שלום לכולם.... עזרה

../images/Emo32.gif אישית הייתי נזהר בהמלצת ההמרה

למרות שpaint של מיקרוסופט יפתח גם קובץ ששונה בשיטתך, תוכנות מעט מתקדמות ותר יצעקו שלא מדובר בקובץ jpg חוקי (header לא נכון וכו´). עדיף, אם רוצים להמיר, לשנות את השם בשמירה (save file as type...) ההבדל בין הקבצים הוא ש JPG הינו פורמט מכווץ - הקובץ קטן יותר, אבל המחשב צריך לבצע אלגוריתם פריסה, וכן יש איבוד מידע. זה האחרון קריטי יותר, לדעתי, שכן פריימים בוידאו הם בד"כ בעלי רזולוציה נמוכה גם כך, לעומת תמונות שבמקורן יוצרו כ still image. חוץ מזה - גם הטכניקה הזו תעבוד, אך עשויה להתברר כלא נוחה במיוחד, עם הקונטרול הלא ידידותי של מדיה פלייר (יש לפעמים קושי לעצור סרט בדיוק בפריים הרצוי, ותלוי בפורמט, לא תמיד ניתן להתקדם פריים אחרי פריים). כמעט כל תוכנת עריכת וידיאו תיצלח למטרה. הלינקים שהבאתי היו לתוכנות חינמיות (freeware) המיועדות ספציפית למטרה הזו, ועל כן הן קטנות למדי.

fa jing

New member
אני לא מצליח לפתוח או יותר נכון

למצוא את תוכנת הצייר שלי.... עצות????? התמונה הועתקה כעת נמצאת כ פרינט סקרין כעת אני לחא מוצא את תוכנת הצייר בכדי להדביקה

avshalomat

New member
בגדול אמור לעבוד

עם רוב ה windows לפי הסדר הבא התחל (start) תוכניות (program files) עזרים ( accessories) צייר Paint ואז לעשות את הנידון

איזה גרסת חלונות יש לך?

ב2000, למשל, התכנה נמצאת בספריית system32 שבתוך ספריית מערכת ההפעלה (בד"כ winnt או windows). שם התכנה - mspaint.exe

fa jing

New member
טוב אז ככה.....

הצלחתי ע"י PRINT SCREEN להדביק את התמונה לPAINT. כרגע יש לי בעיה לחתוך אותה. התמונה נמצאת במרכז המסך וכל חיתוך שאני מנסה חעשות איכשהוא גם חותך לתוך התמונה. התמונה לאחר ההדבקה היא כבדה מאוד 2.2 מגה אני מקבל אותה ב PAINT עם רקע שחור ממנו אני מנסה להיפטר מכיוון שהתמונה קטנה והיא במרכז. אם נוכל לבצע את המניפולציות הרצויות אני אוכל להוריד סדרת תמונות מגניבות משם על שיטות אימונים עם הבמבוק!!! * ניסיתי להעביר אותה גם ל WINDOWS PHOTO EDITOR אך גם שם כשניסיתי להשתמש בפונקציה של CROP התמונה נחתכת לא כמו האזור שאני סימנתי. * יש לי חלונות XP PROFESSIONAL

בחלונות XP יש פיצ´ר (או תכנה?) בשם

windows movie maker. זו תוכנה בילט אין שמגיעה עם מערכת ההפעלה. פשוט תשתמש בה (בsetting ברירות המחדל) כדי ליצור אוסף קליפים קצרים מהסרט. זהירות, זה עשוי לקחת זמן רב (עד כדי מספר שעות, בהתאם לאורך הסרט המקורי ועוצמת המחשב). ניתן בקלות רבה לחתוך פריימים יחידים מתוך הקליפים, או פשוט להעלות לכאן קליפים קצרים (בכל אורך שהוא בין פחות משניה למספר דקות) בהתאם לאיכות שאתה בוחר. לגבי הקרופ - בPAINT, לאחר הסימון, בחר בedit -> copy, לאחר מכן בחר התחל ציור חדש (file->new) בציור החדש לחץ ctrl-v או בחר paste ב edit. לצורך כיווץ, הייתי ממליץ על המרה לפורמט PNG. זהו פורמט מתקדם (יחסית ל GIF ו TIFF) שאינו מאבד מידע כמו JPG ולכן עדיף כאשר המקור מלכתחילה אינו באיכות גבוהה.

