שלום לכולם. עזרה....

זה דווקא כן מה שדברת עליו ואת מדברת עליו שוב

כמו שיש דבר כזה א-מיני יש דבר כזה א-רומנטי. לא כולם מרגישים: "אבל הצורך והרצון למישהו בסביבתך שאוהב אותך רומנטית תמיד מחמם את הלב." ויש בהחלט אנשים שזה לא רק תקופה אצלם כמו שאצל א-מיניים חוסר העניין בסקס הוא לא רק תקופה.

Berethor

New member
בדיוק

ויש גם גם וגם, א-מיני א-רומנטי, האמת שיותר קל להיות שניהם מאשר רק אחד מהם..

אני כנראה לא מסבירה את עצמי היטב

כי את ממש לא מבינה אותי. אף אחד לא אמר שא-מיני זו תקופה. אני בכלל לא השוויתי בין סוגי האהבות האלו. אני כל הזמן חוזרת ואומרת שיש מספר סוגים של אהבות. אי אפשר להשוות בין סוגי אהבות שונים. יש אהבות שהן זמניות,יש אהבות שצריכים,יש אהבות שאפשר לוותר עליהן ויש אהבות כמו נניח אהבה לסקס שיש כאלו שלא זקוקים לה מלכתחילה. גם הציטוט שלי שנתת הוא לא קשור פה, כי אני לא אמרתי שכולם צריכים כל הזמן אהבה רומנטית. אני אמרתי שזה מחמם את הלב.לא שצריך את זה, אלא שכשיש את זה הלב מתחמם.

את דווקא מסבירה מצויין וכנראה שמי שלא מסביר

זו אני ... אז נעשה את זה מההתחלה: המושג א-רומנטי, אומר לך משהו? [שימי לב, כתבתי א-רומנטי ולא א-מיני..]

אומר

מבחינת יודעת מה הפירוש. אני חושבת שהשיר "מונו" משקף את האדם הא-רומנטי די טוב, לא?

אז נחזור שוב למשפט שלך שהפריע לי

ונראה שגם לאחרים, כי המבורגר הגיבה מאותו מקום... יכול להיות שלא הבנו אותך, אבל כתבת: "אבל הצורך והרצון למישהו בסביבתך שאוהב אותך רומנטית תמיד מחמם את הלב. גם אם אתה בוחר לוותר על זה או לא זקוק לזה בתקופה מסויימת בחייך בגלל סיבות אחרות. למשל עסוק מדי, למשל פגיעה מהעבר, ועוד אלף ואחת סיבות" מה שאני מבינה מהמשפט הזה, ותקני אותי עם אני טועה, שאת טוענת כי אנשים זקוקים לאהבה רומנטית בחייהם. כולם. יכול להיות שמישהו יבחר לוותר על זה ויכול להיות שבתקופות מסויימות אנשים ירגישו פחות צורך בזה. אז איפה נכנס כאן ההכרה בא-רומנטי? במי שלא זקוק ולא צריך את זה לאורך כל חייו? והזכרתי את הא-מיני אנלוגיה. לא כי זה קשור ישירות. עכשיו את מבינה יותר למה שאני מתכוונת?

אבל כבר תיקנתי אותך.כמה פעמים

את ממש לא הבנת אותי. אני לא אמרתי שאנשים זקוקים לזה. אני אמרתי שכשיש את זה (לאלו שזקוקים לזה, לאלו שצריכים את זה, לאלו שמקבלים את זה) *אז* זה תמיד מחמם את הלב. כי אדם שכן צריך את זה, לא יצא מצב שמקבל את זה ונשאר קפוא. ואני שוב אדגיש (בפעם ה4) אדם *שזקוק* לא כל אדם זקוק, אבל אלו *שכן* אני ממש מקווה שעכשיו את מבינה אותי, אחרת, בואי נניח לזה כי אני באמת לא יודעת איך עוד להסביר

../images/Emo6.gif עכשיו הבנתי.. ../images/Emo163.gif

אבל יאמר לזכותי שלא רק אני לא הבנתי אותך.. ואם זה אני מסכימה.

