מה המצב גבר? רק רציתי לשבח אותך על העבודה המעולה (כתמיד) שלך, ומאחר ואתה כה עסוק וטרוד (ובצדק) בימים אלו, אין מקום טוב מפורום זה. וכמובן, אל תשכח אותנו, האנשים הקטנים עם הפולקע של סבא... לירון
אשמח מאוד עם הראל סקעת יופיע כאורח בסידרה . רעיון שעלה לי זה שסקעת הוא בן דוד של דנה בלום שבא לבקש מממנה עצה עם ללכת ללמוד משחק או להיות דוגמן? הוא רואה בדנה כבת דודה שתמיד הוא התייעץ איתה בקשר לחיים שלו. אבל בסוף סקעת רואה את עצמו כזמר(בזכות דנה והוא מחליט ללכת לאודישון לכוכב נולד) מאשר שחקן ומחליט לוותר על משחק לבנתיים וללכת על שירה. ויהיה מאוד נחמד עם יבואו שחקנים ממשחק החיים למשל ליה-לירון ויסמן אם אני לא טועה בשם. בכל מקרה יהיה מעניין עם תכניסו שחקנים אורחים שיגרמו להפתעות בסידרה. דרך אגב אפילו שאני גר בברזיל ואני רואה רק תקצרים אהבתי את הסידרה כל הכבוד על הרעיון תמשיכו כך!!!
יש לי הצעה שבפרק 100 או איזשהו פרק כזה תעשו פרק פיספוסים... ולא רק את הספיישל שתמיד יש בגיא פינס אלא שזה יהיה ממש חלק מהטלנובלה שזה יהיה במקום פרק ושישימו שם את כל הפאשלות והצחוקים ואפילו ראיונות עם השחקנים לדעתי זה יהיה ממש טוב... וכולם ישמחו...