שלום לכולם

חן הדגה

New member
חחח את בטוח מכירה את זה../images/Emo6.gif

נגיל במקום "אני חולה עליך" אומרים "אני בריא\ה עליך"
זה הופיע ה=מ=ו=ן פעמים במיכאלה ובאמת כל הזכויות שמורות לביקה

חן הדגה

New member
כשחושבים על זה...גם לי יש הצעה../images/Emo70.gif

אולי תביאו את מיקי ליאון לתפקיד אורח בתור המטריד של טלי
זה יהיה גדול לראות אותו שוב עם הכובע הזה
אה ו...תודה על זה שליהקת את טלי
באמת אין כמוה

שאלה!!!

דרור היקר... תראה רציתי לדעת משהו: איך זה לכתוב על טלנובלה שמדברת על הפקת טלנובלה?

liron918

New member
לדרור החתיך ../images/Emo57.gif

מה המצב גבר? רק רציתי לשבח אותך על העבודה המעולה (כתמיד) שלך, ומאחר ואתה כה עסוק וטרוד (ובצדק) בימים אלו, אין מקום טוב מפורום זה. וכמובן, אל תשכח אותנו, האנשים הקטנים עם הפולקע של סבא... לירון

מיכל1082

New member
דרור גלה לנו בקשה מי זו הבת דודה../images/Emo35.gif

אני משתגעת פה ויש לי מבחן יום חמישי במסדי נתונים אני חייבת לחזור ללמוד...

Masteron

New member
hello דרור../images/Emo24.gif

תגיד, אם באמת תעשו דמות אורחת ,לדוג' מ"מיכאלה", אז תוכל לעשות פה סקר, בפורום
וגם הייתי רוצה ש... יבוא איזה גנב ויגנוב את התסריטים, יתפתח בלאגן וזה יכול ליצור הרבה מתח....

Masteron

New member
../images/Emo51.gif

דרור, אתה יכול להגיב להודעה הזאת
רק בשביל לראות שראית ואולי תשקול את זה

IkMfNiY

New member
יש לי רעיון P:

אולי תלהקו את אורית פוקסם לתפקיד של ילדה בת 16? :) *ראיון ממש מצחיק -_- יעל

rhilf

New member
רעיון לשחקן אורח

אשמח מאוד עם הראל סקעת יופיע כאורח בסידרה . רעיון שעלה לי זה שסקעת הוא בן דוד של דנה בלום שבא לבקש מממנה עצה עם ללכת ללמוד משחק או להיות דוגמן? הוא רואה בדנה כבת דודה שתמיד הוא התייעץ איתה בקשר לחיים שלו. אבל בסוף סקעת רואה את עצמו כזמר(בזכות דנה והוא מחליט ללכת לאודישון לכוכב נולד) מאשר שחקן ומחליט לוותר על משחק לבנתיים וללכת על שירה. ויהיה מאוד נחמד עם יבואו שחקנים ממשחק החיים למשל ליה-לירון ויסמן אם אני לא טועה בשם. בכל מקרה יהיה מעניין עם תכניסו שחקנים אורחים שיגרמו להפתעות בסידרה. דרך אגב אפילו שאני גר בברזיל ואני רואה רק תקצרים אהבתי את הסידרה כל הכבוד על הרעיון תמשיכו כך!!!

הצעה טובה!

יש לי הצעה שבפרק 100 או איזשהו פרק כזה תעשו פרק פיספוסים... ולא רק את הספיישל שתמיד יש בגיא פינס אלא שזה יהיה ממש חלק מהטלנובלה שזה יהיה במקום פרק ושישימו שם את כל הפאשלות והצחוקים ואפילו ראיונות עם השחקנים לדעתי זה יהיה ממש טוב... וכולם ישמחו...

למעלה