שלום,אני שוחט...

mayamee

New member
אופס!

תודה שהערת את תשומת לבי. ראית איך אני ישר מיישמת?��

דייהטסו

New member
אהה, הערבים אשמים גם בצער בעלי חיים

הם ועובדי הקבלן. לעומתם היהודים המועסקים ישירות מונעים סבל. אחלה חלוקה של העולם.

אם היית מבין אז כן חלק ניכר מההתעללות

במשחטות בבע"ח זה ע"י הפועלים הערבים שברובם הגדול הם לא סיימו כיתה ג',חלק ניכר מהם לא יודעים שעון בכלל!
הם באים במגע עם הבע"ח יותר מאשר השוחט.

mayamee

New member
אדון שוחט...ידיך מגואלות בדמם של יצורים מסכני

ולא מעניין אותי באילו הצדקות אתה מנסה להשתיק את מצפונך

mayamee

New member
אז...

זה אומר שלא כואב להם? לא אומר שהם מסכנים, סובלים ורוצים לחיות? ומי החליט שהם גודלו לאכילה? זו החלטה של בני אדם שאפשר להפוך אותה. זה לא חוק משמיים. אם אחליט עכשיו לגדל ילדים שישרתו אותי בתנאי עבדות זה בסדר? הרי גידלתי אותם לצורך עבדות. אתה מתחבא מאחורי כל מיני דברים...איפה המחשבה שלך? ההבנה שאתה לוקח חיים, חיים שלמים שמסיימים בתור צואה בביוב. תחשוב קצת תחשוב. ותפסיק לדקלם דברים ולסהיר ממך אחריות

ואגב אין פה חילול השם כי..

אלו דברים שהוטרינר של המשחטה ביחד עם משרד החקלאות צריכים לטפל.

subatoi

New member
ולא מפריע לך להתפרנס מחטאים של אנשים אחרים?

זה לא משהו נקודתי. אתה מדבר על מאות, על אלפים, על עשרות אלפים של בע"ח שסובלים בשקט (או לא בשקט), וזה לא מזיז לך שאתה מתפרנס מזה?

כנראה שהשנים של השחיטות מחלישות את הרגשות..ואם

אני לא יתפנס מזה אז משהו אחר כן..

subatoi

New member
מה הקשר? מדובר פה עליך, לא על המישהו האחר הוירטואלי.

ואתה מודה שהרגשות שלך נחלשו מרוב שחיטות. איבדת את הרגישות? נעשית אטום? טוב לך עם זה? שהרגש שלך קהה ואתה עומד מהצד על דם של אלפי בע"ח?
איך היית מרגיש בבית מטבחיים בסין, ששוחט יורקשיירים על סרט נע? האם הרגישות שלך היתה מתעוררת מחדש?

eietmo

New member
הבעיה היא שאתה לא רואה את החיות

כמה שהן, חיות. אתה רואה בהן מוצרים. אתה אומר "בדקה שוחטים 12 עוף מנימום", בלי לחשוב על העובדה שלקחת חיים של 12 חיות שהתחננו לא למות.
הרגת תינוקות של תרנגולים, פרות, כבשים... כשהן מסתכלות לך בעינים אתה לא מרגיש שום צביטה או חרטה? שום כאב על זה שהעגל עם האף הרטוב נתלה מהרגלים וגוסס לאט כשהדם שלו מנוקז?
&nbsp
יש לך ברירה אחרת, לא להיות בורג במערכת. זה כל כך פשוט.

אני גם לא רואה בהם מוצרים אני רואה בהם..

