדרך שלה להיות אחת מן המקובלות בפנימיה. רק עכשיו, בגיל מבוגר, כשהיא הופכת לכוכבת של הטלנובלה, היא מבינה את שארע לה בעבר. השחקן החדש גורם לה להתפרצויות זעם בלתי מוסברות. באחת הסצינות היא נדרשת להתנשק איתו, אך נאלצים לבטל את הסצינה כי דנה איננה מסוגלת לבצע את תפקידה. הבמאי רותח מזעם. רננה דווקא מאושרת מאחר וכעת כולם מגלים את פרצופה האמיתי של דנה בלום, שהיא לא באמת שחקנית מקצועית כפי שחשבו. הרייטינג במקביל מתחיל לצנוח וכולם בפאניקה. בשלב מסויים השחקן החדש מתפרץ לחדר ההלבשה של דנה ואז היא מבינה בעצם שזה אחד הנערים בפנימייה שאנסו אותה. הוא מאיים עליה שלא לגלות את הסיפור לאיש אחרת ידאג שהדבר יתפרסם בכותרות הראשיות של כל העיתונים, שזה אומר סופה של קריירת המשחק של דנה בלום. המשך יבוא...