שירשור היכרות

עכשיו אניי

שם:מורן גיל:17 וקצת מיקום:אילת דמות אהובה:סרח דמות שנואה:אין דבר כזה.. עוקבת אחרי הסדרה: כמעט כל יום.. סדרות מצוירות אהובות נוספות:נו כל הנוסטלגיה האלה..ארתור,פילפלת,בולי איש השלג יש עוד שאני לא זוכרת. מילת סיום: מרוב אהבתי לסרח (אני מתה על השטיות שלו) החלטתי לקרוא לחתול שלי על שמו..

אני:p

שם:אורון גיל:14 מיקום:מודיעין דמות אהובה:סנופקין דמות שנואה: סרח עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? בוודאי סדרות מצויירות אהובות נוספות: כלום...

White Vampire

New member
אני../images/Emo13.gif

שם:רוית גיל:14.5 מיקום: נס ציונה דמות אהובה: למה אחת? סרח
, סנופקין
, מר המיולין והגרוק. דמות שנואה: סנורק
עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה?אכן סדרות מצויירות אהובות נוספות:שאלתיאל קוואק [הו דולף
] ויש עוד כמה פחות חשובות.. מילה לסיום?סרח

אורטל333

New member
../images/Emo23.gifגמאני רוצה~!!

שם: אתי גיל: 15 מיקום: חולון דמות אהובה: סנופקין דמות שנואה: אמממ אני אוהבת את כולם...בעצם בינבל מעצבנת אותי עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? כבר לא..הייתי עוקבת עד לפניי 4 שנים אבל דיי יש רק שיודרים חוזרים... סדרות מצויירות אהובות נוספות: אמממ רק המומינים!! מילה לסיום? סנופקין שולטט!!

Magical Fairy

New member
יו הגיע הזמן לפורום כזה D=

שם: אלה גיל: 15 מיקום: הדרום הנורא X: דמות אהובה: כולם
דמות שנואה: המיולין הוא מעצבן אותי |: עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? בערך סדרות מצויירות אהובות נוספות: אממ.. מצויירות? סאות'פארק
ורגילות- השמיניה, מאד טי וי, חברים, תהרוג אותי וזהו, ושאר הקומדיות הנחמדות :] מילה לסיום? אני מכורה למומינים ואני לא מתביישת בזה אפילו בגילי המופלג
אפילו שיש פה כמה שיותר גדולים ממני

אני...../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif...

שם: אור גיל: 17 ושלושה חודשים (בדיוק) מיקום: השרון דמות אהובה: מאי הקטנה דמות שנואה: המפקח עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? כשאני בבית... סדרות מצויירות אהובות נוספות: אני לא זוכרת איך קוראים לה.. זו עם הבובה והדובי- העזובים... אולי: "הצעצועים העזובים"?!... הדובי: "אני שונא כרובי ניצנים"...
מילה לסיום? אמרו לי כמה פעמים שאני מזכירה את מאי הקטנה...

עכשיו אני!

שם:אור גיל:ועוד חודשיים וחצי 17! מיקום:צפון דמות אהובה:סנופקין
ומאי כמובן! דמות שנואה:גברת פיליונג! עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה?מידי פעם עם האחיינים... סדרות מצויירות אהובות נוספות:נילס!!ושאלתיאל! מילה לסיום? אמממ...אני חדשה פה...

אנייי!!

שם: מוריאל גיל: 14 וחצי מיקום: כפר-יונה דמות אהובה: מומין דמות שנואה: סרח... בעע עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? תאמת לא ממש... אבל ראיתי כמעט את כל הפרקים =]] סדרות מצויירות אהובות נוספות: ארתור מילה לסיום? המומינים=שליטה!!! ושאפחד לא יתווכח איתי... love u people!!!

Amber68

New member
..

שם: אביה גיל: 15 מיקום: ראש העין דמות אהובה: סנופקיןןןןןןןןןן.. דמות שנואה: סניף.. הוא כל כך ילדה אחת שאני מכירה.. עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? כשהייתי קטנה כן.. אבל אם אני באיזה בייביסיטר תמיד נחמד לראות את זה שוב !! סדרות מצויירות אהובות נוספות: אין.. בגיל קטן ראיתי אמיץ הכלב הפחדן ועכשיו התוכנית היחידה שאני רואה זה היפים והאמיצים.. מילה לסיום? הא ?

