שלום לכולם

עד עכשיו (חח כולה פרק אחד...) היה

בסדר. אני מקווה שזה ישתפר. בוא נגיד שזה טוב, מפני שאם אח שלי כבר אוהב את זה, אז זה טוב. והוא מבין בדברים איכותיים (מיכאלה לדוגמא). בקשר למשהו שכולם פה כבר אמרו- אפרת כהן
חובה להביא אותה
אבל לא לתפקיד של פרק אחד או שניים, אלא לתפקיד גדול
(וזה כמו שאבי אמרה) כמו אוסנת פישמן
ואני מאוד מקווה שהפנמת כל מה שכתבו לך פה כולם...אני מקווה שזה רק ילך ויהיה יותר טוב
(ואגב, הפרק הראשון כבר היה מצחיק...רק חבל שעשית את רננה אחת שלא מפסיקה לעשן...זה לא בריא
)

אני שמחה שאת מסכימה איתי../images/Emo184.gif

אפרת בתפקיד אורח של 120 פרקים!!! איזה כיף!!! ובאמת לא טוב שטלי מעשנת!!!! אנחנו מנסים לגמול אותה לעשן במציאות, אז גם בסדרה?? לא חבל?? כואב לנו לראות אותה ככה

וד"א......

עוד משו קטן......למה דווקא אורי יצא ההומו?! לא חבל תגיד לי?! למרות שמתלבש עליו די טוב התפקיד, אבל זה יוצר אצלו תדמית של....הומו
(זה מזכיר לי את המורה שלי לשל"ח
)

../images/Emo6.gif לא שמתי לב מה כתבתי....

אופסי
אבל הוא מזה חמודי.....הוא נשמע טיפה מצונן.....חחחחח

EtCm

New member
../images/Emo127.gifלהביא את אפרתתת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הורס 17

New member
תחזירו את לוסי דובינצי'ק

היא שחקנית מדהימה ואני מתגעגע אליייייהההה הייתי רוצה שתחזירו גם את יעל שרוני אבל היא ביס אז לא נראה לי שזה יצא לפועל לוסייי תחזירו את לוסי אגב אתה עושה עבודה מדהימה

../images/Emo187.gif../images/Emo174.gif../images/Emo54.gifהיי../images/Emo13.gif

הפרק הראשון אתמול היה בהחלט מצויין
אפשר להגיד שהתמכרתי מחדש
אמממ רעיונות
שחקני פלוריסיינטה אולי-זה שוס מטורף
ותראו יותר את הדס מורנו
והבנתי שזאת הולכת להיות מין טלקומדיה אז הרבה הרבה בדיחות
שלא יהיה יבש ועצוב
אין לי כרגע משו אם יעלה לי אני אשלח מסר
בהצלחה בהמשך
קובי

sHiReLuSh

New member
לדרור !!!

קודם - כל ראיתי את הפרק הראשון - והוא מדהים - כל הכבוד !!! >> שחקנים מדהימים << ... דבר - שני , אם בא לך ( ולסיגל , ולגל ) אז תוסיפו לתפקידים אורחים את : * אפרת כהן ... * יניב לוי ... * מיקי לאון ... * נירו לוי ... * נתן רביץ ... * יעל גולדמן ... * לירון וייסמן ... ואם היה אפשר אז גם את יעל שרוני , רק חבל שהיא נמצאת ב " שיר - שלנו " ... ושוב זו אחלה טלנובלה עם אחלה שחקנים ... ושיהיה המון בהצלחה

מקפיצההה

למה לא נועצים את זה
מנהליםםםםםםםםםםםםםם הלווווווווווווו?!?! מישו שםםםםםםםםםםםםםםם

עדי adi

New member
אפרת,אפרת ועוד פעם אפרת!../images/Emo20.gif

ובנתים הסידרה נראת ממש ממש יפה!! ישר כוח

ח0חו0ית1

New member
קודם כל

מזל טוב על התפקיד החדש! אתה עושה אותו מצויין [ממה שהספקתי לראות] דבר שני בקשהה תביא את אפרת כהן לתפקיד אורח או משהו אנחנו מתגעגעים אליה

lookoverhere

New member
הצעות, מחמאות וביקורת אבל בקטנה...

היי דרור, ראשית אני חייב לומר לך שאתה שולת!!!!111 (כן, כן, קראתי את הראיון ברייטינג , היית גדול!!!!!) שנית, שמעתי שיש ליחשושים שמהרטה ברוך תבוא. אז הנה רעיון קטן, למה שלא תביאו ושם באמצע הסצינה היא תספר את סיפור חייה הלעוס שהיא הלכב במדבר 40 שנה (אופס , טעות שלי זו לא היא אבל היא באמת מתבכיינת כאילו היא היתה שם לפחות 40 שנה) ושהיא עברה דרך סודן (יופי לה..) ושרצו לגנוב לה חפצים (מה בדיוק?...אני בטוח שהיא הסתבובה במדבר עם קולקציית הקיץ של FOX) אני חושב שזה יהיה ממש מצחיק ועוד שמעתי שאחמד טיבי יופיע, הצעה שלי קריצה לעולם הישראלים בחו"ל כמו שאקי אבני וכל הישראלים משחקים ערבים אז שהוא ישחק ישראלי הפוך עך הפוך.

