שירשור היכרות

S m e l l y Cat

New member
נושי.../images/Emo108.gif

הוא נראה יותר גדול במציאות
ויותר סקסי.

יאי!

אמאלה אמאלה...זה החלומ!!! שנימ פניטזתי על בובע שכזו....רק של סנופקינ... יש לכ מושג איפה יש?

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifיאאא..איזה מגנייייייייב!!!...

לא סנופקין..התכוונתי לHappy tree frends!!!..חשבתי שאני היחיד שרואה את הדבר הסדיסטי הזה
!!!...

KaUrO DoNo

New member
יא איזה יפה!

לי יש בובה ששמים על הפלאפון של מאי,סיכה של מומין,עגיל של סנורקה,כוס של המומינים,את בית המומינים בקטן כולל כל הדמויות... אני? מושפעת? מה פתאום!

S m e l l y Cat

New member
גמלי יש את בית המומינים../images/Emo2.gif../images/Emo108.gif

לאחותי הקטנה יותר נכון
עם הדמויות וזה והגשרר וכל הבית וזה כזה אדיר

KaUrO DoNo

New member
נכון זה מגניב?!

חברה שלי אמרה לי שיש גם את הספינה המעופפת שמומין אבא בנה אז שהוא היה ילד...

Ligeiro

New member
גם אני אענה ../images/Emo3.gif

שם: אור X: גיל: 16 מיקום: גבעתיים דמות אהובה: סרח, הגרוק, אליסיה
דמות שנואה: שלושת המעצבנים האלה ואמא שלהם, אלה עם הכובעי ליצן >: עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? האמת היא שכבר כמה שנים שלא, אבל לאחרונה כן X: סדרות מצויירות אהובות נוספות: שאלתיאל קוואק, בולי איש השלג. מילה לסיום? שלום[?]

limors2

Well-known member
קראולה גברת פיליונק אומשו?../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

ניסיתי להיזכר והיה לי בלאקאאוט

הגרוק../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif

היא הייתה הרבה זמן על השולחן עבודה שלי

רעיושש

New member
גם אני עונה

שם:רעיה גיל:15 מיקום:באר שבע דמות אהובה:מיה והגרוק דמות שנואה:האמא של השלוש ילדים המסכנים(אני לא טיפשה אני באמת אוהבת את הסדרה ורואה אותה מגיל 0 אבל פשוט שכחתי תזכירו לי בבקשה) עוקבת אחרי הסדרה:מתי שאני חוזרת מבית ספר בזמן סדרות מצוירות אהובות נוספות:ארתור מילה לסיום:אוהבת אותכם

וקוראים לה גברת

פאלוינג היא מזה מעצבנת בלי לשפוך עלייה דלי כמו שסנורקה שפכה עלייה בפרק 15 אני זוכרת את כל הפרקים כמעט את כולם

וקוראים לה גברת

פאלוינג היא מזה מעצבנת בלי לשפוך עלייה דלי כמו שסנורקה שפכה עלייה בפרק 15 אני זוכרת את כל הפרקים כמעט את כולם

עונה../images/Emo27.gif

שם:אביחי
דמות אהובה:מאי הקטנה
דמות שנואה:סרח
עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה?בערך.. סדרות מצויירות אהובות נוספות: אקס מן
מילה לסיום? מאייייי שולטתתתתתתתתתתת

H a d a r 15

New member
חחחחחחח

איזה חמודים שהחלטתם לפתוח את הפורום הזה
אממ הנה התשובות שלייי
שם:הדר גיל:15 מיקום:אשקלון דמות אהובה:אממ סרח
דמות שנואה:סנוקה-פאקצה צעקנית מעצבנת וחשה את עצמה
עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה?אממ בחופש תמיד ראיתי!!
אבל עכשיו כמעט ולא יוצא:'( סדרות מצויירות אהובות נוספות:הדרדסים,פוקימון,קלימרו,פיטר פן,פינוקיו ויש עוד שלא עולה לי לראש
מילה לסיום?סרח תעשה לי סרחון קטןןןןןן

תשובות שלי../images/Emo26.gif

שם: קרן גיל:17 מיקום: נתניה דמות אהובה: מאי הקטנה,מושלמת! דמות שנואה: סנורקה הטיפשה! עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? בערך,אתמול יצא לי לראות פרק, אבל ראיתי את כל הפרקים בסדרה סדרות מצויירות אהובות נוספות: שאלתיאל קוואק מילה לסיום? מומין אבא,תעשה לי ילד

למעלה