קובץ גדול מ-250KB לא יתקבל ע"י

מערכת "תפוז", ונדמה לי שקבצי וידיאו גם לא.

טוב, ניתן להשתמש בworkaround

להעלות את הקבצים לאתר "נייטרלי" שהמגבלות בו חמורות פחות, ואז לתת קישור לקבצים. פחות נוח, אבל עובד בשעת הצורך. אתר שכזה, לדוגמא, הוא פורום "כל השאר" באורט. גם שם יש מגבלת מקום, אך זו מבוססת על זמן (אאז"נ) ולא על גודל הקובץ. אם החיבור שלך מספיק מהיר, תוכל לשים גם קבצים בגודל של כמה מגות.

ולא רק זה

כמו שאני רואה את הדברים, וכמו שאני שם לב על הסביבה הקרובה שלי, שחלקם מתאמנים במכון כושר - רמת המודעות וההבנה לצרכי הגוף היא לא מזהירה במיוחד. למרות שיש מדריך בחדר הכושר, עדיין יש דברים שנעשים בצורה לא נכונה, ולכן נגרם נזק לגוף. נזק - במשמעות של עיכוב ההתפתחות באומנויות לחימה, לדוגמא: הרבה אנשים שעוסקים בפיתוח גוף, היציבה שלהם לא נכונה, הכתפיים כל הזמן מתוחות ומורמות ועוד כהנה וכהנה...

יושינקאן אייקידו

סגנון אייקידו שמשלב את עקרונות הזרימה של האייקידו עם דגש חזק על דיוק בטכניקה והגנה עצמית.

Finjan

New member
חברה תודה רבה...

טאי צ´י באמת לא נראה מתאים כי עדיין אני מחפש פיזיות מסוימת... אבל אני לא שולל כלום, תודה גם על ההצעות בנושא אייקידו, התחלתי לקרוא קצת על האומנות... אבל כרגע לא נראה לי שיש דוג´ו קרוב לבית שלי.

Finjan

New member
נתניה.. עיר הפשע והרשע..

בטח עכשיו הבנת למה אני לוקח אומנות לחימה :]

../images/Emo13.gif

אני אישית לא מכיר מורים מהאזור, אבל נסה להעזר באתר של זאב ארליך - יש שם רשימת מורים.

capoeiraboy

New member
מה שאלה....../images/Emo184.gif

תראה אני נרשמתי לקפואירה וזה מאד עזר!!! אני מאד התרשמתי, חשבתי שזה רק סלטות וכאלה שהלכתי לנסיון... אבל זה לא!(זה גם!) זה מאד מרגיע והשיעורים מענינים, כל פעם משהו חדש! בקפואירה גם מאד משקיעים בגמישות שזה יתרון! בקיצור לך תנסה תתרשם ואם לא ילך אז לא הפסדת כלום! www.capoeiraboy.up.co.il

deep ocean

New member
אתה מוזמן לדבר עם המורה שלי

שלווה פנימית, ביטחון עצמי - אנחנו בהחלט לומדים את זה כחלק מלימודי הקונג-פו. אנו לומדים קונג-פו, כאשר הקונג-פו כולל לא רק את אמנות הלחימה אלא הרבה מעבר (ריפוי, דמיון, עבודה פנימית, עבודה על תדמיות, מדיטציה ועוד). אנחנו ממש לא מפוצצים אחד לשני את הצורה (לא הייתי לומדת במקום כזה. חס וחלילה). בקיצור ממליצה לך לטלפן אליו! בן טל-שחר 03-5270332 ואני אצרף לך גם את כתובת האתר למטה
נ.ב.: הוא מלמד במרכז תל אביב, אבל זה לא קריטי, אני גם מגיעה מאיזור נתניה, ואין פקקים בשעות הערב/לילה.

למעלה