שלום לכולם

את צודקת ! כמו מיכאלה זה לא יהיה

הם יכולים אולי קצת לשפר אבל זה לא יהיה כזה מוצלח. הם יותר מידי צפונים וסנובים בסידרה הזאת ואולי רק התל אביבים יסתכלו בזה

Vאולטה

New member
בינתיים אני רואה שאת רק קולטת

אבל ממשיכה לצפות בסדרה... מעניין למה...

תביאו את אודטה כדי שתיתן טיפים לדנה

איך לצבוע את השיער בלי שיראו שורשים שחורים.

וואלה את צודקת ! היא ממש פליטנידה

(מחומצנת) השער שלה גם נראה כמו קש, כמו פיאה ! בכלל מראה זול !

תודה

משתדלים. אני בטוח שמדי פעם יהיו עליות ומורדות יחסית [לכתוב פרק ביום זה וואחד קריעה] , אבל אני מקווה שהרמה תישאר גבוהה ומהנה כל הזמן

מיכל1082

New member
דרור, יש לי שאלה...

עוד לא הבנתי עד עכשיו מה מיכאלה באמת תכננה לעשות... היא רצתה לחסל את גיא וליסוע לשוויץ בלי רענן ועם הכסף? היא רצתה להישאר עם גיא? היא סתם שיחקה עם רענן בשביל הכיף כמו שהיא אמרה לו שנייה לפני שהוא רצח אותה? ( היא בכלל התכוונה למה שהיא אמרה לו שנייה לפני או שהיא פשוט היתה בפניקה?) לא יודעת... עד היום היא לא מובנת לי. היא מתה לפני שהצלחתי להבין באמת מה היא תכננה או אם היא באמת אהבה את רענן....

כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo7.gif../images/Emo184.gif

היא אהבה אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא ראית בפרק המוות שלה
כשהוא איים עליה עם האקדח, איך רוא שהיא אהבה אותו???????????????????????? זאת הייתה סצנה פשוט מדהימה!!!! ובמיוחד בגלל אפרת ששיחקה פשוט פשוט פשוט מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מיכל1082

New member
וואי איך היא השתנקה...

אני לא אשכח איך בכיתי... איך היא עשתה את זה מעולה!!! איך הוא רצח אותה בדם קר
אפרת עשתה את זה פשוט מושלם!!

נכוןןןןןןןןןןןןן../images/Emo184.gif

בגלל זה אני חייבת שמישו יגיד לי ודחוף מתי 5 הפרקים האחרונים כדי שאני אקליט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 לדעתי זאת הייתה הסצנה הכי יפה בכל הסדרה!!!! איך היא התחננה בפניו כ"כ יפה!!!! וואי, היא עשתה את זה כ"כ מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איך בן אדם יכול להיות כה מושלם וגם לעשות תדמויות שלו מושלמות??????????????????????????????????????????????????????????? איי איי איי אני מסונוורת

החמישה פרקים האחרונים בשבת הקרובה

משעה שתיים עשרה וחצי, עד ארבע וחצי בערך

עשית לי נוסטלגיה מיכלוששש../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

אךךךךך אפרת,אפרת
כמה אני אוהבת את האישה הזאתתתתתתתתתתתתתתתתתת

הוא אמר שבתפקדי תאומות../images/Emo184.gif

די!!!!!!!!!!!!!!!!11 אני כ"כ מאושרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אפרת שוב על המסך!!!! ועוד תאומות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חלום שהתגשם

ולא לשכוח את צביקה דויטש!!!!!!!!!!|

אני בטוחה שהרבה רוצים לראות אותו שוב בטיוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה גם יביא לך רייטינג מטורף, כי זה מה שאתם רוצים, לא?! ואני רוצה את אפרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
אולי תביאו את אפרת וצביקה ביחד כזוג???? יהיה שוס

למעלה