חחח אין בעד מההה לאב יווו
ש שחפוש הנסיכה New member 29/9/06 #9 ברוכה הבאה יפשלי.. מה קורה הכל טוב?? מקווה שיהיה לך כאןן כיף אם כל המשפחהה חח =]] קוראים לי שחף את יכולה ליקרוא לי דושה השם שדילב המציא לי וככה כולם קוראים לי אני חולה מתה שרופה על אדם יוסף (דושי) אם את רוצה תאיסי שלי אז הנה: 318690586 אוהבת דושה SHAHAF LOVE ADAM
ברוכה הבאה יפשלי.. מה קורה הכל טוב?? מקווה שיהיה לך כאןן כיף אם כל המשפחהה חח =]] קוראים לי שחף את יכולה ליקרוא לי דושה השם שדילב המציא לי וככה כולם קוראים לי אני חולה מתה שרופה על אדם יוסף (דושי) אם את רוצה תאיסי שלי אז הנה: 318690586 אוהבת דושה SHAHAF LOVE ADAM
ב בתאלושloveאוש New member 30/9/06 #23 ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif תווודה יהפפפשללי ....@! נכככננסתי אההווובתתי, יששלך שיןן? דבררריתי אייתי חיים , שבבתתת סקקקסית ביוותר P בתאל חמי [[:
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif תווודה יהפפפשללי ....@! נכככננסתי אההווובתתי, יששלך שיןן? דבררריתי אייתי חיים , שבבתתת סקקקסית ביוותר P בתאל חמי [[:
ל לליקס לאאב דוממי New member 29/9/06 #16 אאה ו.... קקוראים לי , לי חחחחיחיחיחיחיחי ((( #@ אני מתה על אדם יוסף ,,, יש לי שיין 330559 P; קיצור שמרי על קשררים .. השתלבבבות נעיימה מאממווש (( :
אאה ו.... קקוראים לי , לי חחחחיחיחיחיחיחי ((( #@ אני מתה על אדם יוסף ,,, יש לי שיין 330559 P; קיצור שמרי על קשררים .. השתלבבבות נעיימה מאממווש (( :
ב בתאלושloveאוש New member 30/9/06 #24 חהחהההחהחהחהחההה ../images/Emo6.gif תוודדדה נאאאאסייכוללללהששלללליי
ב בתאלושloveאוש New member 30/9/06 #25 חהחהחהחההחח ../images/Emo6.gif תוודדדה נאאאאסייכוללללהששלללליי
ב ביחוש החיים שלי New member 30/9/06 #29 חדשה ! שלווםםם אני חדשהה קוראים לי נעמה . ואני בת 14 מערד ((= אוהבת את אביחיי לוי המושלם =] זהו , מקווה להשתלב במהירות .
חדשה ! שלווםםם אני חדשהה קוראים לי נעמה . ואני בת 14 מערד ((= אוהבת את אביחיי לוי המושלם =] זהו , מקווה להשתלב במהירות .
T TUTZ היחידה New member 30/9/06 #30 ברוכה הבאה../images/Emo210.gif אני רותם , בת 15 , מחדרה . השתלבות מהירה [;
ס ספירוש7 New member 30/9/06 #31 ../images/Emo41.gifברוכה הבאה!../images/Emo13.gif ספיר 12 (עוד מעט.. אוהבת את אושיי!! ביחוש הוא של ביחושית (דילבוש) חחח.. סתםם דילבוש זאת לא את משיעמוםם?? אייס.:193672212 השתלבות&התמכרות נעימה&מהירנ
../images/Emo41.gifברוכה הבאה!../images/Emo13.gif ספיר 12 (עוד מעט.. אוהבת את אושיי!! ביחוש הוא של ביחושית (דילבוש) חחח.. סתםם דילבוש זאת לא את משיעמוםם?? אייס.:193672212 השתלבות&התמכרות נעימה&מהירנ
ס סתוונית סנדלר New member 30/9/06 #32 בוונווינודס צי'קה ג'ו -סתוונית-14 בע"ה-רמלה-אוהבת את נול-נול שלי- ^_^נייס טו מיט יו,אנד השתלבות מהירה^_^
בוונווינודס צי'קה ג'ו -סתוונית-14 בע"ה-רמלה-אוהבת את נול-נול שלי- ^_^נייס טו מיט יו,אנד השתלבות מהירה^_^
ס ספירוש7 New member 30/9/06 #36 ../images/Emo41.gifחחח.. סיתוונית י'קרועהה.. עוד פע *פעם ספרדיתת?!?!