שלום לכולם

גל אדום

New member
נשאר רק להוסיף: סחטיין על המוזיקה

אהבתי את המעברים. יותר צילומי חוץ. רק אל תצלמו סתם רחובות עם אנשים כמו שעשו ב"אהבה מעבר לפינה". יצא לי לראות שם כמה פרקים שאיזה דקה שלמה מהסדרה רק מראים תמונות חוץ דביליות של הרחוב. לא ממש קשור בכלל לסדרה, סתם כדי למשוך את הזמן כנראה. והפתיח שלכם קצת מזכיר את זה של "אהבה מעבר לפינה". קצת. רקע לבן ופס אדום כזה. אבל שלכם יותר יפה. בכל אופן - עבודה טובה
. הדבר שאני הכי אוהב בכבלים זה שאין פרסומות. יש נטו סדרה.
ואני מקליט כל פרק והמשפחה שלי רואה אותו יותר מאוחר, אי שם בחצות.

einbal13

New member
בדיוק בגלל זה טלי כל כך מדהימה היא

מיוחדת לא אוהבת תפרסום ותקשקוש הזה משחק נטו היא פשוט מדהימה אותי שתמשיך ככה לא רוצה להתראיין וזה לא צריך זכותה לפרטיות
איזה מלכה היא לסלוד מיחסי ציבור זה הכי טוב צריכים ללמוד ממנה בגלל זה באמת אוהבים אותה היא פשוט מיוחדת פרטיות זה הכי טוב
וכמה זמן שהיא לא תשחק זה יהפוך אותי למרוצה

גל אדום

New member
גם טלי וגם יעל, כבודם במקומו מונח

בשביל מה ההתנצחות הזו מי יותר טובה? מי יותר שווה? כל אחת והדרך שלה. לשתיהן יש מקום על המסך.

einbal13

New member
אני לא רשמתי שום דבר רע על יעל

רק על טלי אני מעריכה אותה המון בגלל כל מה שהיא עעושה ולדעתי זה הכי נכון שיש באמת כל אחד וההעדפה שלו

לדעתי יב"ז בכלל לא כשרונית והיא

התפרסמה בזכות דוגמנות ולא בזכות משחק. תראה שיש הרבה ביקורות עליה באינטרנט לא טובות, היא גם לא מצחיקה, אני על כל פנים לא רואה בה שום דבר מצחיק והמשחק שלה בכלל לא משכנע. על טלי שרון לא נתקלתי בביקורות לא טובות. וחוץ מזה לא אמרתי שצריך לשים את טלי שרון לעמוד בפרונט, צריך פחות להתמקד ביעל היא לא מתאימה לדמות ראשית, דנה בלום היא לא דמות ראשית לטלנובלה. וכל הכבוד לטלי שהיא צנועה, אין הרבה כמוה. וכמו שאמרתי כמו "בטי המכוערת"(שזה היה גם טלקומדיה)זה לא יהיה. מיכאלה אמנם בהתחלה לא היה משהו אבל כבר מהפרק הראשון העלילה הייתה מעניינת ולכן זה משך אנשים בכל זאת לראות את הטלנובלה, וגם הקאסט המצויין גרם לאנשים להמשיך להסתכל(במיוחד נתן קביץ, אפרת כהן, גיל פרנק וניר לוי) כאן העלילה לא מעניינת במיוחד ולא מושכת והקאסט לא טוב כמו במיכאלה ולי לא לקח חודשים ארוכים לחשוב שמיכאלה זה לא משחק החיים. אם כל הכבוד לך אני חושבת שאתה רואה את הדברים כמו שאתה רואה כי אתה לא מסתכל בצורה אוביקטיבית על הדברים. תקרא ביקורות של אנשים ולא דווקא מהפורום הזה וגם לא רק ביקורות של ילדים, כי זאת אמורה להיות טלנובלה למבוגרים לא? אם זה לילדים אז זה צריך להיות במסגרת שידורים של ילדים ונוער. לגבי הקאסט לדעתי מאור כהן בכלל לא טבעי ונתקלתי בכמה תגובות דומות כלפיו בפורום, גם גיא לואל לא משכנע הוא כנראה חושב שהוא משחק בתיאטרוןולגבי רותם אבוהב לפי התרשמות ראשונית לא אהבתי את המשחק שלה הוא גם לא משכנע, בקטע שהיא הייתה שיכורה היא בכלל לא שיחקה טוב. ולסיכום אני עדיין חושבת שיש הרבה מה לשפר בטלנובלה, הטעות שלכם שהלכתם כביכול לקאסט של שחקנים יפים ומפורסמים (כמו יב"ז ועופר) (שאיני חושבת שהם יפים במיוחד במיכאלה הם היו יותר יפים) וחשבתם שזה ימשוך רייטינג, אבל זאת טעות גדולה,זה רק עושה רושם של טלנובלה רדודה וצפונית ואנשים כלל וכלל לא אוהבים את זה, אולי רק הצפונים העשירים. צריך לעשות רושם של משהו יותר מעמיק מסתם אנשים יפים.

