שלום לכולם

lookoverhere

New member
דרור, לקרוא ולהגיב

תגיב, תעשה את מה שאתה שונאים שעושים לך, תבקר אותי בבקשה אני רוצה לדעת מה אתה חושב עך הרעיונות, האם הם ברי ביצוע? לגבי סיגל, שלח לה את ברכתי ומסור לה שאנו רוצים בהקדם האפשרי שלמה בריאה ומוכנה להפציץ תגיד לה שזה ממני היא כבר תדע (אוי שיט היא לא תדע... טוב נו לא משנה) ושאלונת קטנה באמת מרוויחים בטלנובלה הרבה כסף ?

נסו לההיא מיקי לאון../images/Emo99.gif

לזכר הימים הטובים של טלי ומיקי במיכאלה
זה בהחלט יהיה נחמד
ותורידו קצת מהסיגריות של טלי

סבלנות

גם אם נביא את אפרת, ואני מבטיח לעשות כל מה שאני יכול שזה יקרה, זה לא יוכלו לקרות בפרקים שכבר נכתבו או צולמו, אז סבלנות... בכל מקרה היא תקבל את הכבוד שלו היא ראוייה

אוי ואבוי!!../images/Emo184.gif

זה אומר שהיא לא תבוא בזמן הקרוב???? אז אני יודעת מה תעשה!! שים אותה במקום יב"ז שגם ככה משחקת על הפרצוף!! אפרת שחקנית מעולה והיא חייבת מינימום תפקיד ראשי!!!!!

מיכל1082

New member
לא לא, אין עוד תפקיד כמו אסי/מיכאלה

אפרת כבר היתה בצמרת.... משם לא יורדים.

tsml

New member
../images/Emo9.gifיש מצב שאתה עושה תפקיד אורח

למיקי לאון
אבל לא בתור חיזיון של משה או משהו... בתור רומן של רננה או משהו או בתור משה שקם לתחיה

אני יודעת את מי תיקח!!!!!!!!../images/Emo184.gif

אותיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי פליז פליז פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז אני אוהבת לשחק ואני גם יודעת לשחק!!! היום הייתה לי מתכונת בתיאטרון ויש לי מגן 100!!! בקשהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה תהיה חמודי מודי ותגיד שכן!!!! אני נורא אשמח לשחק עם אפרת באיזה סצנ או שתיים או 15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חיחיח אבי../images/Emo6.gifגמני רוצה../images/Emo6.gif../images/Emo134.gif

חיחיחיחי הלוואי ויקחו אותנו

למעלה