כסף,שוחט מקבל משכורת בדר"כ לפי עוף..שחטת הרבה?תקבל הרבה משכורות..
זה בולט בפרט אצל העגלים שהם אכן כן פשוט בוכים,והעיניים שלהם מתגלגלות..אבל איפה שהוא עמוק בלב הרגלתי לזה..
זו המערכת אשמה שיש משחטות שהעגל רואה מה קורה עם העגל שלפניו ואז הוא מתחיל להתנגד רק הבעיה שזה כבר מאוחר עבורו,גם בתרנגולים זה אותו סיפור,מתחילים לשחוט מהעופות שבמגירה התחתונה ובנתיים אלה שבמגירה העליונה רואים הכל ואז שמגיע תורם הם מתחילים להשתולל,לנקר,ולשרוט..בקיצור כשל של תנאי המפעל.
להפסיק לשחוט זה לא יקרה כי הציבור בישראל כן רוצה וקונה עופות ובשר,הרצון שלי זה שהעוף שגם כה ישחט לא יסבול בדרכו לשחיטה.

ל ו ז

New member
כואב לקרוא את התיאורים שלך

מאחלת לך בכל לבי לפקוח עיניים ולהבין את המשמעות האמיתית של מעשיך. עוד לא מאוחר.

חוטהשני

New member
באיזה מקום...
בעיני עדיף שוחט ירא שמיים מאשר 'טבעוני' ששם בפארק חלקי חיות כדי לעלות למודעות את נושא הטבעונות...
אותו מעשה (שהיה כמדומני בחול המועד פסח) הרבה יותר 'משחית' ו'פוגעני' (כי כששמעתי על המעשה הנשמה שלי הזדעזעה עמוקות מאשר אכילת בשר...) מאשר עבודת השוחט...

l coyote l

New member
לשים בפארק חלקי חיות

זה סה"כ להוציא מדלת המשחטה וממקרר הסופר את מה שכבר בוצע ונמצא שם.
מה משחית ופוגעני בזה כשזה בפארק (אלא אם זה צלוי על מנגל? ואז זה כבר לא פוגעני ומשחית?), לעומת כשזה במקרר בסופר?

חוטהשני

New member
בעיני מי שמסוגל לעשות את
זה (כלומר להוציא מהמעבדה חיות לצורך פרובקציה....) הוא לא צמחוני/טבעוני אמיתי...
אני יודעת שבגיל 14-15 (ומן הסתם היו בפארק המון ילדים...) אני ממש נגעלתי מזה (ואכן תקופה מסוימת הייתי צמחונית לגמרי - גם היום אני לא אוהבת הרבה בשר אבל יכולה לאכול, כל עוד זה עשוי טוב
) ובאמת לא רכשתי בגילאים הללו בשר מהסופר (כשפעם אחת ניקתי עוף במוסד בו למדתי מאד סבלתי מזה...)
לכן בעיני אותו מעשה הרבה יותר גרוע משחיטה כשרה...

subatoi

New member
על איזו מעבדה את מדברת?

זו בעיה להשיג חיות מתות בעולם שאנחנו חיים בו? נראה לך שהם הוציאו חיות ממעבדה והרגו אותן רק לגרום לך גועל?
הרי חיות מתות יש כמו חול. את קונה ואוכלת אותן בעצמך (כל עוד זה עשוי טוב
), אז מה הבעיה להשיג כאלה לכל צורך שהוא, בין אם זה על האש ובין אם זה הפגנה?

נראה לי שלא הבנת את הפעולה שלהם, ובטח לא את המניעים שלהם...

חוטהשני

New member
ממה שקראתי
אותם אלא שהביאו את המיצגים טענו שהם הביאו את זה ממעבדות באוניברסיטה...

l coyote l

New member
מספר מיצגים שונים

יש מיצגים רשמיים של אנשים שעומדים עם גופות באופן מסודר ומובנה, באמצע מקום ציבורי כלשהו. במיצגים כאלה לוקחים גופות של כל מיני בעלי חיים ממקומות שונים - מעבדות, הסגרים, מדגרות ועוד.
http://img.mako.co.il/2013/06/02/362709.jpg
&nbsp
ישנם מיצגים אנונימיים של הנחת חלקי גופות במקומות ציבוריים, אלה היו עם פרות ודגים. נלקחו ממקומות שעוסקים בהרג חיות למאכל.
מיצגי הפארק היו הצגת גופות באירועי על האש קרניסטיים (כמו יום העצמאות) אם איני טועה. גם אלה היו של חיות שנהרגו במשחטות.
&nbsp

למעלה