lookoverhere

New member
יש המשך, דרור, שווה לקרוא , שולת!!1

דרור, הכתיבה שלך ושל סיגל מעולה שנונה ובאמת עשיתם עבודה נהדרת, יש ביקורת (לא ברור לי המעברים שבין סצינה לסצינה, מה אתם מנסים לחכות את שבתות וחגים עם המצלמה האיטית? ומה לעזאזל חשבתם כשהוספתם את מוסיקת הרקע? טיפה הורס) אבל יש כל כך הרבה מעלות שפשוט לא שווה לעלות את המינוסים (זה במקרה ולא קראת קודם את מה שכתוב בסוגריים :)) אני מת על הציניות שלך ושל סיגל הפכתם את עולם הטלנובלות מעולם של פלקט מגעיל וצפוי לדרמה קומית צינית נהדרת שעוד יתמכרו עליה כולם רציתי לשאול אותך, האם אתה מתכנן לכתוב את הטלנובלה הבאה של HOT3 ? תגיד כן תגיד כן בקשונת קטנה, גרום לסיגל אבין להמשיך לכתוב בטלנובלות הבאות שלא תעזוב אותנו - היא מעולה וראויה להערכה וחשוב שהיא תמשיך ( אגב, מבחינתי כל דרך שתיהיה היא כשרה כולל *****, אתה התסריטאי אני בטוח שהמוח הפסיכי שלך יחשוב על משהו :))

lookoverhere

New member
אתה חושב שסיימתי, טעות!!!!!!!!!!!!!

עוד הצעה קטנה, אם זה לא מאוחר מדי שמעתי שגיא פינס יתארח בטלנובלה באותו ישום שהוא יחגוג את תוכנית ה1500. הצעתי היא פשוט גיא ישחק את עצמו רק הטוויסט הוא שהוא בעצם עושה את הכל בשביל שכל הסלבס יצלמו איתו ושיחתמו לו ויגידו היי גיא בשבילו זה הפטיש שלו והוא ממש פתטי בגלל זה. ומה דעתך על תפקיד אורח לך לגל וסיגל בתור תסריטאים שמגישים את התסריט שלהם (תסריטאי נולד) להפקה של פירות אסורים על מנת להצטרף לטלנובלה ושהם דוחים אתכם על הסף בטענה שאתם כל כך גרועים שאפילו טלנובלה אתם לא יכולים לכתוב. חשבתי שיהיה נחמד אם תוכל לצרף אץ עניין תגובות הגולשים דנה רואה את התגובות בפורום הרישמי ומשתגעת כל התגובות גרועות וקוראות לפיטוריה של דנה. והנה הטוויסט מי שכותה את התגובות הללו היא לא אחרת מרננה. איך? תגיב תגיב וזהו סיימתי ....

עוד תשובה

לגבי פינס, הגשתי בזמנו שתי הצעות, האחת מהן, היא ממש כמו שלך, והשנייה הייתה שהוא כאילו נהייה חסיד ברסלב שחזר בתשובה, ועכשיו סולד מכל הצהוב. אבל הוא לא רצה. לגבי הופעת אורח... בא לי משהו יותר מגניב... זה רעיון חמוד, אבל יש לי כמה רעיונות פסיכיים אפילו יותר.. ופורום? יש פורום....ויש התיחסויות....

LOOKOVERHERE

לכתוב טלנובלה זה בית חרושת אחד גדול, עד כמה שהייתי מת לזקוף הכל לזכות הכותבים זה עוול להמון המון אנשים אחרים שעובדים שם,שלפעמים עושים דברים מעולים, ולפעמים עושים דברים פחות טובים [כמו כל אחד מוכשר ככל שיהיה שעובד בקצב כזה] את המוזיקת רקע, והצילום עושים אנשים שזהו תפקידם, אני לא מסוגל גם לכתוב וגם להיות אחראי לכל הדברים האלה, פשוט לא יישאר זמן לכתוב...בכל מקרה יש השנה במאי מדהים...בשיא הרצינות, מדהים, והכל ילך וישתפר, תנו זמן, יהיו צילומים כמו שעוד לא היו וזה בדוק...לגבי סיגל... זה מתיש העסק הזה... ובשביל זה אני מחליף אותה קצת...אבל אין ספק שסיגל היא הביג-מאמא המלכותית של הטלנובלות, ויש לה המון אהבה ותשוקה לזה... אני מקווה [וחושב] שאחרי מנוחה קצרה לה היא ראוייה, היא עוד תפציץ, לגבי העונה הבאה?... בואו נחכה ונראה מה יהיה... כמו שאומרים, "אתה רוצה להצחיק את אלוהים? תתכנן תוכניות"

למעלה