שירשור OFF לאחר הצום

חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

שירהה קרעת אותייי חחחח מחזררר! שו מחזר?! אני עם ביחושון זדיינוו חחח

חחח דילב ....

לא נראה לי שתעזבי את אביחי בכזו קלות .. חחחחחחחחחחחחחחחחח אביחי לא רוצה שתעזבי אותו הוא זקוק לך ... חחח הגזמתי מאמו'ש דילב אני מתה עלייך יפיופה ....

MaStuLa76

New member
דילב בוגדת באביחי../images/Emo6.gif../images/Emo141.gif

רונן שים תמונה שלך
נראה את בעלה..

הייי את מעליבה אותי חחחח../images/Emo46.gif

אני לא בוגדת באביחי!! חס ושלום!! ןגם אין לי חבר~!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ביחוש וביחושית לנצחח!

טוס בנות שלי../images/Emo10.gif

אני הולכת להיתקלח ואז לארגן עוד כמה דברים לטיול אז... יומייםםםם יווווווווווווו אני לא מאמינה סיוט סלעדיכןן אוהבת תמייידדד ביחשויתתתתתתתתתתת

לביחוושיתתת שליייייי?

מחר טיולל לאן? אולי את ושחף תיפגשוו חח מי יודע שיהיה לך כל טווב ותהני לך!

גמלי יש מחר טיול חחח =)

כמו לדילביי נישמתי חח גמאני יתגעגע למרות שאנחנו לא ישנים אבל חוזרים בלילה חעחע =]] לירשולים!! חח מקווה יהיה כיףף חח עפתי בנות שליי אז יאלה דשים ל....... ליקוששש דילבוששש סתווניתושש ספירושש ברושש שיריותת בתאלוש מריוש גילוש פלורינושש קיצר כולם חחח סורי מי ששחכתי חח קצת להגיב משעמםםםם דושה יוסף!!! אדם יוסף אני חולה עליךך אהוביי SHAHAF LOVE ADAM

דושה שללי?

לאן את הולכת מבלי להודיע אה? חח כפרות שללי תהני,תבואי עם חויות..ורק משמחות! אוהבתתו'תך!

דדדדדווושששה יווססף ../images/Emo47.gif ../images/Emo142.gif

דווששה אוהבבבבת אווותתך 3> אייששתתי אאת . אייזה כייף מחחר טייווול יול יול יול P: קקקיצר אישתי . אין מצב שאת לא מבבייאה תעיתון של מייקל לואאיייס @ . מתתה עלליך :-*

חח מאמי כנסי.........

נתגעגע אליך גם לי היה תטיול הזה אבל לפני כיפור לירושלים כול הלילה טוב תחזרי מהר מאמי ביוש נתגעגע!!!

למעלה