גל אדום

New member
משהו שראוי לזכור:

בעקרון, בכל הטלנובלות שהיו עד היום מעולם לא היה משחק משובח מעין כמוהו. השחקן שהכי זכור לי לטובה מהטלנובלות שיחק ב"משחק החיים" את אפי, אח של רותם. אני מצטער שאני לא זוכר את שם השחקן, אבל הוא באמת שיחק. הוא היה מצויין. עשה את דמותו של אפי בצורה מעוררת התפעלות. נכנס לדמות קשה לביצוע ועשה זאת נפלא. לזה קוראים משחק. מה שאנחנו רואים מדי יום בטלנובלות, באופן כללי, זה על גבול המשחק. הם לומדים את הטקסט יום קודם לכן ומבצעים צילום אחד או שניים וזהו. אין זמן להתעכב ולדייק בפרטים. תלוי עד כמה הבמאי מקפיד. זה יום צילומים לחוץ שבו צריך לצלם חצי פרק עד פרק, שזה המון עבודה. אני רוצה להאמין שהשחקנים עושים את המקסימום שהם יכולים בתנאים האלה, כשהם לומדים טקסט בעל פה ואחרי 2 דקות הטקסט הזה כבר שייך להיסטוריה. הוא בסך הכל סצינה אחת קצרה מתוך אלפי סצינות שיבואו אחר כך ובהמשך הפרקים. אינני יודע אם ככה גם בחו"ל עושים טלנובלות, בכזה לחץ של זמן והמשחק לא איי איי, אבל בארץ זאת התעשיה כרגע. נקוה שהיא תשתפר.

אבל יש כאלה שגם לטלנובלה הם לא

טובים יותר גרועים ממשחק של טלנובלה. והמשחק של הטובים באמת משחק טוב. ולגבי טלנובלות מחו"ל לדוגמא הברזילאיות אין מה להשוות להם, המשחק של הברזילאים פי אלף יותר על רמה

דבר נוסף יש לי לאמר. כל העלילה של

הטלנובלה היא מאוד שטחית והפואנטה שלה שטחית. מה אתם מנסים להגיד שרק יפים יכולים להתפרסם ולהצליח וככה זה צריך להיות ? עצם העובדה שלוקחים דמות כמו דנה בלום ומקבלים אותה לתפקיד ראשי בטלנובלה בטענה שהיא כביכול יפה (אפילו שלתמר קינן לא חסר בכלל על היופי ויב"ז לא יפה כמו שעושים ממנה אלה זה רק אולי החזות הכללית שלה שהיא פרובקטיבית)ורק בגלל זה לוקחים אותה לתפקיד בלי התחשבות שאין לה כשרון, אז זה מראה על שטחיות ועוד עושים מהדמות דנה בלום דמות ראשית של הטלנובלה בע"מ ? אין בזה שום חידוש זה היפוך היוצרות וכל חוקי הטלנובלה, זו גישה מאוד שלילית. זה רק מראה שקהל היעד שלכם הוא שטחי ולא עובר את גיל 18, כי לרוב רק אצל בני הנוער חשוב רק היופי. דבר שני אתם מהווים דוגמא מאוד שלילית לבני הנוער היום ומשפיעים עליהם לרעה, לא מספיק שגם ככה הנוער היום ברובו רדוד וכל מה שחשוב לו זה סלברטים אתם עוד יותר משפיעים עליהם ומדכאים אותו. נערות ונערים יחשבו שהם לא מספיק יפים כי רק היופי חשוב היום ובמיוחד כדי להתפרסם וזה יגרום להם לרגשי נחיתות (אפילו שברוב המקרים לא יהיה להם על מה) ואז הן ירצו לעשות ניתוחים פלסטים ועוד כל מיני דברים שרק יהרסו אותם. אתם פשוט מעודדים להרס ! ממש חבל שהתרבות מתדרדת לרמה כזאת !

