שירשור חדשים

../images/Emo13.gifחחחחדדדששה ! (( : $ !

שלללללללללום : )) שבבתת שלללווםם ! # ! חחדששה פפפה ...... ! עלללי?? טווףףףףף :)) בתאל וקראט [חמי] קרית חיים 12 מאוווהבת באושרי המוווששששלם ! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) שיןן? 286673 חיחיחיחיחח : DD :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) טווב אני זזה, אוווווהבת, בתאלוווש חממי :pP

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifברוכה הבאה מאמי!!

ספיר חמי=]
בת 11 וחציי..
אייסס: 193672212... כניסה חופשית
אושי הוא שלי מובן?!?!
השתלבות מהירה!
התמכרות נעימה..

טוששש

New member
../images/Emo221.gif אורטלייייייייייייי

התפלאתי למה את לא פה!! התגעגעתי

1lifegirl

New member
ברוכית הבאית..../images/Emo13.gif

אני ליטל בת 14 מחדרה השתלבות נעימה מאמי..

תוודהה ננאססייכולללה :))

חחחחחח נככננססתיי , דבברי אייתתי יהפפששששללללי ! # ! אהמ , יש לךך שיןן?! אאווושי?! ששללי , מ-י-ל-ה ! [ חחחח אנללא אחת המושפפעות שתתחיל לרייב איתךךךך של מיי אושששי חחחחחח , לצעררנו הוא לא שלל אפחתת :( ] קיצצצ' דבברי איתתי חיים [[: אוווהבת אותךךךךך, בתאל חמי :pP

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifחחח.. צודקת חחח..

אינלי שין... כנסי אליי לאייסס.. חחח.. חצי חצי.. אני את הראש של אוש ואת את שאר החלקים.. (בואי לא נתחשבן עם שירה וקורל חחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

../images/Emo132.gifברוככככככככה הבאה !

שרין 14 וחצי נצרת עלית תהנננני פפההההה ! ! $ יש לך שיןןןןןןןןןן יאפפפפפפפפפפפפפפה :)

תוודה נאססייכולה :))

תוודה מאממי, יששלך שיןן יהפפשלי? כננסי >> 285029294 ששבבת שלוום אהוובתתי :-* אווהבת, בתאלוש חמי

אאאייששתתי, תוודה עללל הככככל !

הככלללל טוב נסיייכה שללליי :)) מהה אייתך מווושלמת?! תווודהה עלל הכככככככככלל חיימיאפפפפפים שללללי ! # ! לאבבבבבביו שבבתת שלווםםםם בתאלל חחממי :pP

למעלה