שלום לכולם + שאלה

k500

Active member
מנהל
מתחבטת, נראה לי שהדברים שאת אומרת ברורים

גם בלי להשתמש במילים בוטות בפורום. תודה

מתחבטת7

New member
מצטערת ואבקש את סליחתך.

אני לא כלכך רגישה למילים כאלו אבל אכבד אותך ואשתדל להבא!

מתחבטת7

New member
ולפני שיגיעו עוד תלונות מ"נפגעי השפה" הבוטה

שלי... אבקש את סליחת כל מבקרי/משתתפי/קוראי הפורום! לא אשתמש בשפה כזו בעתיד. התנהגתי בחוסר רגישות ואני מצטערת על כך.

אנחנו רוצים פיצויים!!!!

במפגש הבא, תביאי הרבה שוקולד עם צימוקים של לינדט!!!!

מתחבטת7

New member
למה לא שכל אחד ירשום מה הוא רוצה בתור פיצוי

ואני אדאג להביא אישית לכל אחד ואחד את מה שהוא ביקש. מתאים?

Berethor

New member
לי אין בעיה עם ישירות של אנשים

אבל המושג עצמו נראה לי פוגעני וחד צדדי, זה מה שלי באופן אישי הכי מפריע בו.

Berethor

New member
איזה לקסיקון יפה..

בטוח יש כאלה שבאמת אומרים את זה מהסיבות הנ"ל, AKA מרכז הפיתוי, אבל זה באמת לא סיבה לחשוב ככה על כל אחד. חוץ מזה אני מתנגד למושגים חד צדדים כמו זה שאמרת, זה רק מראה איך זה נתפס באני השותפים לעניין, תחליפי תאותך באיתך, ותראי איך הכל נראה הרבה פחות גרוע, וחד צדדי..

Berethor

New member
איזה פרנואידית

במקום שפירגון(בין אם הם באמת חושבים ככה ובין אם הם סתם אומרים) יעשה לך הרגשה טובה הוא עושה לך הרגשה רעה? מה כבר אמרו נו באמת, לא כל מי שאומר דבר כזה זה בגלל שהוא מעוניין בך, יש סיכוי שהוא באמת חושב ככה..XD

ברומבית

New member
הוא יכול להסתכל עלייך במבט מתנמס

("נמס" בשפת גוזל) אולי כמו מה שסיפרת על הסרט. (זה לא היה מיני, למרות שהם הזדווגו אח"כ) ולתת לך חיבוק שאת יכולה להרגיש שהוא מכל הלב. זה לא "מוכיח" את האהבה אבל זה מראה, נותן לך להרגיש. וזה שהוא 'יהיה שם בשבילך', וכל מיני דברים לטווח הרחוק :)

יש כ"כ הרבה דרכים להראות אהבה...

וסקס זו אחת הדרכים הגרועות ביותר.. זה לפחות מה שאני למדתי מכל מערכות הזוגיות שהיו לי. אם היה משהו שלא הרגשתי כשהייתי נשואה, זה שאוהבים אותי. למרות שהגרוש שלי נמשך אלי מאוד (עד היום
) והיה מוכן לעשות את זה בכל רגע נתון ולא הפסיק לדבר על כמה שהוא נמשך אלי בכל הזדמנות. יאק. מה לזה ולאהבה בכלל? זה רק לימד אותי כמה סקס זה דבר אגואיסטי. כי זה משהו שהוא הרגיש ורצה לממש. אבל אם רציתי רק חיבוק אוהב? למה זה לא יכול להסתיים בזה? ואם יש משהו שחשוב לי מאוד - מישהו שאוהב אותך יתחשב בזה ויעשה מה שצריך למען זה, מי שלא, לא.. יש כ"כ הרבה דרכים להביע אהבה. חיבוק היא אחת הברורות, אבל ממש לא היחידה. ומבט נמס בעיניים ואמירה רומנטית כלשהי -- זו לא אהבה? זה לא להרגיש נחשקת? כל פעם שאני רואה סרטים רומנטים, יש תמיד את הקטע הזה שאת יכולה להרגיש את הרומנטיקה באוויר. לפני הסקס.... זה משהו שעוד אין בו משיכה מינית של ממש. פשוט אהבה. ואח"כ הורסים הכל בסקס..

orald

New member

יחסי מין רק מוכיחים שהוא נמשך מינית אליך, לא בהכרח שהוא אוהב אותך. אז ממש תודה רבה שהוא רוצה את מה שבין רגלייך, ופחות חושב על מה שבין אוזנייך.

משיכה מינית והחיבור שלה למילה אהבה

תמיד מזכיר לי את המערכון של הגששים: דייג - אוהב דגים? אם אוהב אותם - למה דג אותם? אם מישהו אוהב אותך באמת, הוא ירצה בטובתך. ואם את לא רוצה לשכב איתו, הוא לא ישכב איתך ובטח לא יפעיל עליך מניפולציות נוסח: בגללך אני אצטרך ללכת לשכב עם אחרות. אם מישהו נמשך אליך מינית, זה בסה"כ אומר שהוא אוהב את הגוף שלך ואת ההרגשה הטובה שיש לו כשהוא מקיים איתך יחסי מין.

למעלה