שלום,אני שוחט...

Lhuna1

New member
ההשוואה לא במקום מסיבה נוספת

השוחט סובב את השאלה מאת מי אני רוצח לעל מי היית מגן.
אין שום שאלה של הגנה על אף אחד במעשיו.
&nbsp
עם נזרום עם אנלוגיית הילד שלך מול ילדי אחרים, ההשוואה היא:
&nbsp
הילד שלך יושב בבטחה בבית. האם היית יורה בילדים אחרים? האם היה בסדר מצדך שמישהו אחר ירה בכל שאר הילדים?
האם אין לך כל חמלה ואמפתיה כלפי מי שאינך מכיר אישית? העולם סובב סביבך וכל מי שלא קשור אלייך יכול מצדך למות ביסוריים קשים?

האלזה

New member
נראה לי שאני מתחילה להתאהב בך

diday

Member
עגל במשקל של 800ק"ג?

ברור שאינך שוחט ושאין לך מושג

l coyote l

New member
גם פרות נחלבות צעירות נקראות עגלות עד גיל מסוים

על אף שהן כבר די גדולות.

הגדולות הולכות לעיבודים ויש

עגלי חלב שהם גם הרבה יותר טעימים ויקרים.

l coyote l

New member
נא קרא את תקנון הפורום להבין את התפיסה כאן.

לומר על יצורים חיים שהם ״טעימים״ מאוד צורם כאן, לא משנה כמה זה מקובל בחוץ.

SupermanZW

Well-known member
פרה בוגרת שוקלת 800 ק"ג, שור בוגר שוקל טון.

עגל לשחיטה שוקל בין 500 ל600 ק"ג.

אלב86

New member
תשאל את הקורבנות שלך האם אתה אכזר

לא את החברים שלך

gs1234

New member
למיטב ידיעתי, שוחט חייב להיות יהודי שומר מצוות

הסביבה הדתית מקפידה להציג שחיטה כשרה של בעלי חיים כאקט נורמלי, אפילו כאקט מוסרי ואנושי. גם אתה טורח לציין שאתה לא מתעלל בבעלי חיים.

משום מה השחיטה לא נחשבת ל"צער בעלי חיים", אז מה כן נחשב?

כדי להבין את הטענות שמוטחות כלפיך, אתה צריך לחשוב קצת "מחוץ לקופסה". אני מניח שאתה שוחט תרנגולות, שמגיעות אליך במסוע או בארגזים. כל שחיטה כזו לוקחת כמה שניות. אתה עושה את זה מהר, ממלמל את הברכה, ועובר לתרנגולת הבאה. אבל התרנגולות האלה היו בלי אוכל ובלי מים במשך 24 שעות - זאת לא התעללות? קטמו להן את המקור בלי הרדמה - זאת לא התעללות? כאשר התרנגול עדיין גוסס בתוך דלי המתכת אחרי השחיטה והוא מפרפר ומנסה להיחלץ והוא מוכנס בחיים למכונת המריטה - זאת לא התעללות? אתה שותף מלא ומרכזי לכל ההתעללות הזאת. אתה לא יכול לטעון בלב שלם "אין לי חלק בצער בעלי חיים".

למי שמעוניין, הנה עדות ממשחטת תרנגולים (לא קל לקריאה).

אכן אני יהודי..

שומר תורה ומצוות.
אבל עד שהעוף מגיע אליי לשחיטה הוא עובר המון גלגולים וסבל,אני חושב שדווקא השחיטה זה כבר הקטע שהוא אולי הכי מצפה לו..
אני שוחט עופות,עופיונים,עגלים(פרות לא שוחטים כמעט בגלל שהבשר שלהן קשה),הודו,כבשים,ויונים לאנשים שמבקשים..
בדקה שוחטים 12 עוף מנימום.
התעללות של אוכל,מים,מחנק,צפיפות בתאים,זה לא השוחט,זה כבר משרד החקלאות צריך לטפל בזה מול בעלי המשחטות.
יש ימים בחורף הקר שמביאים עופות ממושב בחרמון עד המשחטה בדרום!חשופים לקור במשאית ללא הגנה..זה לא השוחט עושה.
ביום ראשון בערב מעמיסים את העופות וביום שני לא הספיקו לשחוט אותם אז שומרים אותם ליום שלישי!וכמובן ללא אוכל ומים..זה לא השוחט עושה.

gs1234

New member
"זה לא השוחט עושה", אבל הוא חלק מהמעגל כולו, מהתעשייה

אתה לא יכול להגיד שהידיים שלך נקיות. חוץ מזה לא התייחסת לנקודה הכואבת: השחיטה לא תמיד מצליחה. יש רק כמה שניות לכל תרנגול, קשה לוודא שהוא מת. ואז התרנגול עדיין גוסס בתוך דלי המתכת אחרי השחיטה והוא מפרפר ומנסה להיחלץ והוא מוכנס בחיים למכונת המריטה - זאת לא התעללות??? גם לזה לא אחראי השוחט?

ואני מתעלם בינתיים משתי הנקודות העקרוניות יותר:
1) התרנגול רוצה לחיות חופשי, וגם במשחטה הם מנסים כל הזמן לברוח. אתה יודע שזה נכון. לכן, עצם השחיטה היא פגיעה ברצון שלו להיות חופשי, ולכן זה סוג של התעללות.
2) גוף האדם לא זקוק לבשר עוף או לבשר בקר. במזון צמחי יש הרבה יותר ויטמינים, סיבים תזונתיים, ועוד. לכן, זה לא מוצדק להרוג בעלי חיים בשביל מזון.

העדויות שלך נוראיות בעיניי. ביום ראשון בערב מעמיסים את העופות וביום שני לא הספיקו לשחוט אותם אז שומרים אותם ליום שלישי ללא אוכל ומים... זו ממש עבדות. זה חילול השם.

אני סה"כ בורג במערכת..

הגדולה והמשומנת הזו..
נכון שלא תמיד היא מצליחה אבל השוחט משתדל להוריד מהר שוב את הסכין על הצוואר שהעוף יסבול כמה שפחות ומשליך אותו לכלוב הטרף.
זה לא ני תולה אותו מיד למריטה,פועלים ערבים הם עושים ומחזיקים את כל העבודה במשחטות,גם ההתעללות שראיתם ב"אדום אדום" אצל רפי גינת אלו אך ורק ערבים עובדי קבלן.
1לא מגדלים אותו (שזה סיפור יקר בפני עצמו) שיסתובב חופשי!
2כן זקוק לא זקוק אלו הנאות אכילה בלתי נפרדות של האדם..
יום שאני לא אוכל בשר אני מרגיש שחסר לי משהו

mayamee

New member
לא רלוונטי לעניין פה. תפסיקו לדחוף את הנושא ב

ואם אלה באמת העובדות?זו עדיין גזענות?

Gidi Shemer

New member
מאיה, ללא קשר לרגע לנושא עצמו

אני לא יודע אם את מודעת לזה, אבל בכל ההודעות שלך הכותרת נקטעת באיבה אחרי מעט תווים. אני משער שזו מגבלת סמארטפון (?), אבל יכול להיות שעדיף לך לכתוב כותרות קצרות במיוחד. זה פשוט נראה מוזר.

למעלה