אם היית קצת יותר מסתכלת לעומק של
הדברים היית מוצאת הרבה פגמים, לא צריך להיות מבין גדול בקולנוע כדי לראות כמה פאקים יש בפרילוגיה, אבל עם הצלחה כמו הצלחה אי אפשר להתווכח. אני מקבל את דעתך על כך שאת טוענת שהפרילוגיה שוות ערך לטרילוגיה למרות שזה מגוחך, אבל כל אדם זכותו לדעה. המשחק של היידן אכן השתפר מהמשובטים, היידן כשחקן עדיין לא הוכיח את עצמו, למרות ששיחק למופת בסרט "חשיפה" והצליח ל"קנות" אותי, במשחק האנמי שלו אני לא מאשים אותו אלא את הבמאי, כנ"ל פורטמן ומקרגור וג'קסון. העלילה בנאלית מכיוון שהיא כבר ידועה מראש, אין שום גורם הפתעה, או מתח, עלבון לאינטילגנציה. העלילה כבר ידועה מאז שיצא שובו של הג'דיי ב-83, אך אין זה אומר שצריך לעשות אחד לאחד. העריכה המחודשת אני יכול להבין בגלל שהיו הרבה שוטים בעיתים, לוקאס ניקה זאת היטב ונתן לטרילוגיה מראה "חדש" יותר, אך התוספות מיותרות-לא מריח לא מסריח, מה קורה לכם אנשים אפשר טוב מאוד לראות שהמטרה היא לעשות עוד כסף?!? הסוף בו רואים את היידן לא היה נכון מבחינתי, בגלל גילו של אנאקין, עזבו אותי מהתירוץ שהוא עזב את הכוח בהיותו צעיר והצטרף לדארק סייד, אם זה אין לי בעיה, אבל כשלוק מוריד את המסכה בסוף של הג'דיי, רואים את גילו האמיתי ורואים כי גם זכה לגאולה בכך שהבין שעשה טעות, כך שבגילו המופלג הצטרף חזרה לכוח, אלמה למען השם, רואים אותו צעיר?!?, יש כ"כ הרבה פאקים וחבל. את תזכי עוד לאין ספור מארזים וגרסאות לסגה הזו, תהיי בטוחה בזה, רק תכיני ארנק שמן של מזומנים, כי ללוקאס קצת חסר.