שלום לכולם.... עזרה

deep ocean

New member
ולגבי גמישות

למה אתה צריך לעבוד על גמישות בחדר כושר ואחר כך להצטרף לחוג?!?!? אתה יכול לפתח את הגמישות בחוג עצמו! אני לומדת כבר שנה, והתחלתי את הלימודים ללא גמישות/כושר/שרירים, והגמישות שלי השתפרה עם הלימודים (בלי שום כאב! משום מה רוב האנשים בעולם המערבי חושבים שרק על ידי כאב אפשר להגיע לגמישות. שטויות). היום אני בועטת חופשי לגובה הראש (דבר שלא הייתי מסוגלת לפני שנה...חה חה), הכושר שלי ממש השתפר, השרירים, יכולת הריצה, ההרמוניה עם הקרקע, הרמוניה עם הסביבה, יכולת הריכוז, יכולת חלוקת קשב ועוד. בקיצור.....כל הזמן שיפורים בלי חדר כושר

גם ג´ודו עונה על הדרישות-

לעניות דעתי. אין צורך להתחיל מחדר כושר, הכל נבנה לאט עם התחלת האימונים. עד כמה שאני יודעת אורן סמדג´ה מאמן מבוגרים בנתניה ושני הרשקו בנורדיה. אני וסעת מנתניה להוד השרון פעמיים בשבוע וזה ממש לא נורא. בכל מקרה- בהצלחה ותהנה.

karate

New member
חדר כושר רק יועיל...

במידה ואתה עובד כמו שצריך.. חדר כושר הוא עוד כלי להגשמת המטרה שלך.. לכן הכל תלוי במטרה שלך..צריך לדעת לנצל את הכלים שעומדים ברשותך כמה שאפשר על מנת להגשים את המטרה..עבודה בחדר כושר לא בהכרח מקצרת את השריר אם עובדים נכון..לשם המטרה שלך אתה לא מוכרח לעבוד על היפרטרופיה..אתה יכול לנצל את החדר כושר לעבודה על כוח מתפרץ דבר שיועיל לך מאוד.

Finjan

New member
אוקיי.... אז איך כן אני אוכל?

אז איך כן אני אוכל לעבוד נכון? המאמן בחדר כושר פה הוא רוסי שבקושי יודע עברית, וכל הקטע שלו זה התנפחות... תודה שוב deep ocean.. וד"א, מאיזה אזור בנתניה את?

amir_aikido

New member
תצטרף למועדון עם מורה טוב

תצטרף למועדון עם מורה טוב לאמנות הלחימה. ואז תשאל את המורה שלך
כן, זה כ"כ פשוט, אם תדע לבחור את המורה טוב, הוא ידע לעזור לך גם בתכנון אימון בחדר הכושר שיעזור לך באימון (עשיתי זאת והמורה שלי עזר לי רבות
). אמיר

Finjan

New member
למדתי ג´ודו

כשהייתי קטן :] הגעתי לחגורה ירוקה או משהו, והפסקתי... דווקא חופשי הייתי לוקח מקומות 2-3

גם אני וזה היה מזמן../images/Emo12.gif

ועכשיו חזרתי. שווה לנסות, לא? אלא אם כן בא לך משהו לגמרי אחר...

תומר 456

New member
חשוב מאוד מאוד זה החיוך

מאוד תלוי באופי של אותו אדם ומה הוא מחפש. הדבר הכי חשוב הוא שאם תמצא את עצמך מחייך במהלך השיעור ואחריו אז זו האומנות בשבילך. כל השאר די שולי ויגיע עם הזמן.

למעלה