הוא צודק../images/Emo10.gif טלי באמת כזו....

חמודה... היא ממש מתכחשת להודותש היא יפה. אני מראה לה את השער מהפנאי פלוס והיא אומרת איכס
היא מצחיקה...

אני רוצה בלוגיםםםםםםםםםםם../images/Emo99.gif

מתי יהיו כבר בלוכגיםםםם
מכ\וזלכעד\טבכש\פלםדן והיי דרור
מה קורה
בהצלחה
תהנו

אתה רוצה פרק מפוצץ רייטינג?? כנס!!!

תביא את כל בני "משפחת אקריש המופלאה" מפרק 121 של מיכאלה!!!! זה יהיה קורע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
והערה קטנה- ברור שתגיד שטלנובלה עמה תהיה משובחת יותר ממיכאלה כי אתה גם כותב אותה, אבל אין על משחק החיים ומיכאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט על רמה!!!!!!!!!!!!!!!!! הפעם, כי רציתם ללכת רק על באז, בלי שום שחקנים איכותיים, לדעתי לא יילך לכם, אבל בכל אופן בהצלחה!! ואל נא לשכוח את "בני משפחת אקריש המופלאים"

פרק 121

היה הפרק שהכי נהנתי לכתוב.. זה פרק שנתנו לי יד חופשית, אמרו לי תעשה מה שבא לך, ולכן השתוללתי איתו כמו שצריך... עיצבן אותי לאללה שלא שידרו אותו בסוף. משפחת אקריש המופלאים באמת היו מופלאים, החל בגברת HIV, דרך יובל השמנמן, וכלה באם הפדופילית משהו, ובדן היהיר והתותח... להביא את כולם, יעלה הרבה כסף, ולדאבוני לא נראה לי שזה יקרה. הופעות אורח יאלצו לקרות כל אורח בזמנו.

טוב, אז לא את כולם../images/Emo184.gif

אבל אתה חייב להמשיך לנו את המתח בפרק 121 אחרי שרענן עשה ניתוח לשינוי מין לגיא!! אנחנו לא יודעים האם רענן קיבל בסוף תג'ל שלו אחרי שהוא נטש את ה15 קילו ג'ל בכלא?? אני לא ישנה בלילות
את מי שהכי חייב להביא זה את אפרת (התור מיכאלה כמובן), את נתן ונירו!! ואני חייבת לציין שאת מה שרשמת בסוף פרק 121 בקשר למה שקרה לכל דמות, היה פשוט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא הפסקתי לצחוק מזה חודש וחצי!!!!! קבל ח"ח ענקייייייייייייייייייייייייייייייי

היא עכשיו עם סמיר שוקרי בקדם ../images/Emo8.gif

ואין לי מושג מה לעזאזל היה לה לחפש שם בקדם. כאילו, מה?!?? אפרת שרה מעולה ונראית מעולה, אבל השיר עם שוקרי ממש לא לאירוויזיון. כאילו, עם כל הכבוד. זה היה קצת מביך.

מיכל1082

New member
לדעתי היא שרה מדהים...

היא נהנתה שם וזכתה לחשיפה. אז למה לא בעצם?

למעלה