שלום לכולם

חחחח בהצלחה בכתיבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אמ.. היי קוראים לי שני... ואני הייתי ממליצה שאולי תביאו את אפרת כהן (מיכאלה כאילו דה
) והיה פרק מדהיםם אתמול
מקווב אבל עדיין שתהיה השתפרות (בטוחה אולי זה יותר מתאים
) קיצר זהו בינתיים בה ביי ושוב בהצלחה שני

אהה ו....

אוליתבקשו לשים ביום שבת בערב פיספוסים מהפרקים שצולמו במהלך השבוע..
חחחח כולם נראה לי הסכימו שזה יהיה מדניב.. אז אם תוכל תציע.. חיחיחי טנקס

זה תמיד ככה

לוקח לשחקנים זמן להתחבר, לבמאי להפקה, לכולם למצוא את הג'אז הנכון שלהם, ואני בטוח שזה רק ילך וישתפר...

לא נורא.. יחסית היה אתמול פרק יפה!!

אם אתה כותב את פרק 69 אז זה אומר שעכשיו מצלמים את פרק...

mr shoko

New member
יא דרור לפי מה שראתי אתם עושים

כבר עבודה נפלאה! כל הכבוד לכםםם! ויש לי כמה בקשות ושאלות: 1.למה אלברט אילוז וזוהר ליבה לא מופיעים בקליפ?(לא יודע אם אתה המתאים לשאול את זה אבל בכל זאת) 2.בבקה שתעשו הכל כדי שכוכבי "פלוריסיינטה" יהיו בסדרה 3.קוקו מ"המורדים" בטוח ישחק בסדרה? 4.בטוח הרבה יבקשו את זה ממך חכה עוד קצת שיתמלא לקראת הערב,תביאו את אפרת כהן לדמות אורח! תודה ולהתראות-אתם עושים עבודה נפלאה!

mr shoko

New member
יא ודרור עכשיו נזכרתי חשוב ביותר!

תביאו את צביקה דויטש לתפקיד אורחחח!!!!! חשוב ביותר! כמובן שרק אם אתם יכולים

mr shoko

New member
וכם עכשיו אני יודע שתהרגו אותי אבל

גם את יעל גולדמן שגם ככה עכשיו היא עובדת עם הוט ואני מצטער שזה הרבה שאלות ובקשות אבל כמובן שהכל הצעות ואתם לא חייבים שום דבר

תשובות לשאלות

אלברט וזוהר לא בקליפ כי אין לי מושג למה. לגבי אלברט אולי חששו מהקונטוציות של העולם התחתון שהוא מביא איתו ממיכאלה וניסו להצניע את זה [העולם התחתון ספג הרבה ביקורת והפך את מיכאלה ל "אפלה".. למרות שאני אהבתי אותו, במיוחד את דויד ומורדי], לגבי כוכבי פלורסיינטה..זה עניין הפקתי של להביא אותם לארץ, אני לא יכול סתם לכתוב תפקיד ולצפות שיבוא איזה מישהו משם...לגבי קוקו... נכון לעכשיו נראה לי שהוא יבוא... ואני מאוד רוצה להביא את אפרת [אני מת עליה אגב] לתפיד אורח, חשבתי אפילו לתפקיד כפול של תאומות, ואני מתכוון לגרום לזה לקרות...

וואי איזה ענק אם תביאו אותה../images/Emo70.gif

היא מדהימה כפרות עליה
חחחח אולי תעשה אותה בשלישיה ונגמור עיניין

למעלה