שירשור חדשים

לא הוא לא עזב..כנסו

הוא אמר שהוא סולח ועוד כמה דברים כנסו לפורום הרישמי ההודעה הכי חדשה ותיראו... יש לו כזה לב טובב!! אין הוא נשמה של בנאדםם!!

MaStuLa76

New member
../images/Emo141.gifכ--נ--ס--ו../images/Emo141.gif

תקראו הכלללל ותבינו מה הלך שם,לקחתי מכל מיני אשכולות שםפתחו שם כי מחקו תאשכול. הנה מה שאביחי כתב!! טוב.. אני יתחיל את זה ככה.. ברוב הפעמים שאני נכנס לפורום.. אני שם לב שאחת אחרי השנייה עוזבת את הפורום לטובת פורום אחר. וקצת חבל לי על זה.. כי הפורום הזה היה מצליח מאוד בהתחלה... ואני חושב שהסיבה היחידה שהפורום דועך, זה בגלל הצורה שחלק ממכם מדברות אחת לשנייה ואני ידגים.. כמו למשל שראיתי לפני דקה, שאחת כתבה על המקרה עם מאיה ורוברט.. והשנייה הגיבה כך."מה את דפוקה?"... ואני רוצה לשאול.. למה?. למה להגיב כך? מה זה נותן.? ומה הסיבה?.. תראו.. זה לא התפקיד שלי להגיד לכם את זה.. בסה"כ זה בינכם. אבל איכפת לי ממכם, ואני רוצה שהפורום ילד ויגדל ויצטרפו לפה עוד אנשים. אז אני מציע שתשנו את כללי ההתנהגות שלכם פה, כדי שלכולם יהיה יותר נוח לקרוא גם את מה שאתם מגיבים.. כי ברגע שאני רואה הודעה כזאת, אני פשוט יוצא מהפורום תמיד, ולא רק אני כל הלהקה ככה. אז יאללה קחו את עצמכם בידיים, ותתחילו לשנות פה דברים. ובנימה אחרת, אני יאחל לכם גמר חתימה טובה וצום קל לכל הצמות. שנה טובה ושרק תחייכו. אוהב אביחי. אביחי?! מה אני יגיד לך?! אתה צודק,הפורום השני,פורום של ר=י=ב=י=ם! אם אתה רוצה אתה תמיד יכול לבוא לפפפה[: וזה מה שאלה ענתה לו: בטח כי אתה מפחד שלא ישאר לכם פורום תתחילו להתייחס יפה למעריצות שלכם ולהעריך אותם. ואני מה זה לא מדברת על ערן! לא אחת ולא שתיים עזבו בגללך אביחי, אולי תבין למה הפורום קטן ומצטמק@!! ואני לא אומרת שכל הפורום הזה זהב,גם לבנות פה לא חסר אבל הגיע הזמן שתעריכו מה שעושים בשבילכם. גם נסיעה של שעתיים מתנות שצועקים ומבזבזים עליכם כל כך הרבה תתחילו להעריך ולהחזיר אהבה או שהסוף לא יהיה טוב. אל תתלהבו מלהשהות אותי על זה שאמרתי ת'אמת ולא ליקקתי כי וואלה זה אחד מהגיימבויז, היחיד שמעניין אותי שם זה ע-ר-ן וכולם יודעים את זה גם הוא ובלאו הכי אני חלק מאלה שהחליטו לפרוש, אולי גם בגלל אביחי סתם לא. רק כי נהיה פה מעפן והאווירה מסריחה. אז עזבתי, מה זה משנה ערן בלב שלי לא בפורום הזה! ביז! אלה מזור הכט:) אלללה?! אין לי מה להגיד לך, זאת דעתך,כן,אבל עדיין,לא היית צריכה לדבר ככה אל אביחי,הוא לא מלך העולם,נכון הוא בנאדם כמו כולם, אבל הוא פאקינג חלק מהלקה, היית רוצה שערן יראה את כל זה? איל שידברת אליו? היית רוצה שהוא יתרחק מימך פתאום?! מה קורה לך לעזאזל?! מה עבר לך בראש שרשמת את זה?! וזה מה שלידר רשמה: אלללללה?! כפרוט עלייך כל מילה במקום צודקת כ"כ אביחי תקרא תבין תפנים ותחליט מה לעשות... : \ ליייידר?! במה היא כזאת צודקת?! במה?!:\ ועוד מלא בנות הגיבו אחר כך, וזה מה שאביחי רשם: אני קראתי את כל התגובות שלכם.. את הכל.. ולזאת שרשמה את התגובה שהיא מתנגדת למה רשמתי וזה פגע בה.. אז דבר ראשון.. סליחה עם פגעתי בך ממש לא התכוונתי.. וראיתי ספיציפית את המקרה שלך אז כתבתי את זה.. ובנינו.. אם לא היה איכפת לי.. לא הייתי אומר את זה!!! שתבינו משהו, אני לא חייב לרשום לכם דברים כאלה, אני יכול לכתוב לכם מידי פעם, ולהתעלם מהמריבות שלכם.. אבל איכפת לי, מאוד, ומי שלא רואה את זה בצורה יפה, אז באמת חבל. ותאמת? לא שנפגעתי או משהו. אני יותר, לא רושם פה. תראו את זה כהגזמה או לא משנה מה. אם זה היחס, אז באמת חבל. כי ממש לא מתאים, אני בא ממקום שלטפח את הפורום, והתגובות הם ממש לא