שלום לכולם + שאלה

Berethor

New member
דומה אבל שונה למקרה שלי

Berethor

New member
למרות שאת אוהבת 'גברים נשיים'?

פש יפה, טוב לדעת שאצלך יש גבולות, כאלה שנראה שנצנץ אין XD. גבר בלבוש נשי? בו נומר שרוב הסיכויים שהוא בכלל לא מעוניין בנשים..

orald

New member
תקרא קצת על קרוסדרסינג...

ואולי תבין כמה ההערה האחרונה שלך לא נכונה.

Berethor

New member
טוב שלא נסחפת

אם כי היו ועדיין יש בחברות מסויימות לבוש לגברים שדומה לשמלות, אבל בחברה שלנו כל השמלות מעוצבות 'באופן נשי'. בכל אופן אני ממש ממש לא מתחבר לדבר כזה, לדעתי זה מזעזע
, אישה בלבוש גברי לפחות לא נראה מזעזע כמו גבר בלבוש נשי..

orald

New member
ואולי היא נועדה לפצות/להסתיר משהו?

ברת'ור לובש שמלות! ברת'ור לובש שמלות! ברת'ור לובש שמלות!

Berethor

New member
לא אני לא

אבל אני מודע בכך שיש לי קרוב משפחה שלובש דברי נשים בסתר(לא מספיק בסתר מסתבר). הדבר היחיד שיש שאנשים(טמבלים/ערסים) שיראו כנשי אצלי זה אורך השיער, אני נראה ומתלבש גברי, אפילו יש לי זקן ומבנה גוף דיי חסון בו נגיד
, ובאישיות אממ דיי גברי, אם כי רחוק מלהיות גבר טיפוסי לטוב ולרע, ולא רק מבחינה מינית..

אישה בלבוש גברי מזעזעת אותך פחות

מאותה סיבה שלסביות מזעזעות פחות. מאותה סיבה שהומו זו מילת גנאי לגברים וכנ"ל גם נקבה... כלומר: להיות אישה זה נחות/רע/משפיל/לא שווה/וכו'.. אישה שנראת כמו גבר, היא כמובן גבר-גבר, יענו, הכי מגניבה שיכולה להיות. גבר שנראה כמו אישה??? אאאאא! אוי לא! הוא נראה כמו אישה! אישה זה לא טוב! לא ראוי! נחות! חלש! יאק! וזה לא שאני אוהבת את זה, כי אני חושבת שזה יפה. אני אוהבת לבוש גברי טיפוסי כשמדברים על יופי 'רשמי'. זה כי אני חושבת שזה מגניב ביותר!

למעלה