שירשור היכרות

אמ

שם: שאלה טובה
דמות שנואה: סניף
עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? פעם עקבתי >_< עכשיו זה סתם מזוייף
סדרות מצויירות אהובות נוספות: יש המון
מילה לסיום? כואב לי הראש

Hodjen

New member
איזה רגש!!!!!

שם: הודיה גיל: 16 מיקום: ירושלים עיר הקודש דמות אהובה: מאי נשמתי כפרתי מחמד ליבי משוש חיי! וגם סנופקין.. וואי, איזה חתיך הוא...
דמות שנואה: סרח לפעמים משגע אותי. וגם סנורקה. עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? האמת שמהחופש התחלתי לראות כמה שיותר, כמה שיכולתי... אבל זה לא משנה,כמעט אתה כל הפרקים אני יודעת בעל פה... באמת... סדרות מצויירות אהובות נוספות: המלך בבאי/בבר..!! איך שאהבתי אותו! ואת קלימרו! ואת בימבה!
אהבתי את השיר של נילס הולגרסון,אבל הסדרה הייתה משעממת...וגם אהבתי את השיר של שאלתיאל קוואק, אבל פחדתי מהסדרה הזאת...מהעורב האנטישמי...
.. מילה לסיום? אמממ... שבצ'לום...!!

Well, ya. ../images/Emo25.gif

שם: צליל. גיל: 14 ו-11 חודשים. מיקום: אממ, ליד באר שבע כזה? דמות אהובה: מאי!!!11|
וגם סנופקין אלוהימ וכאלה. דמות שנואה: מומין
עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? משתדלת. סדרות מצויירות אהובות נוספות: אממ, נו הכל]; חוץ מפינוקיו כי אנ'לא אוהבת אותו
מילה לסיום? זנות. כןכן.

going nowhere

New member
יאאיי

שם:mei גיל:16 מיקום: דמות אהובה:ממ..לא יודעת דמות שנואה:מאי,סרח עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה?כןןןן סדרות מצויירות אהובות נוספות:סדריק וארתור מילה לסיום?אני כל כך שמחה שנפתח פורום לסדרה הזו!!לא חשבתי שכל כך הרבה מעריצים אותה :]]]

eladi88

New member
שלי

שם: אלעד גיל: 17 מיקום: פ"ת דמות אהובה: סנופקין דמות שנואה: מר המיולין עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? כבר לא סדרות מצויירות אהובות נוספות: לא חסר..חחחחח מילה לסיום? המומינים

../images/Emo41.gif

שם: רותם גיל: 13 וחצי מיקום: חדרה דמות אהובה: סנופקין ומר המיולנין
דמות שנואה: הגרוק (טראומות ילדות ;[ ) עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? פחות או יותר, אבל פעם ראיתי כל יום
סדרות מצויירות אהובות נוספות: משפחת סימפסון מילה לסיום? להתראות.

דנדושי1

New member
עכשיו תורי!

שם: דניאל גיל: 15 מיקום: אשדוד דמות אהובה: אממ כולם דמות שנואה: אין ממש אבל מומין קרציה עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? כבר לאאא סדרות מצויירות אהובות נוספות: כל אלה שהיו בערוץ 1 בילדותי.. (אם אתם רוצים פירוט תגידו...) מילה לסיום? מומינים שליטה!

מאי 406

New member
אני../images/Emo27.gifאני../images/Emo27.gifאני../images/Emo27.gif

שם: מאי (אפשר לקרוא לי מאי הקטנה, זה בסדר
) גיל: 18 מיקום: ירושלים
דמות אהובה: מאי, סנופקין ומר המיולין. דמות שנואה: הגרוק
(תמיד הפחידה אותי כשהייתי קטנה..) עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? חחח הלוואי והייתי יכולה... סדרות מצויירות אהובות נוספות: התוכניות של פעם... מילה לסיום? סנופקין תעשה לי ילד!!!!!!!!

אני../images/Emo152.gif

שם: קארין
דמות אהובה: סנופקין... דמות שנואה: מאי! עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? לא
סדרות מצויירות אהובות נוספות: - מילה לסיום? "מעבר לים, מעבר להר, יש עמק רחוק מופלא ומוזר.. המוווווומינים, המווווווומינים, המוווומינים"-

matana36

New member
אהמ...אהמ...

מתן 12 ת"א סנופקין מאי כן שאלתיאל קוואק אממממממ "המומינים, ומי שנולד הרוויח".

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifאנינינינינינניניניניניניני...

שם: שגיאר גיל: 17+ מיקום: צומת מסמיה
דמות אהובה: מר המיולין!!!(אחח..הוא כזה סטלן..(מר המיולין זה השם השני שלי ע"י חברי...)) דמות שנואה: אממ..הגבירה הקרה!!!..גם היום כשאני שומע את "השירה" שלה אני מקבל צמרמורת מפחד!..היא מפחידה אותי רצח!!!..ויש לה שירה עוד יותר מפחידה!!!... עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? ד'ההההה!!!... סדרות מצויירות אהובות נוספות: אמממ..שאלתיאל קוואק..נילס..הדרדסים..(כל מה שערוץ 1 מספק לי..ככה זה כשיש לך שתי ערוצים בבית...) מילה לסיום? המונמונים..שלא יגמר לעולם!!!...

