שלום לכולם

אורטלול

New member
שששלום! חלקכם זוכרים אותי?

הייתי בפורום של מיכאלה עד שהטנלובלה נגמרה :p בנתיים מי שראיתי שאני זוכרת זו בילבי על ספידים, ביוטי אנד ווינד, אורטלוש מפורום סדרות מצוירות ;) אהה וגם סופי טופי המנהלת לשעבר.. זהו חחח

ביוטי אנד ווינד../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo134.gif

מה

אורטלול

New member
חחח אופסי התכוונתי אליך..

הסתכלתי על הכינוי שלך פעם אחת רק אז כתבתי אותו איך שזכרתי חחחח

mominman

New member
היי דרור, אשמח אם תכנס. ../images/Emo13.gif

אני שמח שאתם נעזרים ברעיונות שלנו, זה נחמד וכיף לדעת. המון תודות על הסדרות הנפלאות שהבאתם לנו עד אתה. היה מדהים.
מה דעתכם לשלב את ליה ממשחק החיים? למשל אם יש קטע בבית חולים, לראות את ליה יוצאת עם בדיקת הריון ומזמזמת לעצה " אני לא מאמינה אני בהריון מאח שלי.." או שלמשל הם ילכו להצגה, אז לפרימיירה של רומיאו ויוליה. יש מלא כאלה
לי יש מלא רעיונות, אבל אין כאן מספיק במה לכתוב אותם.
תודה על ההקשבה אליאור

יש לי רעיוןן..!!

אולי רננה תילך לאיזה הזכרה של משה (מיקיל לאון)... שהוא היה בעלה של אחותהה.... ואז באותו יום אסי(אפרת כהן)) תילך להזכרה של דוד ששון....ואז הם יפגשוו.... אה ואולי שון יפגוש את ירון שר והוא ממש יקנא בו שהוא נהייה כזה כוכבבבבבבב!! וירון קיבל רק תפקיד אחד אחרי רומאו ויוליה וזה היה לסרט של הבמאי של הטלנובלה (מאור כהן... שחכתי איך קורים לו בסדרה..) ואחרי שהסרט לא הצליח הוא שינה עבודה.... אבל הוא עדיין מת להיות שחקן

שוב פעם עולם תחתון בטלנובלה?

לא. נמאס. די, זה מיצה את עצמו. באמת מיצה. מספיק שהביאו את גרשון וזה גם טעות לדעתי. לא מספיק החדשות מלאים בדברים רעים של עולם תחתון, אז גם להכניס את זה כל כך הרבה לתוך הטלנובלה? זה הורס את כל הכיף האמת. הרי כל הרעיון הוא 40 דקות של כיף והנאה, לא סבל. ואל תכניסו איזה סיפור על הלבנת הון. נמאס!!!

גל אדום

New member
הששונים

דווקא נראה לי רעיון מעולה להביא את גלית גיאת לטלנובלה, מ"כסף קטלני". GO GALIT!

אאאאא דרור נובלמן וי לאב יו

אפרת
כמה שיותר אפרת יותר טוב
גם דרור נובלמן מת על אפרת ! גם דרור נובלמן חושב שאפרת מוכשרת ! אהאאהאהאהאה בהצלחה ענקית בכתיבה !! אתה ענק
דרור נובלמן

יש בקשה

שתכניס באחד הפרקים את דנה בלום לכתוב בפורום מעריצי הסדרה פירות אסורים שרשור תגובה לשניצלונה.

היה פאזל של תפוז על הדלת שהתפרק

ראיתי שהיה וכשהדלת נטרקה חלקים מהפאזל נפלו. פאשלה או בכוונה?