אני קראתי שוב את השרשור כדי לראות איך זה שלא

הבנתי, ואני מוכרחה לציין שלאורך כל השרשור, זה נשמע כאילו היא מדברת על רצון בזוגיות ואהבה רומנטית, כדבר מובן מאליו שכולם שואפים אליו. לא רק במשפט שציטטתי.

Berethor

New member
חלוקה טובה, ודברים נכונים

אכן יש הרבה סוגי אהבה, והאחד לא תמיד מפצה על האחר, אלא אם כן אדם לא צריך אותו בכלל.

מתחבטת7

New member
היי לך ../images/Emo13.gif

רק תגובה מהירה לפני שאני עפה... בני זוג בוגדים רק למען הסקס????? אני בוגדת! לא בשביל הסקס. כן בשביל הריגוש. הדקד הוא תוצר לוואי לא רצוי. זה הכל. אבל ככה זה אצלי ולא אצל הגברים שאני פוגשת. אני מודה על ההבהרה וההפרדה בין צורך להיות סקסית ולמשוך "קהל" לבין הרצון לסקס. אני מדכימה שבאמת כל אחד מהם הוא נפרד וזה הגיוני. עכשיו כשאני מבינה שיש עוד כמוני, זה מעודד :)

../images/Emo45.gif תתרגמי את מה שאמרה ל: בני אדם מיניים

(שזה הרוב) בוגדים לצורך סקס וריגוש. ברור שגם א-מיניים יכולים לבגוד או להרגיש רצון לבגוד. כי זוגיות היא לא רק סקס ולכן בגידה היא לא רק במישור של סקס.

Berethor

New member
אכן כך ../images/Emo45.gif

בגידה מבחינתי, זה במישור המיני או/ו הרומנטי, מספיק גם אחד כדי שזה יחשב לבגידה/קשר מחוץ לזוגיות..

חייבת לומר משהו -

בעיני בגידה היא מעשה פיזי. אמנם אני מאוד אפגע אם בן זוגי יחפש יחס במקום אחר (כי זה מראה שאין לו מספיק ממני) אבל זה לא יחשב בעיני בגידה אם הוא לא שכב,התנשק, נגע מינית בבחורה שמולו. זה לפחות בעיני ההגדרה לבגידה

Berethor

New member
הגדרה נכונה

ויחס אפשר לקבל גם מידידים ומשפחה, ברור שבעיקר מעשים(זוגיים) עם אחר, הם בגדר בגידה.

מקמיקא

New member
הרשי לי לשאול אותך משהו:

אם תגלי שלבן זוגך יש ידידה מאוד טובה, שלה הוא מספר דברים שהוא לא מספר לך, וכל פעם שקורה משהו טוב או רע, הוא מתקשר אליה לפני שהוא מתקשר אלייך, ושהם באופן כללי מדברים על הכל. לא היית מקנא? כי אם לא, אני חושב שאני ואת רואים זוגיות בצורה שונה מאוד... עוד שאלה שאני לפעמים שואל אנשים שאומרים לי את מה שאמרת: אם היית מגלה שבן זוגך הלך לישון עם מישהי כפיות בלי 'להתייעץ' איתך לפני, לא היית מרגישה נבגדת? סקס לדעתי הוא תוצר לוואי של בגידה אמיתית. אם הבגידה היא 'רק' סקס, זה פחות נורא. אם הבגידה היא רגשית, זה הכי נורא.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זנ תמיד מצחיק אותי כמה חשיבות מייחסים לסקס. מישהו יכול להתוודות על קשר שיש לו והשאלה הראשונה תהיה לא כמה הקשר עמוק וכו' אלה: שכבתם? התנשקתם? כאילו שעל זה יפול ויקום דבר... לעומת זאת, אם מישהו עושה סקס סתמי נניח מתוך שכרות, מבלי להכיר בכלל את הבחורה (שפגש נניח בפאב) ובלי לזכור אותה אח"כ - זה איום ונורא!! לך תבין א/נשים....

למעלה