שלום לכולם

Shaaachar

New member
וווווווואי../images/Emo2.gifכנס

נישמע לי תפקיד מהנהה ומאתגר מאוד
הפרק ה-1 היה מדהים דרך אגב, חשבתי שאני יתאכזב (כי כל פרק ראשון קצת מאכזב) אבל להפך!! הופתעתי ואני מחכה מאוד לפרק הבא
פשוט מדהים! תמשיך ככההההההההההההה

אפרת???????????????../images/Emo184.gif

כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה חייב להביא ותאה ובתפקיד מיכאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאוד עצוב לי מאז שסיגל אבין הרגה לי תמושלמת הזאת
ועצה חשובה מאוד- אל נא תגנוב לנו את אוצר המילים המאגניב שאנחנו ממציאים פה בתפוז כל יום מחדש כמו שסיגל עשתה במיכאלה, ולהלן רק חלק קטן מרשימת הלקסיקון שהיא גנבה מאיתנו ובלי אף קרדיט!!
1. "שמח" של בר... 2. "עילג" שלי..... 3. "פרחה ג'וניור"...... 4. "אני בריאה עליך! חיה עליך ונאה עליך!" 5. מוטי
בצ'ט של יובל ועוד רבים וטובים................................

איזה מלך ../images/Emo47.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo99.gif

"[אני מת עליה אגב] .." אתה פשוט ענק
גם אני מתה עליה אגב
בבקשה תביאו אותה
אני כל כך אוהבת אותה

RaZiK4

New member
הצעות שלי:

*להוסיף יותר קללות חחי כמו כוסאמק שרננה אמרה *להוסיף כתפקיד אורח את אפרת כהן ממיכאלה *להוסיף כתפקיד אורח את רפי גינת
זה יהיה מצחיק
וגם את מהרטה ברוך:-| זהו.. טלנובלה באמת יפה

גל אדום

New member
אפרת חייבת לרענן את המראה שלה

היא כבר לא אפרת, היא ממש מיכאלה. ממש הדמות השתלטה עליה.
איפה אפרת כהן ההיא? תחזירו אותה.

anat234

New member
שלום לך דרור :)

אהבתי מאוד מאוד מאוד עד עכשיו! תמשיכו לעשות עבודה טובה

מיכל1082

New member
דרור וסיגל בבקשה תיכנסו!!

קודם כל אני פשוט לא מאמינה שנכנסתם. דבר ראשון תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה!!! אני חושבת שאתם האנשים הכי מוכשרים שיש!! אני מתמידה ורואה את הטלנובלות כי אני יודעת שזה המלים שלכם יצאו מהפה של השחקנים ולכן הן יהיו כל כך יפות... דרור תדע לך שכל פרק במיכאלה הייתי בודקת מי כותב אותו והפרקים שאתה כותב תמיד היו הכי שנונים, מצחיקים, מרגשים, צינים וכובשים!! וואי הטלנובלה רק התחילה... אז הרבה רעיונות אין לי...למיכאלה היו לי אינספור ובמשחק החיים ממש כתבתי סצנות שלמות...אתם עושים את העבודה הכי מדהימה שיש!! אתם הכישרון האמיתי שמאחורי הקלעים ורק שתדעו שאנשים יודעים את זה!! תביאו את אפרת כהן, את לירון וייסמן וכל שחקן טוב שרק תתחברו אליו... אתם לא צריכים "באז" תקשורתי. הכישרון שלכם טהור ומדבר בפני עצמו. וכמובן בבקשה בבקשה תתארחו שניכם ב"תפוז אנשים" כי יש לי מיליון שאלות לשאול אותכם!!! (על החיים, על המקצוע, על דברים שעד היום לא הבנתי ב"מיכאלה") נ.ב. התמונה המצורפת (אם אתה זוכר) היא שלך ושל ידיד שלי כשהיינו ביחד בהצגה של לירון וייסמן "לפתוח פה גדול" וקצת התחרפנתם שניכם אחרי...

הרגת אותי עם התמונה

פשוט הרגת אותי, זה מצחיק נורא, אני זוכר את ההצגה, לירון כל הזמן אמרה לי לבוא לקחת אותה, [יש לה עותק] ולא יצא לי... תודה רבה רבה..זה מחמם את הלב מה שאת כותבת.

טלנובלהה מהמהת!!

כל הכבוד עבודה טוב טובה! תביאו את אפרת כהו! או את נתן רביך או הראל מויאל חחחחח יש לי שאלה האם קוקו מפולרייסנטה יהיה בסדרה?

הו דע ה

אני מאוד הייתי רוצה להביא את אפרת ואני מקווה שזה יקרה. לגבי קוקו, זה עוד לא סגור במאה אחוז אבל כנראה שכן. ובאופן כללי, למי שקורא את זה, תרחמו על החבר'ה, אני יודע שאוהבים לקטול וזה חלק מהכיף, [ע"ע ענייני אופטימטריסטיקה אצל דובינצ'יק ועוד'].. וזה בסדר גמור, פה הבמה שלכם לחליף רשמים, אבל... בקטנה... תנסו לזכור שהשחקנים האלה... שעובדים ממש קשה.. הם בסך הכל בני אדם, והם רגישים, והם קוראים מה כותבים..ו.. שלא יעלבו. אני ראיתי פרקים מתקדמים יותר, ואני יכל להגיד שכולם תותחים. וגם בי שבהתחלה עוד היה רצת ביישן, הולך ומשתפר , אז קצת סבלנות, והכל יהיה בסיידר... זה הכל

מיכל1082

New member
קראתם הכל?!

