שלום לכולם

קיצר חיקוי לשיר שלנו../images/Emo3.gif../images/Emo134.gif

הם צריכים להיות טיפה מקוריים
בשיר שלנו הרבה הופיעו כעצמם
כגון שי גבסו

K i K u S h

New member
ברור שיהיו מקוריים../images/Emo70.gif

הכי שווה מקוריים
אבל בגלל שזה טלנובלה הם יכולים לקחת שחקנים וכדומה אני יודעת מה, שיקחו מישהו שיחקה מפורסם... שיכניסו תפקידי אורח יש להם ממש הרבה להתפתח

לללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo185.gif

לללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ששששששששששייייייירררררררררייייייייייייייייייייי
הבנאדם עושה לי סיוטים
אמן תזכה מקום אחרון בארו

שירי מושלמת../images/Emo28.gif../images/Emo187.gif

והאמת, אפרופו אירוויזיון-אפרת-שירי, לדעתי אם אפרת הייתה שרה רק היא בלי סמיר שוקרי, שיר בשפה אחת ויותר קליט, היה הרבה יותר טוב. אין ספק שלשירי היה מגיע. ובתור אחת של עם ישראל, לאחל לה לזכות מקום אחרון זה ממש מגעיל. נו שיהיה.

מיכל1082

New member
דרור תעשו crossover

בין מיכאלה לטלנובלה בע"מ. אם בא לך להתפרע תוסיף אפילו את משחק החיים... כמו שעשו בזמנו עם אלי מקביל והפרקליטים שיצא מהמם!! מה קרה? שרננה תקנה את העט של דיגיפן כי יש לה כאב ראש מלכתוב את הפרקים ישר למחשב...

שלום שלום../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

בהצלחההההההההההההההה
אתם עושים עבודה מעולה

omerw

New member
ביקורת לא טובה...

האמת שאני לא כ"כ אהבתי את הפרקיםנ עד עכשיו... זה נראה לי יותר מידי פארודה ! אני ממש ציפיתי לעוד טלנובלה של ממש עם התככים והבגידות ... לדעתי עד עכשיו היו יותר מידי צחוקים כמו מוזיקת הרקע , התנהגות הדמויות ואין משהו מיוחד שיכול לענין אותי .... רציתי לדעת .. האם יש לי למה לצפות!?

sHiReLuSh

New member
כן !!!

אבל שמיקי לא יבוא בתור משה אלה כמישהו אחר , ואז הוא יראה את רננה , והיא תגיד לו : " אתה מוכר לי מאיפה שהוא " ...

תחשבו שהם יעשו את זה באמת?../images/Emo9.gif../images/Emo185.gif

זה יהיה פשוט ענק מכל הבחינות!!!!!!!!! זה יהיה חתיכת קטע!!!!!!!
חיחיחי

למעלה