שירשור היכרות

dragonit12

New member
אממ...

שם:שלומית גיל:14 וחצי.. מיקום:ר"ג דמות אהובה:סנופקין... דמות שנואה:אין.. עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה?בערך.. סדרות מצויירות אהובות נוספות:כל מיני..יש יותר מדיי.. מילה לסיום?בהצלחה...

ט ל ו ש1

New member
היייי../images/Emo9.gif

אני טל בת 15 מחיפה....אני חולה על המומיניםםםםםם

ט ל ו ש1

New member
מרוב התרגשות שכחתי לענות../images/Emo6.gif

שם:טל גיל:15 מיקום:חיפה דמות אהובה:אין מישו ספיצפי..מומין פסדר כזה דמות שנואה:מאיה עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה?כן, משתדלת
סדרות מצויירות אהובות נוספות:טום וג'רי מילה לסיום?לא אוהבת נאומים

Vivi Sparrow

New member
אני ^-^

שם: ויוי גיל: 14 וחצי מיקום: אזור המרכז דמות אהובה: סנופקין *____* דמות שנואה: סרח >_> עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? לא ;; סדרות מצויירות אהובות נוספות: הו.. אני אוהבת אנימה, אבל בשביל לענות על השאלה.. ג'וני בראבו חמוד D: [ופינגו! O:] מילה לסיום? יאוי עכשיו!

יאלה מומיניםםםםםם

שם: נעמה גיל: 18 מיקום: כפר שמואל דמות אהובה: נו מה אתם הורסים לי עם שאלות קשות..? נראה לי הגרוק... אמאל'ה! דמות שנואה: סרח. בעע הוא רשע עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? אלא מה?? אני מכורה. סדרות מצויירות אהובות נוספות: ארתור, פרנקלין... אתם יודעים, הסדרות הטובות. מילה לסיום? גאון מי שפתח לזה פורום! גאון!!
רק חבל שקצת באיחור חחחחח :)

elka2

New member
גם אני גם אני

שם: אלה גיל: 17 מיקום: קרית גת דמות אהובה: מומינאבא דמות שנואה: סרח עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? כן סדרות מצויירות אהובות נוספות: מגושרת (בערוץ ג'טיקס), קלימרו ונעלולים מילה לסיום? כל הכבוד על הרעיון של פתיחת הפורום. המומינים שולטים!

Sweet Misery

New member
../images/Emo6.gif

טוב, נו.
שם: הדר גיל: 17 מיקום: חולון דמות אהובה: סנופקין
ומאי הקטנה דמות שנואה: מומין. שיאללה, שיתבגר.
עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? כבר לא.
סדרות מצויירות אהובות נוספות: לא הרבה.
מילה לסיום? ולתפארת מדינת ישראל!

narkisu2

New member
אני../images/Emo9.gif

שם:נרקיס[בת] גיל:15 דמות אהובה:סנופפקקיןןן,מאי הקטנה,הגרוק,אליסיה דמות שנואה:סרח !! עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה?בטח
סדרות מצויירות אהובות נוספות:המ ארתור,סדריק,שאלתיאל קוואק, מילה לסיום?איזה כיף שנפתח פורום כזה!

טל גבסו

New member
עונה../images/Emo27.gif

שם: טל גיל: 14 וחצי מיקום: צפון דמות אהובה? מאי הקטנה דמות שנואה: סרח עוקבת אחרי שידורי הסדרה? עכשיו כבר לא אבל כל פרק ראיתי 50 פעם חח סדרות מצויירות אהובות נוספות: פינוקיו, מרקו מילה לסיום: זה הפורום הכי מגניב

דiר שלם

New member
פורום למומיניםם! איזה כייףף

שם: דור גיל: 14 מיקום: בבית דמות אהובה: סניף דמות שנואה: גוש השיער הקטן עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? לפעימם יוצא לי סדרות מצויירות אהובות נוספות: ? מילה לסיום? אין לי מילה לסיום

../images/Emo13.gif

שם:
נשימה תאית גיל:
17 נכון לעכשיו מיקום:
איזור המרכז דמות אהובה:
סנופקין דמות שנואה:
סנורקה עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה?
פעם עקבתי, היום פחות סדרות מצויירות אהובות נוספות:
מרקו ("הלב"), שאלתיאל קוואק, גברת פלפלת, נילס, קלימרו... מילה לסיום?
סנופקין

fairysoul

New member
אהלן

ספיר, בת 15 דמות אהובה- המכשפה והבת שלה, וכמובן- סנופקין! דמות שנואה- אממ. עוקבת-כשבא לי, לא קבוע. מילה לסיום- מזל טוב על הפורום החדש, ותוסיפו גלריות!

saray1111

New member
אני עונה

שם:שרי גיל:17 מיקום:אזור הצפון דמות אהובה:כאילו ב-ר-ו-ר שסנופקין
דמות שנואה:סרח המניאק סדרות מצוירות נוספות:שאלתיאל מילה לסיום:איזה פורום מיותר חחחח

עונה../images/Emo26.gif

שם: רעות גיל: 13 וחצי מיקום: בית דמות אהובה: מאי הקטנה
דמות שנואה: סרח
עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? ב-ר-ו-ר אבל יש לי לימודים וראיתי את כל הפרקים... סדרות מצויירות אהובות נוספות: כלום... מילה לסיום? אני מאוהבת במאי הקטנה

אנייייי

שם: מאי גיל: 14 מיקום: חולון דמות אהובה: מאי הקטנה דמות שנואה: סרח עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? לא סדרות מצויירות אהובות נוספות: ארתור וסדריק מילה לסיום? אני חדשההההה

למעלה