שליי :][:
טובב.. אזז צמתי ו כ-ן היה לי קשהה... ביום הרשאון הלכנו כולם טיילנו הלכו לי הרגליים 12 וחצי בערךך חזרתי הביתהה לא היה לי כוח לזוז.. נשארתי ערה עד אחד אחד וחצי ואז נרדמתי
הקיצרר בבוקר קמתי כי אבא כל הבית היה פתוחח והדלת נתרקת אז אבא שלי כל שניה שואל מי זה ? מי זה? והתעצבנתי אז החלטתי לבדוק מי זה קמתי ואבא שלי בדיוק קם =\\ הוא חשב שזאת אני .. ממש דבילל
ואזז לא יודעתת קמתיי ישבתי קראתי ספרר =\\ ידידי מרחוב ארנוןן.. חחח ואממ הלכתי חזרתי.. ואז שאלתי את אבאב שלי מה השעה הוא אומר לי 12 וחציי .. אמרתי טובב יש לי שש שעותת פתאום אמא שלי אומרתת מה פתאום 12 וחציי עכשיו עשר! ואני כולי בבאסהה חשבתי שיחסית מאחורר .. טוב המשכתי לקורא ואז השתעממתי אז הלכתי והתקרצצתי לאחי ולאבא שלי שישחקו איתי קלפיםם .. ושיחנו .. אבא שלי ניצח אותיי כל הזמןן =\\ אזז אחר כך אבא שלי הלך לישון ואני הלכתי לאמא שליי .. והיא עשתה לי מס'גג כי היא מסגיסטית
או איך שלא רושמים את זהה ואז רציתי ללכת לישון ולא הצלחתיי אז הערתי את אמא שליי ואמרתי להה נו אמא החוצה החוצהה טורבינהה יאללהה.. ואז יצאתנו וישבנו באוויר ושיחקנו דמקה ושש בשש.. ואז קלפיםם מה זה היה מצחיקק היא חושבת שהיא יודעת לשחקק אבל היא לא יודעתת
ואזז היה איזה ארבע וחציי ושתבינו כל ספר שאני פותחת מודעה לא יודעת יש שם אוכלל אזז אני עושה לאבא שלי אני רוצה המבורגר וציפסס דיי הציפס קורץ ליי.. וכולם מתים מצחוקק ואני מהה נווו אני ראעבהה.. אחר כךך ישבתי על הספה בחוץץ והחלטתי להרדםם .. ישבתי ישבתיי.. שכבתיי שכבתיי. ושום דבכרר .. טובב הסתובבתי ואז נרדמתי
וקמתיי היה 5 וצי ככהה אז שובב חיכיתי שיצא כבר הצוםם ואז לא היהי לי כוח ללכת לבית כנסתת ואז אחרי חצי שעה נגמר הדוםם . אתם לא מבינות תרפתי עוגה שלמהה
ושתתיתי מלאא.. חחח ומה שביקשתי קיבלתיי.. רציתי ציפס והמבורגר ואמא שלי החמודה הזאת הכינה ליי
וואווו איזה ארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך