שלום לכולם. עזרה....

מנהלת הפורום נורמלית?

אין סיכוי. איך בן אדם, שאוהב וורוד ועוד מנצנץ, יכול להיות נורמלי!!!

ואת אמורה לפתוח הודעה חדשה כהודעה עצמאית

כל עוד את לא מגיבה למשהו קיים, את פותחת שרשור חדש. אני בקשתי מנהלת תפוז שיפרידו את ההודעה שלך.

אם יורשה לי להתערב

אני אתחיל רגע מהסוף. בני זוג שבוגדים בוגדים אך ורק למען סקס והתרגשות. את צריכה ידיד טוב. שיתן לך אהבה וקרבה וחום אבל "יוותר" לך בעניין המין. היתי מציעה לך לחפש חדרי צ'ט ולמצוא ידידים כאלו. לגבי מה ששאלת למעלה, יכולה לנסות לעזור (ואני אשים את הקלפים על השולחן,אני לא מזדהה איתך בהרגשה ואני אישה מאוד מינית,ואולי דווקא בגלל זה אני יכולה לתת תשובה שלדעתי היא הנכונה) הרצון שלך להרגיש סקסית ומושכת לא נובע מתוך רצון לסקס. זה לא 1 שהם 2.וזה לא צריך ללכת יחד. סתם כדוגמא, הרצון של נשים מיניות שבעבודה שלהן יחשבו שהן מושכות.וברור שאין להן שום כוונה או רצון לשכב עם אף אחד בעבודה. הרצון שאפילו השמן הקרח מהכוער יעריץ אותן. למרות שברור שהן לא נמשכות אליו. הרצון הוא אותו רצון למשוך תשומת לב, לזכות ביחס שנחשב חיובי, להרגיש יפה (שזה אפילו לא קשור למיניות), להרגיש מטופחת, להרגיש שיש שכר לעמלך (בכסף שהוצאת על בגדים יפים,שיער,איפור וכו וכו). אין אדם שלא רוצה להרגיש אהוב. ובמקום שלנו, המוח שלנו מתרגם חלק מהרצון באהבה,חיבה,הערכה,גם לרצון לזכות בהערכה גופנית,קרי, שיחשבו שאני מושכת, שיחשבו שאני סקסית.

../images/Emo45.gif תודה! הסבר מצויין שעזר גם לי

"הרצון הוא אותו רצון למשוך תשומת לב, לזכות ביחס שנחשב חיובי" "אין אדם שלא רוצה להרגיש אהוב. ובמקום שלנו, המוח שלנו מתרגם חלק מהרצון באהבה,חיבה,הערכה,גם לרצון לזכות בהערכה גופנית,קרי, שיחשבו שאני מושכת, שיחשבו שאני סקסית." - וחבל שכך... זה אחד הדברים שהכי מפריעים לי בחברה שלנו. שנשים מקבלות יחס והערכה דרך המראה והמיניות שלהם. אפרופו הדיון שהיה כאן על סרטי דיסני (ומבחינתי סרטים בכלל...)

היום זה לא רק הנשים

גם גברים רוצים להרגיש מושכים. אמנם אני לא גבר, אז יתכן שזה כן נובע מרצון להשיג יותר סקס, אבל היום גברים מסירים שיער, מסדרים שיער, מלבשים יפה, מריחים טוב, הכל כדי להיות סקסיים ומושכים או לכל הפחות לקבל הערכה טובה
ויתכן שזה לאו דווקא קשור לסקס כי למשל בארוחת חג משפחתית, כולנו "דופקים" הופעות כדי שהמשפחה תתלהב מאתנו. ואנחנו (השפויים) לא נמשכים לדודות ולסבתות שלנו

זה נכון שתהליך החפצה התחיל לחלחל גם לגברים

אבל הוא חזק בצורה הרסנית אצל נשים ורק 'בחיתוליו' אצל גברים. גברים עדיין יכולים למצוא את מקומם בחברה בלי לדפוק הופעה ולהיות הכי חתיכים. גברים עדיין מקבלים הערכה בקלות בגלל מי שהם ומה שהם. כולם רוצים לקבל מחמאות. גם על מראה חיצוני. זה נכון. ולכן בחג כולם 'דופקים' הופעה. אבל בזמן שאישה תבחר שמלה שהיא גם סקסית וחושפנית, גבר פשוט יראה טוב.