אתם מנסים לעשות משהו בסגנון "בטי

המכוערת" מבחינת ההומור אבל זה לא מגיע ל"בטי" זה חיקוי עלוב ! אתם צריכים לעשות הרבה שינויים בסידרה. קודם כל לחזק את הדמות של טלי שרון, לתת הרבה סצינות של אלברט אילוז, לחזק את שרון אלכסנדר,גילת אנקורי,רון שחר ותמר קינן. יב"ז לא צריכה להיות מרכזית בכלל, לפי הפתיחה אפשר לחשוב שהיא שחקנית ראשית והיא בעצם לא, היא דמות שלילית ולא מרכזית, היא בכלל לא גיבורת טלנובלה, הגיבורה היא רננה.אתם חושבים בגלל שהיא מפורסמת וכביכול מאוד יפה אז זה ימשוך קהל. היא לא מלכת היופי ובינתיים ממה שראיתי מי שמשך קהל לטלנובלה זאת בעיקר טלי שרון, היא המוערצת העיקרית ולדעת רובם היא יפה יותר מיב"ז. עפר גם שחקן טוב והדמות שלו היא מרכזית אבל הגיבורה היא רננה. דודי וקסמן אין לי מושג איך הוא ושמעתי שהוא יהיה מעריץ של דנה בלום ויהיה ביניהם משהו אבל הוא נראה הרבה יותר צעיר ממנה, זה לא כל כך מתאים. לגבי יב"ז צריך להקטין את הדמות שלה ולא לעשות ממנה רעש כזה (גם ראיתי שהיא עולה להרבה כאן על העצבים), היא צריכה להיות בערך כמו הדמות של "פטריסיה" מ"בטי המכוערת". דבר נוסף אתם יכולים להכניס פה ושם דמויות אורחות מ"מיכאלה" עם רמז קל. לסיום הטלנובלה לדעתי בינתיים לא משהו מיוחד וצריך לשפר אותה, לא נראה לי שהיא תהיה טובה כמו מיכאלה. לפעם הבאה שתעשו טלנובלה יש לי הצעה שתעשו את העלילה שרננה כתבה אבל אפשר לעשות על בחורה דתיה שמתאהבת בבחור נוצרי (לא חייב להיות ערבי) וטלי שרון תשחק את הבחורה וגיא אריאלי יכול לשחק בתור הבחור. מקווה שתיקח זאת הדברים לתשומת ליבך

mr shoko

New member
תגידי את לא מבינה?

קודם כול,הבנו שאת לא אוהבת את הסדרהעכשיו,את לא מבינה שכל הביקורות האלה שלך(ביקורות ברמות מוגזמות) אז שחקנים קוראים אותם וזה מעליב וזה פוגע את לא חושבת?תחשבי שאת היית שחקנית לא כל כך מוכרת למשל ועל הפרקים הראשונים שרואים אותך משחקת ישר קוטלים אותך ואמומרים שאת שחקנית גרועה ושיחליפו אותך! זה נורא מעליב! די כבר! תחשבי על האנשים האלה שיש להם רגשות!גם אם זה נכון וגם אם לא תחשבי קצת לפני שאת קוטלת כל כך,אז זה בסדר להגיד שלא אהבת את הסדרה אבל הדברים האלה שאת אומרת יכולים להוציא לחשקן חשק לשחק ורק הורסים את המצב והרוח וממש הורסים את האווירה אז די כבר!!!!!!!!!תחשבי על אנשים ועל הרגשות שלהם גם את צודקת!!ואם כל כך לא טוב לך אז תעברי כבר ליס או שאת ממש לא סובלת את הסדרה פשוט אל תראי אותה ואנחנו מבקשים ממך(אני מניח שאני לא היחיד שזה שמפריע לו) שתפסיקי עם הביקורות האלה שכבר מזמם עברו את טעם הביקורות והפכו ממש לירידות וקטילות רציניות אז די!

מותר לי להביע איזה ביקורת שאני רוצה

כל עיתונאי בארץ נותן ביקורות על סרטים ושחקנים ויש כאלה שאפילו קוטלים לגמרי, כל שחקן ויוצר צריכים לדעת שיש גם ביקורות רעות וללמוד לקבל את זה שיש ביקורות רעות, אף אחד לא צריך להיות צבוע ולפרגן כל הזמן גם אם הוא חושב שלא צריך לפוגן. ויודע מה ? לשחקנים שהם לא שחקנים ומקבלים תפקידים רק בגלל שהם קצת מפורסמים או שיש להם פרוטקציה מגיע להם ביקורת שלילית אם הם לא יודעים לשחק. ואם הייתי שחקנית אז היה מקובל עלי שתהיה ביקורת רעה, אין דבר כזה רק ביקורות טובות, צריך ללמוד לקבל דעות של אחרים, לא כולם צריכים לאהוב אותי. ואתה לא לא יודע לקבלת דעות של אחרים גם אם הם לא טובות וזו גישה לא נכונה וזה אחד הדברים שהורסים את המדינה, מתחילים בדברים הקטנים האלה ואחר כך זה מגיע לכנסת בענייני המדינה, אף אחד לא מקבל את מה שהשני אומר וכל אחד רוצה שכולם יחשבו כמוהו וזה הגורם למלחמות. אז אני מתייחסת לזה בחומרה גם בדברים הקטנים הללו כי מכאן זה מתחיל.

למעלה