שירשור OFF לאחר הצום

חייבת ליפתוח הודעה..

הרגשתי צורף ליפתוח הודעה קודם כל להגיד תודה לדילבייי אהובתיי יוואו זה התחיל ככה פיתאום היא שואלת אותי איזה צבע אינ הכי אוהבת ולא הבנתי למה אז רשמתי לה כחול והיא הכינה לי גליטרים כאלה מנצנצים ורשמה דושה לאב אדם (באנגלית) ודושה יוסף (באנגלית) והיא מזה השקיעה וזה יצא מהמםםםםםםם דילבי ביחושית שלי מזה תודה אני גם חושבת עליך כל הזמן מיצטערת שפתחתי הודעה פשוט זה חשוב לי היא אחותי!!! ויצא כל כך יפה וההיתי חייבת ליפרוק ליפה שלי תאהבה הזאת נ.ב צום קל לכולםםם לכל בנות הפורום סתוונית חייבת לדבר איתך ליקה מאוהבת בך ספירוש בתאלוש גיליי מאוהבת בכןן דמושששש דושיי צום קלללללללל!!! יאלה הלכתי לסבתא שלי לאכוליי חח דילבב אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!! איןעליךךך ביחושית+דושה אל תיכעסו עלי אם פתחתי הודעה חדשה היה לי חשוב =]]]

הצום נגמררר =]=]=]

נו.. ספרו.. איך עבר? מה היה? יצאתם לטייל? סתם הישתעממתן? ספרוו לי עבר אחלה ! היה משעמם אבל בטירופ! יאללה שתהיה לכן שנה מצויינתתתתתתתתתת אוהבתתתת

JOYE האחת

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifסקר האישה הכי סקסית../images/Emo70.gif

אני מזמינה את כולכם עכשיו לסקר מטורףףף...על האישה הכי סקסית... בקומונת פפרצי.. בואו להצביע!!ולהכריע... כל מצביע משפיע!

../images/Emo124.gif היום ב../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo54.gif

פורום אריק איינשטיין מזמין אתכם לכתוב סיפור קצר עם שמות שירים של הזמר ולזכות בפרסים.לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1583&msgid=86671943
תחרות הצילומים "בעלי חיים ואדם" ממשיכה בפורום בעלי חיים במערכת החינוך . השבוע זו ההזדמנות האחרונה להשתתף ולזכות בארוחה זוגית! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1017&msgid=85833458
סרטונים מצחיקים, קורעים או סתם הזויים עכשיו ב- FLIX , אתר שיתוף וידאו גולשים הגדול בישראל.

MaStuLa76

New member
וואי שנייה אעשה העתק הדבק חח../images/Emo141.gif

אני ישנתי ב11 בלילה.. חשבתי אני אלך לישון באיזה 3 אבל נירדמתי ב11.. וקמתי ב11.. אני אומרת לעצמי "מהההההההה? רק 11?" טוב התחלתי לנסות להמשיך להירדם, לא הצלחחחחתי:\ אז קמתי מהמיטה ב1 וחצי ניראה לי.. ואז התחלתי לבהות בקיר עד איזה 3.. חחחחחח מרוב שיעמום.. רציתי ללכת לבית כנסת.. אבל בסוף ויתרתי על הרעיון. ואז ב3 נירדמתי עד 4 וחצי.. ומ4 וחצי עד 6 סתם שכבתי בספא והיתי באוויר
ולא הייתי רעבה ולא חשבתי על אוכל אפילו.. נו טוב בעצם חלמתי ב3 על סלט פירות

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifחחחח.. דילבוש יקרועה שליי../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. איזה משועממת את..!!

למעלה