המממ

ככלל אני מסכימה עם רב הדברים אבל לא בהקשר הזה. זה נכון (לצערי) שנשים כדי להתקבל לעבודה צריכות להיות בעלות בראה נאה "ומייצג" והגדרת המושג ייצוג היא לא בדיוק מה שכל אחד היה קורה לו יצוג.כי גם בעלת עודף משקל יכולה להיות מאוד ייצוגית,אדיבה וחביבה. ולגבר הרבה יותר קל למצוא בת זוג כי נשים מתפשרות אבל לעומת זאת, באתרי הכרויות כל דביל מכוער כותב שהוא לא רוצה להשמע שיטחי אבל הופעה חיצונית ומשיכה חשובים אז היא צריכה להיות רזה, נאה וכו וכו. ונכון שבימנו נושא הסקס קשור גם לקידום אבל - מה שאני כתבתי לא נאמר בהקשר הזה. אלא בהקשר של מהו מודל היופי בעינינו.ואיך מתפרשת אהבה. כמו שפותחת השרשור כתבה היא רוצה אהבה רומנטית אבל לא מינית.הכל קשור בלרצות אהבה. לגבי החג,אז אצלנו אף אחד לא לובש מחשופים לארוחת החג.להפך.זה ממש לא נעים לשבת מול הדוד עם כל הציצי בחוץ.
)

גם אני מחפשת רומנטיקה ולא מיניות

ולכן מפריע לי עוד יותר היחס הזה של גברים. העובדה שמודל היופי בימינו הוא לא אנושי ומייצג בקושי 10% מהאוכלוסית הנשים, הוא בעיה בפני עצמה שלא סותרת את העובדה שיש התעסקות מוגזמת במראה החיצוני של נשים ושהוא כמעט תמיד, איכשהו, מקושר למיניות.

כולם מחפשים.

אדם (וגם חיות) זקוקים לאהבה,רוך וחום. בלי שום קשר למין. אדם בכלל הוא יצור מאוד חברותי.וחברותיות לא נמדדת בהכרח במי מספר לי בדיחות אלא במה שזוגיות נותנת לנו - ביטחון, כתף, אהבה, מישהו לחלוק איתו.

כמו שלא כולם מחפשים סקס, כך גם לא כולם מחפשים

רומנטיקה. ויש הבדל בין אהבה 'טהורה' (כמו נניח בין הורים לילדים או בין ידידים) לרומנטיקה. רומנטיקה היא סוג מאוד מסויים של אהבה שמבטא בקשר זוגי. יש אנשים שמעדיפים לחיות לבד. ולא כולם חברותיים מאוד...

זה לא מה שעליו דיברתי

ברור שאנשים זקוקים לאהבה בסוגים שונים. אהבה טיפולים,אהבה רומנטית,אהבה אפלטונית,אהבה מינית ועוד ועוד.... וכמובן שלא כולם זקוקים לכל סוגי האהבה. למשל מגיל מסויים אדם יכל להרגיש שהוא לא זקוק יותר לאהבה טיפולים. אפילו בורח ממנה. גם ברור שיש רמות שונות של חברותיות. סתם ככה, אני,בן אדם שממש לא רע לו לבד. מאוד עצמאי, מאוד מתקשה לסמוך (אחרי שנכבתי ברותחין) וכו. אבל הצורך והרצון למישהו בסביבתך שאוהב אותך רומנטית תמיד מחמם את הלב. גם אם אתה בוחר לוותר על זה או לא זקוק לזה בתקופה מסויימת בחייך בגלל סיבות אחרות. למשל עסוק מדי, למשל פגיעה מהעבר, ועוד אלף ואחת סיבות

מעולם לא היה לי הצורך בבן זוג

לא לאהבה מינית ולא לאהבה רומנטית. ולכן, גם לא חיפשתי בן זוג.

Berethor

New member
משום שאת א-מינית א-רומנטית

גם אני יכול לחיות בלי הדברים הנ"ל, אבל כן הייתי מעדיף זוגיות(טובה ואמיתית) ואהבה, על פני לבד.

למעלה