שלום לכולם

שלום לכולם

לכל חברי הפורום, גם החדשים, וגם אלה שכבר יצא לי לקרוא לא פעם במיכאלה, שיהיה במזל, אני מקווה שתאהבו... נראה לי יצאה סדרה משובחת ביותר. וזהו, אני חוזר לעמול על הפרקים, [כרגע כותב את 69]... אם יש בקשות טענות, רעיונות, אז יאללה לציין, אם בא לכם במיוחד על איזה רומן בין דמויות מסוימות, אם הייתם רוצים שמישהו [מטלנובלה קודמת] יבוא להתארח... ובכלל כל דבר שיש לכם להגיד אנחנו [סיגל, אני ואנוכי] נשמח לשמוע וזאת הבמה.... רק שתדעו שגם שנה שעברה התחשבנו וקיבלנו רעיונות מגולשים בפורום. זאת הפעם הראשונה שאני כותב ראשי של טלנובלה, וזה די מעייף, ומרגש, ומגניב, ולפעמים מעצבן, אני מקווה ומייחל שתמשיכו להנות, ואני יכול להבטיח, שהעניניים הולכים להסתבך ולהתפרע, והרבה מאוד דוגמות הוכלות להישבר פה, אז אני מקווה שאתם אוהבים חתרנות, ציניות, ורדיקליות, כי יהיו הרבה מאלה... והולכת להיות לנו חצי שנה נהדרת אי"ה. עופר שכטר השולתתתתת!!!!!!!!1 אנריקה אינגלסיאס פורטוגלי יאללה הכוח רמת גן

einbal13

New member
שיהיה טלי טלי וטלי היא כזאת כשרון

כמה שיותר ממנה יותר טוב היא השחקנית הכי טובה שיש תדאגו שלא יהרגו מישהו שקרוב אליה או אותה או משהו רע לה בבקשה כל מי שאוהב אותה סבל מספיק במיכאלה

יב"ז צריכה דחוף לחמצן את השיער

השיער שלה נראה רע. רע מאוד. אני מקוה שבפרקים הבאים סידרתם את זה. חמודה לאללה יעל בר זוהר, אבל כשהשיער שלה חצי שחור (שורשים) וכל מיני גווני בלונד זה נראה ככה-ככה.

מי מאיים על רננה? זו לא דנה בוודאות

מי שלח לרננה את מכתב האיום? בוודאות לא דנה כי זה מה שאתם רוצים שנחשוב. ויש לי הרגשה לא טובה לגבי אנקורי. עם מי היא דיברה בפלאפון? היא נורא רוצה לשחק בטלנובלה אבל יש לה מטרה זדונית אחרת כנראה.

יש שחקנית שעוד לא נחשפה

רואים אותה בפתיח (מלכי שמש?) והיא עושה רושם מרשעת לא קטנה. אולי זאת היא.

../images/Emo41.gif אביטל לבני לתפקיד ראשי ../images/Emo41.gif

לא יודע מי ביקר לאחרונה בהצגות ומחזות זמר אבל אני בקרתי ב"מרי לו" כבר פעמיים וראיתי את המחזמר וכל פעם נפלתי מחדש מרוב התפעלות מהמשחק והשירה של אביטל ליבני. פשוט שחקנית מעולה וזמרת עוד יותר מעולה. בטלנובלה הבאה, לדעתי אתם צריכים ללהק אותה לטלנובלה. אני חושב שמדובר בכשרון יוצא מהכלל שחבל להשאיר רק על הבמה ב"הבימה".

ושאלה אחרונה וחשובה לדרור:

איך בדיוק מגיעים למעמד הזה לכתוב תסריט לסדרה? מאיפה מתחילים בעצם? אם למישהו יש כשרון בכתיבה. למי הוא פונה? לאן? זה דורש כשרים? תן טיפים.

קשרים זה אף פעם לא רע

אבל זה לא מספיק. צריך המון חריצות, ולדעת להשתפשף, אני למשל, למדתי תסריטאות וגם קופירייטינג, וכתבתי בעיתונים, ובאינטרנט, בשביל פרוטות, אבל זה נתן לי המון שפשוף, שווה לנסות להתחיל בקטן, בפורטלים כמעט תמיד מחפשים כותבים חדשים, או במקומונים וכאלה, ולצבור ניסיון, ואז גם יש "תיק עבודות"... אפשר גם לעקוף את כל הדברים האלה...פשוט לכתוב תסריט ואז לנסות לקחת אותו לחברות הפקה [ויש הרבה] ולעניין אותם בתסריט

מיכל1082

New member
סחטיין על ההתמדה...../images/Emo47.gif

קופירייטריות ותסריטאות זה אחד האהבות והחלומות הגדולים שלי. אבל אני בחיים לא הייתי עושה את זה בתור מקצוע. קשה מדי... רק מעטים מצליחים. כל הכבוד לך (טפו
) שאתה אחד ממעטים אלו. שיהייה לך המון המון בהצלחה.

גל אדום

New member
שרון איילון, שרון דואני, שרונה פיק

שרון אריאל, שרון שרה'לה....... השרונים והשרוניות השתלטו על המסך ממש.

שיליל

New member
התכוונתי לטלנובלה בע"מ

שרון אלכסנדר, טלי שרון, ויש עוד איזה שרון אולי המפיק/במאי לא זוכרת אבל לא אחד מהשחקנים וכמובן בעלי שרון... חולה עליו הכי בעולם

למעלה