שירשור היכרות

../images/Emo13.gif

שם: פורסט גיל: כמעט 17 מיקום: צפון הארץ זה מספיק? דמות אהובה: סנופקין
דמות שנואה: סנורקה
עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? אין לי כ"כ זמן לצערי... סדרות מצויירות אהובות נוספות: שאלתיאל קוואק! מילה לסיום? סנופקין שולט!!!

בJדJה

New member
דיי יש פורום למומינים?

חיחי איזה כיףףף שם:דנה גיל:ב25.9 בת 15 לא לשכוח! מיקום:דרום חח דמות אהובה:כולם דמות שנואה:אין לי עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה?מידי פעם שיוצא לי, ראיתי יותר בחופש.. סדרות מצויירות אהובות נוספות:אממ כל מיני סדרות ישנות וכמה בודדות שהן חדשות.. מילה לסיום?מילה לסיום

../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

שם: יסמין.
דמות אהובה: סרח והגרוק.
דמות שנואה: לא נדמה לי שיש. Oo"
עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? לא. :ּ\
סדרות מצויירות אהובות נוספות: רובן, בייחוד אלו ששודרו בחינוכית (נילס, שאלתי, פלפלת, בבר, מוש-מוש וכו').
מילה לסיום? מווּ.

אדון מנהל,

אולי תענה גם אתה על השאלון? או שזה לא לרמתך?
רוצים להכיר אותך!

V i C k U s H

New member
אניי../images/Emo26.gif

שם:ויקי גיל:17 מיקום:באר שבע דמות אהובה:סנופקין, מאי הקטנה דמות שנואה:אף אחד עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה?לא סדרות מצויירות אהובות נוספות:אמממ נילס , גברת פלפלת,ארתור מילה לסיום?

הייי אני חדשה! ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

שם:נועם גיל:12 מיקום:בית קשת דמות אהובה: סניף! וואי אני מתה עליו! אבל גם את סנופקין אני אוהבת ואת מומין ומאי 0דמות שנואה:סנורקה עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה?פעם עקבתי עכשיו אני לא יודעת באיזה שעה יש! סדרות מצויירות אהובות נוספות:כל הסדרות הנוסטלגיות של ערוץ 23! מילה לסיום?מקווה להנות בפורום הזה! וגם אני שמחה שפתחו פורום למומינים!

אני ../images/Emo70.gif

שם: מיכל גיל: ביום ראשון בת 18
מיקום: מרכז דמות אהובה: אמממ סנופקין.. אמממ ת'אמת אני אוהבת את כולם... דמות שנואה:
עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? מאז גיל 0 חחחחחחח סדרות מצויירות אהובות נוספות: את כל הנוסטלגיות זה בטוווח!!! מילה לסיום? ביי

אניייי

שם: שירי גיל: עוד מעט 15 מיקום: נגב דמות אהובה: מאי דמות שנואה: סרח עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? מתי שיש לי זמן אני משתדלת לראות.. סדרות מצויירות אהובות נוספות: גברת פלפלת, שאלתיאל קוואק מילה לסיום? מומין שלנו מומין טרול =)

יא../images/Emo47.gif../images/Emo26.gif

שם:לירז גיל:15 מיקום:דרום דמות אהובה:סנופקין
והשמנטפים דמות שנואה:אפחד בעיקרון עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה?ראיתי את כל הפרקים שהיו איי פעם
... סדרות מצויירות אהובות נוספות:
מילה לסיום?אממ

limors2

Well-known member
חח יופי שנזכרו../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

זאת באמת סדרה מאדד חדשה!!!
שם:ליאורה גיל: כמעט 19 מיקום: י-ם דמות אהובה: מאי ומר המיולין משומה
תמיד חיבבתי אותו
דמות שנואה: סנורקה המעצבנת
עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? כל פעם שאני בבית
סדרות מצויירות אהובות נוספות: הממ כלמיני מילה לסיום? מחר

S m e l l y Cat

New member
יה יה../images/Emo108.gif

שם: אריאל גיל: 15 מיקום: ת"א דמות אהובה: מאי ואחותה וסנופקין ומומין
[על כמה מתערבים שיותר מחצי יכתבו "סנופקין
"?
דמות שנואה: לא
עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? לא ממש אבל לעיתים יוצא לי בטעות לתפוס אותה בחינוכית
סדרות מצויירות אהובות נוספות: כללל הדברים שהיו לפני פוקימון וכו' [למרות שגם פוקימון אני אוהבת, אבל זה ממש היחידי. חוץ מזה יש שם ג'סי וג'יימס.] מילה לסיום? גווקאמולי

S m e l l y Cat

New member
מחנות מגניבה../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

רק של המומינים
קניתי גם מחזיק מפתחות של מומין שנאכל באכזריות על ידי כלב נבזי ברחוב ובובת מומין קטנה ואחת גדולה
אה והחנות בלטביה.

למעלה