לעניין. ובאמת חבל. שמתם לב כמה זמן לא רשמתי לכם "לחלום עם ביחו'ש"??.. תנחשו למה..?.. כי אני רואה את התגובות.. "... מה ? אביחי ככה, ואביחי עשה ככה, אביחי התעלם, אביחי לא עונה לי באיי סי קיו, הוא השתנה".. וזה לא מקובל עליי, בכלל לא. כי אני חושב שהכי מכולם, אני נותן את היחס הכי טוב, מהלב, רושם כל פעם, ונכנס הרבה. ויש משפט שאומר " ברגע שאתה נותן הכי הרבה, אתה אוכל אותה הכי הרבה".. והנה זה קרה.. עכשיו תישאו בתוצאות, שמשהו ישתנה פה לטובה, אני ישמח לכתוב פה כלום. ובשבילי , כל מי שמעריכה אותי לפחות, אל תגיבו. כלום, תפנימו, ותשנו. לא להגיב ולא ליצור כלום. אני לא בא ממקום של ליצור בלאגן והאשמות. לילה טוב. וצום קל.. ובאמת סליחה במי שפגעתי, אני אף פעם לא מנסה ולא רוצה לפגוע.. פגיעה זה לא אני, לא בכייון אפילו. ועכשיו קראתי במקרה את התגובה של אלה מזור הכט.. מה שיש לי להגיד לך, שאני באמת! מכל הלב- כל כך מאוכזב ממך.. מאוד מאוד מאוד. כי הבן אדם האחרון אבל האחרון שיתפוס תחת.. אז בואי אני יגלה לך משהו, ולכולם... משהו שאני בכלל לא אמור לעשות.. ואני עושה כי איכפת לי... כל הופעה! או פגישה! או אירוח בתוכנית! או כל דבר שאתם מגיעים אליו מכל מקום בארץ.. אני נלחם, נלחם עם כל אחד, שנישאר, שנחתום, שנראה נוכחות, ולא רק נופיע ונלך. אם זה היה באחריותי, הייתי נשאר ושותה איתכם כוס קפה אפילו. אז אלה, זה מה שאת כותבת?.. שאני תופס גובה.? שהשתניתי?. לרעה?. את לא מתביישת.. הלוואי שערן יראה את זה, את יודעת מה? אני יראה לו. שיבין. אולי הוא יצליח לשנות את הגישה שלך. תתבישי לך, בשבילי את לא מעריצהף, ולא מעריכה אומנים. כאן לא תראו אותי יותר. הבטחה. ויש לי עוד להוסיף.. אם כבר אני רואה עוד תגובות שאתם מצדיקות את אלה.. אני נשבע לכם, בחיי.. שאני ממש לא נפגע, אני פשוט בשוק!!! לקח לי לפחות 10 דקות לעקל את מה שנכתב כאן.. תגידו לי? זאת מתיחה או מה???.. מה זה השטיות האלה!!!!!!!!!!!???!!! איזה פוזה? ואיזה נעליים???? אני? פוזה??? חמודות, אני מזמין את כווווווולכם, אליי לב"ש לבית שלי, לראות מאיפה אני בא, ומי חינך אותי לצניעות..! אז שאני יתפוס פוזה?.. זה תאמת? מצחיק אותי. אני פשוט לא יודע מה לרשום מרוב שזה פגע בי, וכן אני מודע אתם יודעות מה? זה פגע בי, אפילו דמעות ירדו לי, אין לי מה לשקר, אני בן אדם, ולמי שהכי לא מגיע , זה לי. שקראתי את זה הרגשתי שהחברים הכי טובים שלי תוקעים לי סכין בגב. ואתן יודעות מה, הדמעה שירדה, תישמר לי טוב טוב בלב. אל תכתבו לי יותר. ואל תקנו לי מתנות. ואל תגידו לי שלום יותר. ולא כלום. אני ימשיך להופיע. כי אני אוהב את זה וזה היה החלום שלי תמיד. לשמח ולעשות טוב לאנשים ששומעים אותי שר. אין מה לעשות אנחנו חמישה, תמיד יהיה אחד שיותר בולט, ואחד שנראה יותר טוב ( אני אמיתי לא? כמוכם).. אני לא נמצא בתחרות עם אף אחד, הלהקה הם החברים הכי טובים שלי, זה לא מעניין אותנו. שהם לא נכנסים, אני הראשון שאומר לאדם, או לערן.. ערן תיכנס ! הם מחכים לך בפורום.. תרשום משהו שיראו שאיכפת לך.. באמת שאני פשוט בשוק, כל כך לא ציפיתי לזה. אבל זה בסדר.. אני הבנתי. ולכל אלה שעדיין חושבות אחרת. אני מקווה שתישארו בדיעה שלכם כלפיי... כי זה שרזיתי, ואני סוף סוף מרגיש טוב עם עצמי (כי מי שלא יודעת הורדתי 18 קילו, שבראש שלך אתה תמיד חושב שאתה שמן, זה לא קל, ועד שמצאתי את הרגע שטוב לי כי אני מרגיש שינוי, אז בשבילכם זאת פוזה? תתביישו.). אני מקווה מאוד, אבל מאוד בשבילכם! שתעשו חושבים עם עצמכם! כי אני לכאן יותר לא נכנס. בחיים. שיהיה לכם שנה טובה. ומי שרואה את זה כהגזמה, שיראה. בשבילי זה להיות כנה, כמו שחצי ממכם הצדיקו ואמרו.

