אתם מנסים לעשות משהו בסגנון "בטי
המכוערת" מבחינת ההומור אבל זה לא מגיע ל"בטי" זה חיקוי עלוב ! אתם צריכים לעשות הרבה שינויים בסידרה. קודם כל לחזק את הדמות של טלי שרון, לתת הרבה סצינות של אלברט אילוז, לחזק את שרון אלכסנדר,גילת אנקורי,רון שחר ותמר קינן. יב"ז לא צריכה להיות מרכזית בכלל, לפי הפתיחה אפשר לחשוב שהיא שחקנית ראשית והיא בעצם לא, היא דמות שלילית ולא מרכזית, היא בכלל לא גיבורת טלנובלה, הגיבורה היא רננה.אתם חושבים בגלל שהיא מפורסמת וכביכול מאוד יפה אז זה ימשוך קהל. היא לא מלכת היופי ובינתיים ממה שראיתי מי שמשך קהל לטלנובלה זאת בעיקר טלי שרון, היא המוערצת העיקרית ולדעת רובם היא יפה יותר מיב"ז. עפר גם שחקן טוב והדמות שלו היא מרכזית אבל הגיבורה היא רננה. דודי וקסמן אין לי מושג איך הוא ושמעתי שהוא יהיה מעריץ של דנה בלום ויהיה ביניהם משהו אבל הוא נראה הרבה יותר צעיר ממנה, זה לא כל כך מתאים. לגבי יב"ז צריך להקטין את הדמות שלה ולא לעשות ממנה רעש כזה (גם ראיתי שהיא עולה להרבה כאן על העצבים), היא צריכה להיות בערך כמו הדמות של "פטריסיה" מ"בטי המכוערת". דבר נוסף אתם יכולים להכניס פה ושם דמויות אורחות מ"מיכאלה" עם רמז קל. לסיום הטלנובלה לדעתי בינתיים לא משהו מיוחד וצריך לשפר אותה, לא נראה לי שהיא תהיה טובה כמו מיכאלה. לפעם הבאה שתעשו טלנובלה יש לי הצעה שתעשו את העלילה שרננה כתבה אבל אפשר לעשות על בחורה דתיה שמתאהבת בבחור נוצרי (לא חייב להיות ערבי) וטלי שרון תשחק את הבחורה וגיא אריאלי יכול לשחק בתור הבחור. מקווה שתיקח זאת הדברים לתשומת ליבך