שירשור חדשים

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifאמת ורק ת'אמת דילבוש חח..

כי נראלי מרוב שיעמום את ממציאה עוד משתמשים חחחחחחחחחחח..

MaStuLa76

New member
../images/Emo207.gifבנוווווות!../images/Emo141.gif

מה קרה בפורום השני בין אלה ואביחי?! :| וואייי.. עכשיו שלחו לי את מה שהיא רשמה לו, כאילו, בואנה אלה הוא לא חייב לך כלום!!!!!!!

אממ , דילבושש פתחה על זה../images/Emo210.gif

שרשורר , יאא ואיזה מגעילהה היאא , עאללללקק אביחי תופס תחת , חחחחחחחחח בדרנית D;

היא פתחה אבל המנהלות מחקו../images/Emo210.gif

את זה בגלל שמה שקשור לפורום הרישמי , לא צריך להיכנס לפה , משהו כזה =\

MaStuLa76

New member
כננננסיי..../images/Emo141.gif

אביחי רשם הודעה על הריבים שם בפוטרום וזה לא יודעת מה קרה בדיוק וזה מה שהיא רשמה לוו "בטח כי אתה מפחד שלא ישאר לכם פורום תתחילו להתייחס יפה למעריצות שלכם ולהעריך אותם. ואני מה זה לא מדברת על ערן! לא אחת ולא שתיים עזבו בגללך אביחי, אולי תבין למה הפורום קטן ומצטמק@!! ואני לא אומרת שכל הפורום הזה זהב,גם לבנות פה לא חסר אבל הגיע הזמן שתעריכו מה שעושים בשבילכם. גם נסיעה של שעתיים מתנות שצועקים ומבזבזים עליכם כל כך הרבה תתחילו להעריך ולהחזיר אהבה או שהסוף לא יהיה טוב. אל תתלהבו מלהשהות אותי על זה שאמרתי ת'אמת ולא ליקקתי כי וואלה זה אחד מהגיימבויז, היחיד שמעניין אותי שם זה ע-ר-ן וכולם יודעים את זה גם הוא ביז!"

ראייתת?!../images/Emo46.gifכווסאמאמאמששללה!

אביחיי הואא הכיייייי מדהייםם בעולםםםםםםםםם!! הוא מתייחססס הכיי יפהה שישש למערייצותת..!! איזה פאדיחות זה כזה לא נעים..=/ אביחי אם אתה נכנס לפה ורואה ת'הודעה שלי עכשיו אניי מתחננתת אלייךך אלל תעעזוובב ת'פורווםם שלךך בגלל ילדדהה מפפגררתת וחסרת חיים שחושבת שערןן הואא בעעללהה!!! בבקששההההההההההההההההה!!!

נכוווןןן סתם כלבהה!!

קראתי את זה ובאמאש'לי שבכיתי...איזה חצופההה יא-ללה!! כילו סבבה זה מה שאת חושבת שמרי ת'דעות שלך לעצמךך ינעל אמאמאשלההה אני חמה עליה טיליםם!! נ.ב היי בנות לא הייתי פה הרבה זמן כי המחשב היה בפרמוט!!\\= אני געגעתייי!!! צומקל ונשיקות לכוללללכן!!

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifוואי איזה מסכןן..../images/Emo10.gif

יאאא.. איזה חוצפנית היא!! סליחה!?!? מי היא?!?! ביחוש אל תתייחס אליה היא סתם ילדה מפגרת שלא יודעת כלום מהחיים שלה!! ח=ו=צ=פ=נ=י=ת=!

וואו

וואו אני לא מאמינה איזה מטומטמת היא!! שתשתוק כי הגיים בויז מהסלבס הכי מעריכים בעולם את המעריצים שלהם!!! וביחוש אני כאן לעזור לך!!

MaStuLa76

New member
בגלל אלה הפומלה הזאת..../images/Emo141.gif

פשוט מגעילה, יענו מה הקטע שלה!? היא לא מתביישת לפני יום כיפור לדבר ככה?! אני במקום אביחי לא הייתי סולחת לה גם אם היא הייתה מבקשת סליחה. ולא ניראה לי שהיא ביקשה סליחה.:\

חח וואה וואה אני ירצח אותהההההההההה

אאררררררררררררררררררר ואיאיאייאיאיייייייייייי צריךךךךך לשחוט אותהההההה חחחחחחחח הרגת אותי עאלק אלה פומלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה