שירשור OFF לאחר הצום

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifחחח.. בטעות כתבתי דילבוש

פתאום אני קולטת שזאת את.. וכבר לחצתי על שלח.. אני עושה לו אל תשלח וסגרתי תפורום ופתאום אני רואה שזה שלח ת'הודעה חחח..

חעחע אצלי עבר ל-א-ט=\../images/Emo210.gif

וגם היה משעמםם =\ קמתי ב-12
והתחלתי לקרוא את ככככל העיתונים שיש בבית , חעחע עד שהיה נמאסס ליי , ואז יצאתי עם אחותיי החוצהה , והיא לא צמהה כי היא עדיין קטנהה , והיא אוכללתת לי מול הפרצוףף חעחעח , ואני כזה מפנטזת על הבמבה
, חחחח ומה שנשאר מהצום העברתי בטאקיי
חחח היה בסדדרר =]

1lifegirl

New member
היה טוב, וטוב שהיה

עבר ממש ממש מהר, והיה ממש קל יחסית לפעם שניה

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifחחחח... לי בסדרר..

בשעתייים האחרונות פנטזתי על עוגות שוקולד טעימות חחחחחחחחחחחח..

הצלחתי עד הסוף../images/Emo20.gif

היה קשה.. אבל השעממוום גבר עלליי טייללתתי מללללללללללללללללללללללללללללללאא וישנתי מלא חחח

טוולי

New member
עאעאאע אניי כווולי מאוושרררתת :]]]]

קודם כל הייה אחלה צום
בנות ?! אני הילדה הכי מאושרת שיש שבוע הבא בחופשת סוכות אני בע"ה הולכת להיפגש עם ע.ב.ר.י ה.מ.ל.ך וואי כמה זמן חיכיתי לך וזה סופסופ קוורההה
הוא בא להופיע בממעעעלותתתתתת ואני בר ושירן נניפפפגשש איתוו :]] וואי חחח אני כולי בהתתללהההבבבבווותתת איזהה כיפפפ ליי

היה מצחיקק=]../images/Emo205.gif

אחרי הצום הלכתי עם חברות התחלנו להסתובב הלכנו מזה רחוק בחושך חח ולא ראינו כלום.. ולא היה לנו כוח לחזור חחחח קיצצ חזרנו בקושי ואני מתה לשתות.. אבל לא שתיתי
ואז הסתובבנו עוד והלכתי הביתה.. בבית סתם היה משעמם קראתי קצת
ואז הלכתי לישון בבוקר היה משעמם=// לא קבענו מתי להיפגש ואיפה אז קראתי את המשך הספר חחח עד שעה אחת וחצי משו כזה ואז הלכתי לקרוא לחברות שליי.. לקחנו שמיכה וקלפים וטאקי ומונופול והתיישבנו על הדשא מול הבית כנסת והתחלנו לשחק חחחח כל העולם עובר ומתסכל עלינו חח פאדיחות.... ככה עד חמש וחצי שיחקנו וזה... ואז הלכתי להחליף לחוצלה לבנה.. חזרתי לבית כנסת שמעתי ת'שופר והלכתי הביתה לאכול
אני כבר אחרי האוכל ואני מרגישה כמו איזה דוב חחחח ו.. הצלחתי לצום

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifחחח.. גמאני!! (למרות שאני עוד לא

חייבת
) חחחח.. למה החלטתם לשחק דפקא בדשא בבית כנסת?? חחחח.. באמת פאדיחות

אז ככה...לאאא שבברתתי ת'צווםם !!! ח

אני מאושרת ככה->>
חחחח למה?!?!?! כי לא שברתי ת'צום נו גם שנה שעברה לו חחח יצאתי אתממול לטייל עם חברות שלי והיה הכי כיף שבעולם היום יצאנו השתעממנו מוות!! רררר לא צוחקת אז באיזה 2 חזרנו לבייתנו הקטים.. וזהו נרדמתי לשעה וחצי ככה התעוררתי השתעממתיח ישנתי קמתי לבית כנסת לשמוע את השופר כי זה מאוד חשו בוזה וביקשתי מה שרציתי וזהו ואז שתיתי 4 כוסות פתל ואני בככל בכלל לא רעבה חחחח מוזר אההה?!?!?!?! בקיצור עבר פסדר ותודה לאל שעבר!!!

למעלה