../images/Emo105.gif

שם - ורד גיל - 15 מיקום -השרון דמות אהובה - מאי וסנופקין דמות שנואה -סרח עוקבתאחרי שידורי הסדרה- בערך,עכשיו שיש לימודים פחות יוצא סדרות מצוירות נוספות - שתלתיאל קוואק מילה לסיום - איזה כיף שיש פורום המומינים! סופסופ! ברוכים הבאים לכולם!

Rice Ball

New member
../images/Emo15.gif

שם: עינת גיל: 15 ומשהו מיקום: ר"ג דמות אהובה: שיהיה סנופקין למרות שאני גם אוהבת את אליסיה וסבתא שלה ^^; דמות שנואה: לא נראה לי שיש כזו אם אם מורידים אפילו דמות אחת הסדרה לא הייתה אותו דבר עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? זוכרת את כל הפרקים בעל פה ומדי פעם מרעננת את זיכרוני ותמיד אבל תמיד כיף לראות שוב ושוב סדרות מצויירות אהובות נוספות: יותר מדי -_-; מילה לסיום? מייאו..?

ענת 19

New member
אהלן אני חדשה והנה השאלון שלי:

שם:ענת גיל: כמה לא צפוי 19 (וחצי האמת...)! מיקום: לא הבנתי את השאלה... כרגע? בכלליות?? אם זה עיר אז רחובות. דמות אהובה: מר המיולין המלך!!!! דמות שנואה: שרח ברור!!! עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? שאלה לא רלוונטית אלא מה!!! סדרות מצויירות אהובות נוספות: מרקו, נילס, פיטר פן, בוב ספוג !!!! מילה לסיום? תשמעו,רציתי להגיד את זה כבר הרבה זמן מה הקטע הזה שהם ערומים כל הזמן אבל כשהם נכנסים לים הם צריכים ללבוש בגד ים???!!!

yael1251

New member
הנה אני עונה גם..חח

שם: יעל גיל: עוד מעט 16 מיקום: מרכז דמות אהובה: סנופקין וגם סנורקה דמות שנואה : סרח והגרוק סדרות מצוירות נוספות : אמממ הרבהה מילה לסיום: שנת לימודים מוצלחת לכולם תהנו בפורום

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifאני../images/Emo9.gif

שם:שירה
גיל:15 מיקום:צפון דמות אהובה:סנופקין, מאי, המיולין.. (לפי סדר העדפה..
) דמות שנואה: אין עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? בערך..
סדרות מצויירות אהובות נוספות: הממ.. נילס
ועוד כלמיני.. מילה לסיום? מומינים לשלטון

הממ....

שם: מתן. גיל: 20. מיקום: אילת. עד לפה הכל פשוט, אבל עכשיו מתחילים העניינים להסתבך... מה - אם אני אבחר בסנופקין דמות אהובה, סניף לא יעלב? ומה עם מר המיולין?? שלא לדבר עם המשפחה כולה... כולם שם חמודים! אפילו הגרוק סימפטית! טוב, אבל אין מה לעשות, לסנופקין תמיד היה מין קסם כזה, כך שלא נותר אלא להודות בזה... דמות אהובה: סנופקין. דמות שנואה: סרח, אבל זה לא חכמה... כשאתה ילד ומציגים לך דמות בתור "הדמות הרעה", אז אתה אוטומטית שונא אותו... זה הכל עניין של יחצ"נות... עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? כבר לא, וחבל.... סדרות מצויירות אהובות נוספות: פיטר-פן, הקוסם מארץ עוץ, דרדסים, אבירי האור הקסום.... אבל באמת שיותר מכל אהבתי את המומינים. יום נהדר!! =)

OnlyLeigh

New member
אני רוצה~!~~

שם: לי :) מיקום: הרצליה דמות אהובה- סנופקין כמובן וכמובן
דמות שנואה: העכברה הזו עם הכובע האדום עם המליון ילדים שכל הזמן מנסה לסכסך בין כולם. מה לעזאזל היא רוצה? o_O עוקבת אחרי שידורי הסדרה: עכשיו צבא. קשה!
סדרות מצוירות אהובות נוספות: יותר מידי רבות מכדי להגיד XD אנימה, אנימציה, מה שבא. מילה לסיום: הייייייייייי D:

KaUrO DoNo

New member
../images/Emo13.gif

שם:הילית(ה) גיל:עוד חודש 19 מיקום:אילת דמות אהובה:סנופקין דמות שנואה:סרח עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה?שקמתי בשעות נורמליות כן סדרות מצויירות אהובות נוספות:שאלתיאל קוואק מילה לסיום?מומינים זאת הסידרה הכי שולטת שיש! ויש לי את מאי על הפלאפון

למעלה