2LIRONOS7

New member
מזל טוב על הקמת הפורום../images/Emo140.gif

שם: לירון / Łìŗóŋ גיל: 19+1 מיקום: רמת גן דמות אהובה: יש הרבה... לאהוב את סנופקין הפך להיות קיטשי מדיי אז אבחר במומין אבא או במר המיולין
דמות שנואה: מאי הקטנה הייתה מעצבנת רוב הזמן... עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? בצעירותי
סדרות מצויירות אהובות נוספות: שאלתיאל קוואק, רובוטריקים, מילה לסיום? יותר מהכל הנופים היו הדברים שעשו את הסדרה מסדרה טובה לסדרה מדהימה ביופיה.

../images/Emo118.gif^^ ../images/Emo26.gif

שם: אלעד. גיל: 16 וחצי. מיקום: רחובות. דמות אהובה: מאי. דמות שנואה: סרח. עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? כשיוצא. גם כך ראיתי כבר את כל הפרקים. סדרות מצויירות אהובות נוספות: שאלתיאל קוואק. מילה לסיום? מנשמע?

אוי איזה פורום שולט../images/Emo47.gif../images/Emo134.gif

שם:דקלה
דמות אהובה:אני אוהבת את כווולם
דמות שנואה:סרח
עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה
ברור, אני עדיין רואה כל יום את הפרק
סדרות מצויירות אהובות נוספות:הממממ נילס
מרקו
מילה לסיום
למה קוראים לכולם שם מומין
מה זה בכאילו נולד ילד קוראים לו-מומין, נולדה ילדה קוראים לה מומין
ואז כשהם נעשים הורים קוראים להם מומין אבא/אמא
וככה ממשיכים את המסורת לקרוא לכל ילד מומין
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גם אני חדשה!

שם: ענבר גיל:12 מיקום: דרום דמות אהובה:סניף הוא כזה מצחיק! חוץ מזה שהוא מזכיר לי מישהו חחח
דמות שנואה: אף אחד נראה לי טוב חוץ מהמכשפה סבתא של אליסיה (כולם שונאים אותה לא?) סדרות צוירות נוספות: נילס!!! ולסיום: יופי שפתחו כזה פורום סוף סוף או שפשוט אינ גיליתי אותו עכשיו (יכול להיות? ממתי הפורום?) זהו!

../images/Emo121.gifאני../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

שם: גלעד גיל:15 מיקום: חור ליד עיר הקודש דמות אהובה:מאי/סנופקין דמות שנואה:סרח, רק בגלל שהוא הצטייר אצלי בילדות כמניאק שמומין לא עשה לו כלום... עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? לא יוצא לי
סדרות מצויירות אהובות נוספות: לא חסרות מילה לסיום? נאמ נאמ היה לי שבוע סטלה
אין לי ראש לזה עכשיו

צלילוש3

New member
אנייי../images/Emo13.gif

שם: צליל סעדון גיל: 14.6 מיקום: באר שבע דמות אהובה: מאי דמות שנואה: אין דבר כזה אבל אם חייבים אני לא מתה על סנורקה... עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? משתדלת! סדרות מצויירות אהובות נוספות: כל מיני רוב הסדרות ששדרו פעם בערוץ 1 כי עכשיו יש כל מיני תוכניות מגעילות כאלה שאני לא אוהבת... מילה לסיום? אני סוגדת למי שפתח את הפורום המבורך הזה

Jet lag

New member
:

שם: אוריה. דמות אהובה: מאי, סרח, המיולין וסנופקין. דמות שנואה: מומין, סנורקה, מומינאמא. עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? עקבתי. ויש לי פרקים מוקלטים, כך שאני מציץ מידי פעם. סדרות מצויירות אהובות נוספות: ארתור
מילה לסיום? סוף?

boazgilad

New member
אני

שם:בעז גיל:18 מיקום:קיבוץ משמר הנגב דמות אהובה:סנופקין דמות שנואה:סרח עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה?כן סדרות מצויירות אהובות נוספות:וואוו יש כול כך הרבה בואו נראה אממ ניילס החתולים הסמוראים מוש השור כוח ווידאו צבי הנינג'ה(הישן) האופנוברים ממאדים ווואוו יש עוד כול כך הרבה אז זה יספיק לעכשיו מילה לסיום?הקיבוצניקים שולטים!

למעלה