חתיכת חוצפנית היא אמן תמות!!! אמןןן

אני לא מאמינה ואני פשוט ב-ש-ו-ק!!!! מה זהההההההה מה זההההההההההההההה איך היא מדברת אל אביחי מסריחה חוצפניתתת!!!!! שתלך לחפש ת'חברים שאיין לה היא והחברה הפרחה שלה!!! בעע עליהםם! אביחי.?! הדבר היחיד שאתה צריך להפנים שאנחנו אוהבים אותך ויש כמה נבלות אין מה לעשות חחחחחחח

יאא שירה מה את שמה עלייה../images/Emo210.gif

מה שהיא כתבה על אביחיי ? שתכתובב , כולם יודעים שזה ל-א נכוןן , לפי דעתי לא צריך להתייחס אליה בכלל , =\ היאלא מעריצה.

MaStuLa76

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo141.gif

גם מסטולות עצובות לפעמים

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifוואלה?!?!

חח.. בהצלחה יפשלי!! תגידי לו את כל נמה שיש לך בלב!!

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifוואייי..

דיי איזה מסכןן.. ביחוש?!?! אני מזה מרחמת עליךך!! עזובב.. אל תתייחס.. היא סתם ילדה פסיכית שרוצה צומי!! ובאמת! אל תכתוב שם יותר!! זה ממש עושה הרגשה רעה שמישו פוגע או מעליב אותך.. ולא מעריך אותך כמו שאתה! הינה.. אנחנו פה איתך! תכתוב פה יותר!! לדעתי.. אנחנו בחיים לא נפגע בך!! כי אין במה!!

יאאאאאאא איזו זבל הילדה הזאתתת!

אימאאאאא מסכןןןןן מה היא חשה לעצמה שתגיד תודה שהם מתייחסים אלייה יש מפורסמים שלא שמים על המעריצות שלהם ואביחי הוא לא אחד כזה והוא הכי הרבה היה נכנס לפורום וכותב שם! היא בכלל לא מעריצה!!! ואני מקווה שאביחי באמת יראה את זה לערן אימאאא אני עדיין בשוקק אני רועדת פה כמה חוצפה יש לילדה הזאת שכותבת את זה הייתה רוצה להיות לפחות חצי ממה שאביחי!!!!!!

אמאלההההההההה אני אל מאמינהה

זה מה שהיא אמרה לו.. הוא הראשון שצריך לסגוד לו מה זה השטויות האלה אמאלהה קראתי את מה שהוא כתבב ואני כולי דמעותת היא לא נורמליתת מה ?כאילו מה נסגר? עם זה מה שהם חושבות שם באמא כדי שהוא לא יכנס לשם ..הוא יכול תמיד לבוא לכאן :][: אנחנו כן חברותת..ומפרגנותת בחיים שלי לא ראיתי דבר כאלהה אמאלהה אני פשוט בשוקקקקקק

למעלה