שכתוב הסרטים?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

מ א ג ר ט

New member
זה רק אני,

או שכתוב בהודעה הזו 123? פשוט לפעמים למחשב שלי יש פאקים ואני מקווה שאני לא מפספת שום דבר.

מ א ג ר ט

New member
תגובה כללית.

המקום למצוא הודעה להגיב לה, אני מגיבה לכל השרשור הזה. שכתוב של הסרט? לא עומדים ברוח התקופה?? להתאים את פרקים 456 ל123?? מה פתאום?? הסרטים עמדו ברוח התקופה כשהם יצאו (שנות שמונים) ועוד אחרי זה (האפקטים יחסית טובים וכו'), ומה, עכשיו נלך ונשנה כל סרט שיצא בשנות השישים-שבעים-שמונים רק כי הוא לא בתקופה? זה נחשב לקאסי לארות סרטים... המממ... קלאסים. להתאים את הפרקים הישנים לחדשים? זה החדשים שצריכים להתאים לישנים! הם המקור, צריך להיות מותאים אליהם! לשנות את "אני אב'שך" (בתרגום חופשי) כי זה כבר לא מפתיע? מי שרואה את הסרטים לפי הסדר (ובואו לא נתווכח על זה היום) זה מפתיע אותו כי הוא עוד לא גילה את כל הסיפור. בנוגע לויכוחים על איכות המשחק: יש אנשים שמוצאים בנטלי פורטמן שחקנית מדהימה, ויש שלא. אבל אין ספק שרוב השחקנים ששיחקו ב'ניקמת הסית'' הוכיחו את עצמם כבר בשרטים קודמים, ויש ירידה ברמה (בגלל לוקאס, בגלל מחסור בזמן...) ודבר אחרון לסיום:עד עכשיו לא ראיתי בפורום הזה קודם ויכוחיים סטייל "ואני מבין יותר ממך", "אל תגיד לי מה לעשות" שנפוצים יותר במועדונים באיזור התעשיה. אז בואו נשתדל להשאיר את חילוקי הדיעות בתחום הבטוח...

להתאים את החדשים לישנים?

הוא אמור ליישן את הסרטים? אחרי הכל, אני חושב שהעלילה של השלישי די סוגרת את כל הפערים לקראת הרביעי. לגבי נטלי פורטמן, לדעתי עושים ממנה יותר מדי ביג דיל. היא שחקה גם לא פחות גרועה משאר ההשמצות. הסצנה של הלידה נראתה כל כך לא אמיתית וגם כל הסצנות אהבה בין אנאקין לפדמה שמפוזרות בסרטים.

מ א ג ר ט

New member
כוונתי הייתה,

שלא צריך לבוא ולשנות את הסרטים הותיקים יותר בגלל החדשים (עלילתית), אלו הם הסרטים החדשים שאמורים להיות מתאימים. אז מה שאנחנו יודעים שלוק הוא הבן של וידאר/אנאקין, הסרטים החדשים אמורים להיות מתואמים עם הישנים.

subatoi

New member
לגבי שיפוץ ויזואלי של הישנים,

רעיון שהועלה פה איפשהו בשרשור הזה, לסטאר טרק הישנה מתחילים לעשות את זה. אני לא יודע אם זה טוב או לא (יש חלקים שנראים טוב, יש כאלה שממש לא), אבל אפשר להתרשם בלינק המצורף. אני לא יודע אם זה דבר כזה טוב, לא למב"כ ולא לסטארוורז. או בכלל.

מ א ג ר ט

New member
אבל אבל...

זה פשוט לא יהיה אותו הדבר! הקסם של לראות סרטים עם אפקטים משנות השישים/שבעים/שמונים זה שהאפקטים לא תמיד מדהימים (סגירת החרב של לוק במערה של אובי ואן? אפילו אני יותר טובה) אבל אנחנו יודעים להעריך אותם עדיין, בגלל החדשנות שהם סימלו באותה תקופה (האפקטים סימלו). השאלה שצריכה להשאל: האם צפיה בפרק/סרט מיושן עם אפקטים חדשים תועיל לנו במשהו? אם מדובר בהפגנת כוחם של המחשבים בלבד, זה ממש מיותר. אנחנו כבר יודעים למה הם מסוגלים טכנולוגית, אז מה זה עוזר לנו?

לא תמיד

ראית את הישנים? למה הלייטייסבר של לוק ברביעי לפעמים כחולה, לפעמים ירוקה ולפעמים לבנה? מה הקטע? ולמה החרב של דארת' ויידאר נראית ורודה לעזאזל? זה לא היה בגרסה המקורית ובחדשה כן. מעולם לא הבנתי מה הקטע של זה.

subatoi

New member
בתור אחד

שרואה מדי פעם גם סרטי מד"ב ישנים, חלק מהקסם שלהם זה האפקטים הלא-משהו/עלובים. זה חלק מהכיף, חלק מהאווירה, חלק מהקסם. לשנות את זה ידפוק את הקסם. ואיפה זה ייגמר? אולי יחליפו גם שחקנים וילבישו שחקנים אחרים שנראים/משחקים טוב יותר כמו ב"פורסט גאמפ"? אולי ישנו תפאורות? למה לא להשאיר סרט כמו שהוא? שיפוצים פה ושם, עוד מילא. אבל לשנות בצורה סיטונית דברים? זה לא מרגיש בסדר...

מ א ג ר ט

New member
הכל או כלום

מלחמת הכוכבים זה סרט שעוד עלולים לעשות לו רימייק, עוד שלושים שנה. אבל לשנות כל פעם פרטים קטנים? זה כמעט וחסר משמעות.

מ א ג ר ט

New member
נו נו נו

אני בטוחה שיש גם סיבות אמנותיות מאחורי זה... שהרי לוקאס לא יצליח להיות האיש הכי עשיר בעולם או משהו, ואני בטוחה שהוא נהנה מהכסף שלו יפה מאוד...

Y. Welis

New member
נראה נחמד, והאפקטים שמרניים למדי

נזהרים שלא לשנות את האווירה המקורית. משהו שלוקאס היה יכול ללמוד ממנו.

למעלה