כן ראיתי.. אני חושבת שבגלל מה שקרה אז אביחי יכנס לשם עכשיו פחות.ובצדק.
M MaStuLa76 New member 30/9/06 #63 כן ראיתי..../images/Emo141.gif אני חושבת שבגלל מה שקרה אז אביחי יכנס לשם עכשיו פחות.ובצדק.
ט טוששש New member 30/9/06 #74 ../images/Emo221.gif סלח.... אבל לא נראה לי שהוא ישכח :/ מה לעשות תמיד יש בנות שלא יודעות להעריך! אביחי? אתה מ-ד-ה-ים! אתה מוזמן לבוא לפה מי שתעיז להגיד עלייך משהו אני ודילבוש קופצות עליה ואני בטוחה שעוד הרבה כמונו...! חחחח סתם היה לי חשק לרשום את זה אפילו אם הוא לא יראה...
../images/Emo221.gif סלח.... אבל לא נראה לי שהוא ישכח :/ מה לעשות תמיד יש בנות שלא יודעות להעריך! אביחי? אתה מ-ד-ה-ים! אתה מוזמן לבוא לפה מי שתעיז להגיד עלייך משהו אני ודילבוש קופצות עליה ואני בטוחה שעוד הרבה כמונו...! חחחח סתם היה לי חשק לרשום את זה אפילו אם הוא לא יראה...
ס סטפוש love דמוש New member 1/10/06 #108 כן ראיתיי...וואי.. אבל אני גם חושבת ומקווה בעיקר שהוא יכתוב שם פחות ויכנס יותר לכאן !! אביחי ממש ממש חמוד ומתחשב ולדעתי הוא מתיחס הכי יפה למעריצות !
כן ראיתיי...וואי.. אבל אני גם חושבת ומקווה בעיקר שהוא יכתוב שם פחות ויכנס יותר לכאן !! אביחי ממש ממש חמוד ומתחשב ולדעתי הוא מתיחס הכי יפה למעריצות !
M MaStuLa76 New member 1/10/06 #98 ברוכה הבאה מותק../images/Emo141.gif אמממ לא להתייחס לדילביי ככה היא חיחיחי היא אומרת את זה לכולן לא רק לך אז תתרגלי..
ברוכה הבאה מותק../images/Emo141.gif אמממ לא להתייחס לדילביי ככה היא חיחיחי היא אומרת את זה לכולן לא רק לך אז תתרגלי..
מ מורן וספיר New member 1/10/06 #112 ברוכה הבאה! מורן & נהריה & 13 & חולה חולה על אדם! והשתלבות מהריה מאמי.....!
נ נוני לאהוב אושי New member 1/10/06 #114 ברוכה באה ../images/Emo24.gif לינוי & עוד מעט 15& אשקלון 342898522 :][: השתלבות מהירה
ט טוששש New member 30/9/06 #75 ../images/Emo221.gif ברוכות הבאות לכולן! קוראים לי נטלי בת 15 וחצי מנהריה. השתלבות נעימה