שלום לכולם + שאלה

יפה אמרת!!!!

Berethor

New member
אממ

זה נכון, אם כי כי משתמע פה כאילו זה משהו שהוא תמיד ככה, אם שניהם רוצים אותו דבר נגיד אז מה הבעיה? ומה הבעיה שיאהבו גם תגוף? רק אם אוהב רק תגוף זה בעיה. בקיצור אני מסכים חלקית, יש הרבה אנשים איגואיסטים, ומיניות זה רק עוד ביטוי לאיגואיזם שלהם, זה בסדר מה שהם אוהבים וזה בסדר שהם מקבלים הרגשה טובה, הבעיה שהם לא מוודאים שגם הצד השני אוהב ומקבל את אותה ההרגשה פחות או יותר, וזה בהחלט אפשרי. בניגוד לדייג, ביחסים זוגיים אין צורך שהיה יחסים של צייד וניצוד, או כל דבר אויין אחר. חוץ מזה חוסר התאמה זה בהחלט לא תרוץ לפגוע בצד השני, עדיף שפשוט ימצא סידור אחר/קשר אחר, זה מה שמיני מוסרי היה צריך לעשות, אבל לצפות ממנו 'לוותר' על מיניותו/נטייתו בשם האהבה, זה כבר לדרוש יותר מדיי..

orald

New member
ברכותיי!

הצלחת לכתוב פסקה שלמה עם "
" אחד בלבד! אני חוששת לראות איך אתה תעצב מודעת אבל.

העובדה שרצון אגואיסטי של שני צדדים מתחבר יחד

לא הופכת את זה למשהו לא אגואיסטי. זה רק הופך את זה למצב של WIN-WIN. וכבר דברנו על זה עשרות פעמים. נמאס לי להסביר כל פעם מחדש. אגואיזם זו דאגה לעצמך. זה לא חייב לבוא על חשבון אחרים. זה נכון שאדם שדואג לעצמו ~ולא~ רואה את הסביבה, סביר להניח שיפגע במישהו. אם הוא רואה את הסביבה, סביר להניח שהוא יצטרך לוותר על חלק מרצונותיו. והכי טוב, למצוא את הדרך להגשים את רצונותיך מבלי שזה יפגע באף אחד אחר. זה המצב במקרה של זוג ששניהם מעוניינים במיניות. ועדיין, האקט עצמו יהיה אגואיסטי... אין סתירה.

Berethor

New member
זה קצת יותר מזה

כי מה שיש לה בין רגליים יש לכל הנשים, והוא לא דווקא נמשך מינית לכולן, במיוחד ללא יפות שבינהן..

orald

New member
הבנת את כוונתי.

ולפני שתאמר את זה, לא התכוונתי שזה כל מה שחשק ליחסי מין מצביע עליו, רק שהוא לאו דווקא מצביע על משהו מעבר.

Berethor

New member
הוא לא דווקא מצביע על משהו רומנטי

כי שני הדברים האלה יכולים לבוא ביחד או בנפרד. לכן כמובן שמי שחושבת שכל גבר שנמשך עליה מינית גם אוהב אותה רומנטית, טועה בגדול, לא פחות טועה ממי שחושב שזה שמישהי שנמשכת עליו רומנטית, על בטוח נמשכת עליו גם מינית(aka א-מיניות)..

רציונלית אני מצליחה להבין את זה

אבל מבחינה רגשית זה עדיין קשה, ולכן נראה לי שזה דבר שצריך לחוות כדי שגם רגשית זה יקלט...

אבל אי אפשר לחוות משהו ששוללים מראש

כשאת נגשת לחוות משהו, אם את רוצה לקבל את הרושם הנכון/אמיתי, את צריכה להגיע כמה שיותר פתוחה ובלי דיעות קדומות. אחרת לא תוכלי באמת לחוות את זה כמו שצריך, כי תמשיכי לחפש את מה שאת מאמינה שצריך להיות שם.

Berethor

New member
את יודעת אבל

גם גבר יכול לאהוב להרגיש נחשק ושנמשכים עליו(מנסיון
), אז איך את יכולה לדרוש את מה שאת בעצמך לא מספקת?

Berethor

New member
לי אין בעיה עם התפיסה הזאת של בגידה

גם לדעתי זה נחשב בגידה, ואני לא מאמין גדול 'בזוגיות פתוחה', וזוגיות לא מונוגמית, ככה שגם אני נוטה לראות תדברים באופן דומה. מה מאמין שאצלי ההגדרה יותר רחבה, אני חושב שגם לתנשק למשל עם מישהו שלא בן זוג שלך יכול להיות סוג של בגידה
. אם הוא שוכב עם אחרת/בוגד בא הוא כנראה באמת לא אוהב אותה, אם כי יכולות להיות עוד כמה סיבות לזה, הוא יכול להיות מסוג הטיפוסים המופקרים האלה, "שלא יכולים" שלא לבגוד, בלי קשר לאם הוא אוהב מישהו או לא, עוד סיבה שיכולה להיות זה חוסר התאמה מינית גדולה בניהם, שמדרבנת אותו לבגוד. זה נכון שגברים מיניים שוכבים עם נשים גם ללא אהבה, אבל זה לא תרוץ טוב למי שבוגד. מה יפריד את הזוגיות שלך מזוגיות וחברים? אממ את מתארת לעצמך זוגיות א-מינית א-רומנטית, לא זוגיות שהיא רק א-מינית..

למעלה