קודם כול יום אתמול שאתחיל בכלל לא היתי רעבה בכלל לא היה קשה אני ובת דודה שלי הלכנו לטיל כזה אתם יודעות שיש מלא ילדים בחוץ אז טילנו עשינו סיבובים מזה גדולים עד מאוחר ולא היה לנו כוח אז באנו הביתה היא ישנה אצלי היה מזה סבבה אחריזה יום למחרת בבוקר הלכתי קצת לבית כנסת איזה חצי שעה שעה משו כזה ולא היה מקום אז חזרנו הביתה וישנתי מאז שחזרנו זה היה בבוקר עד 5 בצהריים חחחח לא היה לי כוח לקום ואז ב-5 קמתי היתי קצת למטה אצלינו בבית וב-5 וחצי ככה הלכתי לבית כנסת לשמוע שופר איך שבאתי היה שופר חיכיתי עוד כמה דקות ואז הכלתי חחח הבאתי אוכל כאילו שתיה כזה לבית כנסת סתם בשביל לפתוח היתי רעבה אצלי צומות הם קשים לא כולם אבל זה היה לי קשה לא היתי רעבה רק עיפה בגלל זה זה קשה לי וכול היום אני ובת דודה שלי אומרות כאילו במיטה כזה באלי את זה באלי את זה חחח מזה קטעים אמרנו כול מה שהיה בא לנו חחח ופתאום שנינו כזה באלי את א=ד=ם חחח איזה קטעים כפרעליו הוא גם צם בטח.... חשבתי רק עליו בצום טוב וזהו היה נחמד עברנו את זה ברוך ה' וואי בסוף הצום כמעט יתעלפתי היה לי מזה סחרחורת אבל בסדר עברתי את זה חחח מקווה שגם לכם היה טוב ביוש אוהבת......
כזה ישבנו כולם וזה.. וכולם עם השיחות המוזרות שלהם שה' יודע מאיפה הם הגיעו.. פתאום אני: "באלי אדםםםםםם" ואז כולם: "שוב פעם את והאדם שלך?!" ואמא שלי בכלל שיגעה אותי: "אדם שלך צם?! טוב הוא בטח צם כי הוא תימני." חחחחחחחחחחחחחח לאא קשורה XD גמאניי תימניההההההההההה
ישבנו שתיי חברות שלי, אני ועוד איזה 7 בנים כזה על ההכביש.. יש כזה את הגשר אצלנו שכל העולם מסתובב שם.. קקקיצר התמקמנו וזה.. כדי להעביר את השיעמום ולא לחשוב על אוכל התחלנו לשחק NEVER, מי שמכיר- מכיר. פתאום אחד הבנים אומר: "אף פעם לא קיבלתי מחזור." עכשיו2 הבנות שליידי הן הכי לא מפותחות בארץ.. והן לא קיבלו. ורק אני הייתי צריכה להוריד את האצבע.. ואז הם מתחילים לחקור אותי בשאלות שלא כדאי לכן לדעת. קיצר אחריי זה אמרתי שאף פעם לא אוננתי.. והם עושים לי כזה: "מהה? אף פעם?!" והם לא האמינו לי.. ואז התחלתי להבין שהם כןן.. ואתן זוכרות את השאלה ששאלתי אתכם בקשר לזה? אז עכשיו יש לי תשובה בדוקה. :] ואז סתםם נתנו לי משימה והם אומרים לי: "תורידי אאת החולצה" אני כזה: "כןן בטח.. שניה!" חח שיגעו אותי.. סזה חבורה של בניםם כחולים. הצום כנראה השפיע עליהםם..