וואי וואי אנחנו כותבים לנו כאן בכיף ואתם קוראים הכל.... אף פעם לא חשבתי שאתם באמת משקיעים זמן וקוראים את כל מה שאנחנו כותבים... כיף לדעת וכמובן שדרור, בקשר לנושא הביקורת, אתה צודק! (למרות שביקורת בונה זה טוב! רק לא נבזית...) תפעל בזירת ה"אפרת" אנחנו סומכים עליך
ותמשיך לרגש אותנו כל ערב ב 20:05 וד"ש לסיגל המדהימה!!

mary17

New member
אין שם תלונה על השחקנים להפך!!../images/Emo41.gif

תביאו את קוקו אני בטוחה שירשמו כמה וכמה התעלפויות בזמן שידור הפרקים בכיכובו חחחחחח

צריך להפחית את הדמות של יב"ז ולא

שתהיה כביכול ראשית כי הכוכבת האמיתי היא טלי שרון ואותה צריך לעשות דמות מרכזית בסידרה. ופחות לדחוף את יב"ז בכל מקום, היא צריכה להיות משנית יותר. (כמו בסידרה "בטי המכוערת" ששם בטי הייתה ראשית ותפקיד משני היה לפטריסיה ה"מחומצנת" שרצתה את התפקיד שלה בחברה). יותר מידי מתמקדים ביב"ז וזה מיותר כאילו שאפשר לחשוב שרק בגללה מסתכלים בסידרה וזה אינו נכון כלל, אם כבר אז בגלל טלי שרון מסתכלים בסידרה, יעל בר זוהר לא היא שתביא לכם את הרייטינג. היא לא שחקנית כל כך מוכשרת ולגבי יופי, יש מלא יפות (ויפות יותר) לראות בטלוויזיה אם רוצים אז לא חייבים לראות את הטלנובלה הזאת בגלל שהיא יפה וחוץ מזה טלי שרון יותר יפה ויותר אישיות אז אם כבר מישהי תמשוך קהל לצפות בטלנובלה זאת טלי שרון. לגבי שאר השחקנים יש כאלה שהם לא כל כך טובים ויש כאלה שהם טובים. עפר משחק טוב וגילת אנקורי גם טובה וצריך גם להתמקד בה ובשרון אלכסנדר שהוא גם טוב. נוסף לכך צריך להגדיל את דמותו של גרשון כי הוא מעולה ולדעתי יביא יותר רייטינג לסידרה. לגבי שאר השחקנים עוד לא ממש הראו מספיק סצנות איתם אז קשה קצת לדעת אפילו שיש כמה כאלה שלא ממש טובים כמו מאור כהן שנראה די מדקלם ורותם אבוהב גם לא שיחקה משהו אבל אולי היא תשתפר כי לא היו הרבה סצינות איתה. עוד שחקן שאני יודעת שהוא טוב זה רון שחר ואני מקווה שהתפקיד שלו יהיה די גדול. סך הכל הטלנובלה לא משהו במיוחד וצריך לשפר אותה, גם העלילה לא מושכת כמו שהיה במיכאלה. כמו מיכאלה זה לא יהיה אבל אפשר קצת לשפר כמו לחזק את התפקידים של טלי שרון, אלברט אילוז, שרון אלכסנדר וגילת אנקורי. דרך אגב זה שאמרו בפרק השני שרוצים שירדפו אחרי השחקן הראשי בטלנובלה ילדים ולא אנשי אבטחה זה נכון לגבי ילדים. אתם רוצים למשוך יותר את הילדים ולכן העלילה די רדודה, והאמת ממה שראיתי עד עכשיו רק ילדים מתלהבים ממנה. אז אם כך תשימו את זה בערוץ הילדים או בשעות מוקדמות יותר שמתאימות לילדים. ולסיכום כדאי לכם לחזק את התפקידים שאמרתי אז יכול להיות שיפור.

לא מסכים איתך

לדעתי יב"ז עושה אחלה עבודה, היא מגניבה, מצחיקה, ומשחקת עם המון מודעות עצמית וקריצה לתדמית שלה שזה דבר לא קל בכלל. דבר שני, תנסו אתם לשכנע את טלי שרון לעמוד בפרונט, זאת משימה בלתי אפשרי, טלי, [וזה אגב אחד הדברים שאני הכי אוהב אצלה], כל כך סולדת מיחסי ציבור שקשה אפילו לשכנע אותה להתראיין, קל וחומר להצטלם... ההצנעה היחסית שלה נובעת מדרישתה שלה. היא פשוט לא רוצה. אני לא מסכים לגבי השחקנים, לדעתי יש קאסט מצויין, שרק הולך ןומשתפר, מאור כהן קורע בעיני....לגבי העלילה הילדותית? זה טלקומדיה, זה סגנון קצת אחר ממיכאלה...פחות מתח מאולץ, פחות רציחות וכאלה...אבל אני בטוח שאת תלמדי לאהוב אותו..ובכלל אני זוכר שנה שעברה שחודשים ארוכים קיטרו בפורום עד כמה מיכאלה זה לא משחק החיים...אני בטוח שעוד מעט תתאהבי גם בטלנובלה בעמ...

למעלה