טוב, אז יש לי כמה דברים להגיד...
קודם כל, פרילוגיה זאת לא מילה, כי גם פוסטלוגיה זאת לא מילה, השחקנים בטרילוגיה החדשה עשו עבודה טובה עם מה שהיה להם לעבוד איתו, הריסון פורד עצמו אמר בסרט הדוקומנטרי "אימפריית החלומות" שלג'ו'רג' לוקאס אין סבלנות לאומנות המשחק, ככה שאם המשחק לא תמיד איכותי, תאשימו את הבמאי, אבל לפי דעתי יואן (כן יואן, לא איאן) מקגרגור, היידן כריסטנסן, נטלי פורטמן, ליאם ניסן וכל שאר צוות השחקנים עשו עבודה טובה, אני אוהב את זה שהיקום של הטרילוגיה החדשה נקי ומצוחצח ולא מלוכלך כמו בטרילוגיה הישנה, זה מבדיל בין שתיהן, תזכרו, בזמן הטרילוגיה החדשה לא היו מלחמוץ כבר הרבה שנים, מלחמת המשובטים היא המלחמה הכוללת הראשונה מזה זמן רב, לכן גם היקום לא נראה מלוכלך ושבור כמו תחת ידה של האימפריה, ולהגיד שזה שאובי ואן קנובי נראה זקן ב10 שנים זה לא תואם את המציאות בגלל שעברו רק 3 זה דבר טפשי ולא נכון לחלוטין, אובי ואן קנובי הוא מסטר ג'דיי אשר משתתף במלחמה כוללת במשך 3 שנים, כמובן שזה יזקן אותו יותר מאשר אם הוא היה עובד במשרד ממוזג במשך אותו פרק זמן, ככה זה. תזכור, לך יש הפסקה של 3 שנים בין פרק II לפרק III, לדמויות לא, אתה אולי לא רואה את מה שקורה, אלא אם כן ראית את הסרטים המצוירים של ה"Clone Wars" וקראת את הספרים וחוברות הקומיקס מתקופת מלחמת המשובטים, ואפילו אלו לא מכסות לחלוטין את כל מה שעבר על הדמויות בין פרקין 2 ו3, ולסיום, כן, הטרילוגיה הישנה מצוינת, אבל אני גם מת על החדשה, ואני שונא שיש אנשים שמזיינים בשכל עד כמה לוקאס פישל איתה ומה רע בטרילוגיה החדשה, אז תקשיב גאון גדול, אתה יודע לעשות את זה יותר טוב? יאללה, לדרך, תשיג מימון ותצלם טרילוגיה משלך, אם לא, אז שתוק כבר!!!