שלום לכולם

רק רז מאירמן

שיראו כמה שיותר את רז מאירמן הוא פשוט "שורף את המסך" הוא מתוק ומדהים והלוואי שהראה אותו בעוד פרקים בסדרה לדעתי הוא הסלבריטאי הכי יפה בארץ!!!! אין עליו!!!!

הייתי משדכת ביו רז ליעל

לדעתי רז מאירמן נראה הכי טוב בסידרה ולכן הגיוני שיהיה לו רומן עם יעל בר זוהר שניהם נראים נפלא וזה יכול להיות מעניין נגיד שרז חושף תגלית מביכה על יעל הר זוהר וכדי שלא יחשוף אותה היא מ"תידדת איתו"

יעל בר זוהר לא מתאימה לו הוא יפה

מידי בשבילה. יש לה פנים ריקניות וטיפשיות ולרז יש פרצוף עם אופי, הוא יותר מתאים לטלי שרון או לתמר קינן.

דרורררר!! יש לי רעיון ענקקקקקקקקקקק

אולייי.... תביאו אותי ואני אשחק מעריצה של רון שחררר????????? חיחי איזה רעיון גדוללל לא?!!? בבקשההה.... זה יהיה הגשמת חלוםםם..!!!!! גם לראות את רון.... גם לשחק...וגם לשחק עם רוןןן
ובקשר למיקי לאון.... אולי גרשון יחלום עליו או שהוא יראה אותו בחומוסייה.... ואז מיקי יגיד לו שהוא ממש דומה לאבא שלו.... או שגרשון יספר איזה סיפור על משה ואז הוא יסתכל לאחד השולחנות ככה והוא יראה אותו ואז הוא יגיד-מה זה הוא נראה בדיוק כך! או שגרשון יראה את דוד ומורדי גונבים לו חומוס ואז הוא יגיד- מה זהה חוגגים לי על התחתתת... התחת שלי זה לא חומוסיה...... ואולי תביאו את אלפי/ אלפונסווו??? זה יהיה גדולללללללללל חחח טוב נירא לי אמרתי מספיק שטויותתתת.... אז רק רציתי להוסיף שאתם עושים עבודה מצוייינתתת..!!!! ותמשיכו ככה.... אין על הטלנובלות של דרסטטט... והכל בזכותכםםם..!!!!! ותגיד רגע... זה אתה סיגל ואיזה גל... פרידמן או זייד?

אה ועוד משו קטןןןןןןן

תשימו פיספוסיםםם..!!!!!!! זה הכי מצחיק שיששששששש... אם לא אחרי הפרקים או משו אז באתררר........ בבקשההההההההה

החזירו את טוביה צפיר ../images/Emo45.gif

ראשית, הסדרה בהחלט מראה סימנים טובים בשביל ההתחלה. שנית, הצטערתי לשמוע על פרשת טוביה צפיר. הוא קודם כל שחקן נהדר וקומיקאי מצויין ואני ראיתי אותו בשני הפרקים הראשונים והוא היה פשוט מצויין בתפקיד. אני מבין ששרון אלכסנדר נכנס בדיוק לנעליו ולכן כנראה יהיה קשה להחזיר את טוביה, כי זה יצור בלבול אצל הצופה. בכל אופן, אפשר להיות אולי יצירתיים. דמות מהעבר? אני לא יודע אם אתם קשורים ל"לגעת באושר" שהעלתה את עולם הטלנובלות בארץ על המפה. אני הייתי שמח לראות שוב את אילנה אביטל למשל, כי אנחנו יודעים שלגעת באושר נגמרה בעצב לגבי הדמות שלה, כשהיא שבורת לב לחלוטין. מלחיי האהבה מענין לראות מה קורה עם סמדר בכלא. יש מצב שסמדר המרשעת היא אחותה החורגת של מישהי בסדרה הנוכחית? זה יכול להיות מעניין. האחות החורגת בכלא מתכננת נקמה באחותה שמשחקת בטלנובלה חדשה. ותעשו טובה, תבדקו מה שלום מיכאלה האמיתית. אגב, לא ברור איך גרשון נכנס לפה. הוא התחתן עם מישהי אחרת? בעונה הקודמת הוא היה בכלא וחזר בתשובה. השתחרר? איך? מתי?! האיש רוצח, לא?

mominman

New member
בקשר לגרשון, תחכי זאת ההתחלה.

כל שאר הרעיונות מעולים.

אגב, מי ההורים של דנה בלום?

וחוץ מזה - נדמה לי שהפתיח של הסדרה, הקליפ התלת מימדי פשוט מעולה והמוזיקה גם. עוד לפני שהטלנובלה עלתה כבר הרצתי את הקליפ מלא פעמים והיה נורא כיף אפילו לרקוד את זה. באמת. זה הולך להיות להיט וודאי במועדונים.

התלת מימד הזה זו עבודה פשוטה

שאפר לעשות עם כל תוכנת תלת מימד במחשב. בקיצור כל אחד יכול לעשות אפקטים כאלה אם הוא רוצה !

mominman

New member
בקשר לגרשון, תחכי זאת ההתחלה.

כל שאר הרעיונות מעולים.

אי אפשר. גם נכה וגם קירח

וגם לא עושה שום צעד בלי הכלב הצמוד שלו, מורדוך. די, עזבו אתכם מנכים ועולם תחתון. זה באמת נמאס.

וגם בדקה אחת../images/Emo185.gif

הוא עשה ילדה בת 20 שנה
אה והעלתה בי רעיון!! אפשר בכל מיני חלקים בטלנובלה פתאום לראות את נדב ועופרה ביחד, רונה ודורון, ירון וליה, גיא ואסי או אנשים האחרים משאר הטלנובלות ולשלב את זה בתפקידים אורחים בטלנובלה בע"מ... משהו שיעלה נוסטלגיה....

למעלה