שלום לכולם. עזרה....
אני קצת נבוכה וקצת מופתעת מזה שהגעתי לכאן. לאחרונה "נפל לי האסימון" שאני (אולי, ואשמח אם תעזרו לי לקבוע) א-מינית. קראתי קצת שאלות ותשובות בפורום ולא הבנתי כלום
נותרתי מבולבלת מאוד. אני בת 40, חיה בזוגיות ויש לי שלושה ילדים. קיימתי יחסי מין מגיל 18. לא נגעלתי מזה. אבל לא "מתתי" על זה. תמיד חשבתי שמין הוא מוערך באופן מוגזם על ידי רבים. בשלב מסוים למדתי לגמור באמצעות היד (מעולם לא קרה לי בעת משגל) תמיד שכבתי עם גברים לא כי רציתי מין. לא כי הרגשתי משיכה פיסית. אלא כי כציתי להיות נאהבת. כשקיימתי יחסי מין הרגשתי נאהבת. היו מקרים שהרגשתי התרגשות מינית וצורך בקרבה גופנית אבל אז כשכבר התחיל האקט המיני - הכל נעלם... אני מוצאת את עצמי נוגעת בעצמי לפעמים ומתרגשת וגומרת, כלומר אני מאוננת, אבל אני לא מדמיינת אותי באקט מיני עם גברים (או נשים או כל דבר אחר..) אלא גומרת אך ורק תוך כדי ריכוז מוחלט כשהמוח "מרוקן" מכל מחשבה או ויז'ואל). בסך הכל אני הייתי שמחה לעבור את כל חיי הזוגיות שלי ללא מין בכלל (אך הוא כמובן שלא יכול בלי זה ולכן פעם בשבוע זה הכרחי) אז אני לא יודעת אם אני א-מינית או סתם אישה רגילה, שכפי שהבנתי, רוב הנשים הן לא חפצות מין כלכך. אני שאני סתם "פריג'ידית" .... אודה לכם אם תוכלו להאיר את עיניי ולהפיג את הבלבול. אני זקוקה להגדרות שיקלו עלי את החיים. תודה.
אני קצת נבוכה וקצת מופתעת מזה שהגעתי לכאן. לאחרונה "נפל לי האסימון" שאני (אולי, ואשמח אם תעזרו לי לקבוע) א-מינית. קראתי קצת שאלות ותשובות בפורום ולא הבנתי כלום