פעם ראשונה שאני מנסה ואממ הצלחתיי..!! יצאתי עם חברה שלי וחבר שלי וחברים שלו חחח והיה ממש כיףף..!! חח כולם נגעו לי בתחת חוצפניםם חח
והכרתי 2 בנים מזהה חמודיםם והתחלתי עם כוסון אחד
והלכו לי הרגליי'ם מרוב שהלכתי =\ היום הלכתי לבדד כי אין טלפון לא יכולתי לקבוע עם אפחד=[ לא חשבתי בכלל על אוכל אבל נורא רציתי לשתותת כמעט נשברתי וכמובןן שהיי'תי בבית הכנסת ^^ זהוו חח גמר חתימה טובההההה :]]]]]]]]
איך מגעילות איך אתם מדברות חחח נגעו לי ו... כול מיני כאלה רק עכשיו עבר יום כיפור חחח מגעילות זה מה שאתם עושות ביום כיפור חח אבל סתם לא שיש לי משו נגדיכם סתם אמרתי כי זה מגעיל אל תיכחו קשה ביוש ספיר
תאמיני לי שאני יודעת בדיוק מה צריך לעשות בכיפור. וזה לא שצריך כל הזמן להיות עצובים ולבכות! סתם העברנו צחוקים כדדי לעביר את הזמן.. מה הקשר מגעילות?! סתם התגלגלנו לנושא כזה.. על מה את רוצה שנדבר?! על כפכפים? את סתם נסחפת.. חתימה טובה :]
נשברתי 10 דקות לפני שנגמר יום כיפור אבל היה דיי סבמבה ודיי משמעםם כאילו בלי לאכול בלי לשמוע תבויז בלי לראות תמונות שלהם במחשב בלי ליהיות בפורום תפוז ורק תפוז!!! סיוט..........!!! יצאתי לטייל עם חברות ועשינו צחוקים והיה סבבה וכל החברות שלי מגעילות מגרות אותי עם האכול אוכלות לי מול הפרצוף ואנחנו הולכות לטייל ואז איזה אחד מכוער בא אליי עושה לי תגידי את פנוייה אז אני עושה לו תגיד לי אין לך מה לעשות בחיים ודבר שני אתה באמת חושב שאני ישים על אחד מכוער כמוך וכל החברים שלו צוחקים עליו ואני הולכת עם ההליכה שלי(כמו דוגמנית חח כזה חח סתם) וכזה חברות שלי מסתכלות עליי אני עושה מה הוא מכוער חח עזבוו אני יש לי ת'שגעונות שליי חח ספרו מה איתכןן היה כיף שמצתן נשברתן מה קרהה?? אבל הכי מעניין עם הבויז צמו מה הם עשו איך הם עברו את זהה זה הכי מעניין נקווה שהם יכתבו פוו עוד הרבהה בע"ה בלי עין רעה טפו טפו טפו עזרי אופניק חיימש'י חולה עליכם חח חמודים שלייי
אדם יוסף נשמה שילי אתה החמצןן שלי בלעדייך אין לי חיים מואאה חולה עליך גיימבויז חולה עליכם כוסוניםםםם אמאא מאיםה קיבלתם תיופי הזה ? חחח מואאה =>גח"ט=>ג=מר ח=תימה ט=ובה טוב זרמתייי נשברר ביי
כול היום הזה מהבוקר משעה 5 וחצי..אני כול היום פשוט שהיתי בבית כנסת ואיי..והיה דווקא נחמד..אחרי זה כול המשפחה באו אלינו עשינו תפילה..והכול..היה משו-משו! איך עבר אלכן כפרות שלי? אה וברור שאני צמתי עד הסוף משומה!
כמו אצל החסה שלי!!! ישנתי ב11 בלילה.. חשבתי אני אלך לישון באיזה 3 אבל נירדמתי ב11.. וקמתי ב11.. אני אומרת לעצמי "מהההההההה? רק 11?" טוב התחלתי לנסות להמשיך להירדם, לא הצלחחחחתי:\ אז קמתי מהמיטה ב1 וחצי ניראה לי.. ואז התחלתי לבהות בקיר עד איזה 3.. חחחחחח מרוב שיעמום.. רציתי ללכת לבית כנסת.. (עד כאן כמו חסה!~) טוב אמרתי יאלה במילא משעמם ויום כיפור היום אז לקחתי את אמא והלכנו לביה"כנס.. חחח אני כל שניה מסתכלת מה השעה בשעון וחולמת על קולה קרה
אני לא צמתי... הלכתי להסתובב עם חברים חזרתי באחד הלכתי לישון קמת ב-11 אכלתי חזרתי לישון וקמתי בשש ועכשיו יש לי חום אני חולה ועוד יומיים יש לי טיול של יומיים
אני חייבת להגיד.. שראיתי פה כמה הודעות שנכתבו בזמן הצום! אני חייבת להגיד שזו בושה! אתן נמצאות בישראל? אנשים צמים? ת-כ-ב-ד-ו ! אני ממש בשוק! מילא אתן לא צמות או לא שומרות מסורת אבל טיפת תאקט.. טיפת היתחשבות באלה שצמים באלה שכן אכפת להם מהחיים שלהם! מאלה שכןןןןןןן מבקשים סליחות ומטהרים את הנפש שלהם! המקום להיות במחשב ביום כזה לכו לבית כנסת! תשמעו תפילות! ממש גועל נפש! העיקר בארץ ישראל ואתן לא מכבדות ת'חגים והמועדים שיש פה בארץ ממש בושה לכן! אני מתביישת במקומכן! שה' יסלח לכן! =\
גמאני אם שירנוש וספירוש זה היה ממש מגעיל לבוא וליראות שכתבו פה ביום כיפור מזה אתם גם חלק מישראל לא??? טוב אבל זה כבר ענין שלכם יש לכם את כול השנה ולפחות יום אחד לא יכלתם לא לכתוב??? טוב מה אכפת לי אותי זה יגעיל....