אביחי רשם הודעה על הריבים שם בפוטרום וזה לא יודעת מה קרה בדיוק וזה מה שהיא רשמה לוו "בטח כי אתה מפחד שלא ישאר לכם פורום תתחילו להתייחס יפה למעריצות שלכם ולהעריך אותם. ואני מה זה לא מדברת על ערן! לא אחת ולא שתיים עזבו בגללך אביחי, אולי תבין למה הפורום קטן ומצטמק@!! ואני לא אומרת שכל הפורום הזה זהב,גם לבנות פה לא חסר אבל הגיע הזמן שתעריכו מה שעושים בשבילכם. גם נסיעה של שעתיים מתנות שצועקים ומבזבזים עליכם כל כך הרבה תתחילו להעריך ולהחזיר אהבה או שהסוף לא יהיה טוב. אל תתלהבו מלהשהות אותי על זה שאמרתי ת'אמת ולא ליקקתי כי וואלה זה אחד מהגיימבויז, היחיד שמעניין אותי שם זה ע-ר-ן וכולם יודעים את זה גם הוא ביז!"
אביחיי הואא הכיייייי מדהייםם בעולםםםםםםםםם!! הוא מתייחססס הכיי יפהה שישש למערייצותת..!! איזה פאדיחות זה כזה לא נעים..=/ אביחי אם אתה נכנס לפה ורואה ת'הודעה שלי עכשיו אניי מתחננתת אלייךך אלל תעעזוובב ת'פורווםם שלךך בגלל ילדדהה מפפגררתת וחסרת חיים שחושבת שערןן הואא בעעללהה!!! בבקששההההההההההההההההה!!!
קראתי את זה ובאמאש'לי שבכיתי...איזה חצופההה יא-ללה!! כילו סבבה זה מה שאת חושבת שמרי ת'דעות שלך לעצמךך ינעל אמאמאשלההה אני חמה עליה טיליםם!! נ.ב היי בנות לא הייתי פה הרבה זמן כי המחשב היה בפרמוט!!\\= אני געגעתייי!!! צומקל ונשיקות לכוללללכן!!
פשוט מגעילה, יענו מה הקטע שלה!? היא לא מתביישת לפני יום כיפור לדבר ככה?! אני במקום אביחי לא הייתי סולחת לה גם אם היא הייתה מבקשת סליחה. ולא ניראה לי שהיא ביקשה סליחה.:\