שירשורפלצת 1.4.2004!!!

Abod היחיד

New member
כן הנה ההסבר

דבר ראשון שתי הצלעות הצדדיות כל אחת מהן זה רדיוס של אחד המעגלים והיה נתון שהמעגלים חופפים => הרדיוסים שווים. הצלע העליונה הייתה החיבור של 2 מרכזי הרדיוסים, שזה אומר שהאורך שלה שווה לרדיוס

שרון1111

New member
כן

אני סימנתי בשאלה עם המלבנים 2Y ובשאלה עם המעגלים סימנתי 45 מעלות

הפסיכומטרי ממישהי שלא למדה...

כמעט... אז ככה: היה מאוד דומה לסימולציות שעשיתי(אנקורי/קידום/מרכז ארצי) היו לי 3 פרטי מילולי וכמותי. בגרף של הכמותי, שנשאלו על מספר פחיות הבירה בהתאם למשקל הגוף, היה מזעזע. בכלל הגרפים היו לי יותר קשים מבסימולציות. היו הרבה מילים שלא ידעתי(חווילה- חשבתי שזאת בדיחה של אחד באפריל). הבוחנים היו מקסימים והכתה הייתה מאוד שקטה ובאוירה לימודית. לכל אילו שלמדו טוב, אל תלחצו חבל על הזמן, תגשו בראש שקט, יסבירו לכם את כל הנהלים לפני הבחינה. בקיצור חבל על הלחץ, נחכה לציונים ובהצלחה לכל מי שעושה ביום ראשון.. נמרוד תהנה באילת(גם אני לא אזמין אותך חוצפן!), ותודה לך על ה-כ-ל. וכמובן לדובת קוטב על שהעבירה איתי את שעות הלחץ לפני הבחינה:)

presco

New member
עזרה!!

למי שהיה את החוברת הכתומה: מה היה הפרק השלישי שם? כי בסוף כשבדקתי ראיתי שסימנתי שם 26 עמודות!!

platus

New member
שאלות מהכמותי

1. הייתה שאלה שנתנו כל מיני נתונים והייתה פשוט זווית שנשענת על הקוטר ואחת התשובות הייתה שהיא שווה ל-90 מעלות. מה הם רצו? 2. בהשוואה כמותית היה מלבן שנחתך ע"י מקבילית או משהו כזה ושאלו מה יותר גדול שטח המקבילית (?) או השטח המשותף להם. מה הייתה התשובה? 3. מישהו יכול לצייר או לתאר בפירוט את השאלה עם המעגלים?

חבר שלי סיפר לי על השאלה הזו זה 4

מפני שאתה יכול לשרטט את הצורות בכל מיני דרכים..וכל פעם יוצא שחלק אחר גדול יותר {לגבי השאלה על המקבילית}

platus

New member
מזל ועוד שאלה

באמת מזל. הייתה גם שאלה עם מעגל שחסום בתוך צורה מוזרה (מצולע- 4 צלעות) שרק הצלעות העליונה והתחתונה משיקים למעגל זה ושאלו מה יותר גדול - הקוטר או ........... הקו ביניהם או משהו כזה .. אוף, לא זוכר.

שרון1111

New member
את בטוחה?

לא יכול להיות שהנקודות נמצאות בדיוק אחת מול השנייה(ז"א שהקווים מקבילים) לדוג' בריבוע ואז הקטע שווה לקוטר???

M o n a L i s a

New member
לא בטוחה.....

אבל לא היה מצוין שהנקודות הן באותו מרחק, ואי אפשר להתסמך על שרטוט.

שרון1111

New member
דווקא בגלל שאי אפשר להסתמך

על הסרטוט בחרתי ב-4(אי אפשר לדעת) הרי בשרטוט הקטע נראה קטן מהקוטראבל אם הנקודות היו אחת מול השניה אז הקטע היה שווה לקוטר אני מקווה לפחות...

qet1

New member
התשובה היא 4

כי אם המרובע הוא ריבוע הם שווים ואם הוא לא ריבוע אז לא...

M o n a L i s a

New member
עוד שאלות!

היה מין דבר כזה עם מה ייתכן בהכרח, שיש זווית אחת שאם מחברים אותה לשנייה הן שוות לשלישית, אז סימנתי את האפשרות ששני קטעים שווים לשלישי, זה נכון? היתה שאלה עם מספרים ארבע ספרתיים ותלת, אז התשובה היא: רק תלת ספרתי וארבע ספרתיים? עוד שאלה...המעגל שיש לו קשת שווה לגזרה, וזווית של 120 מעלות, מישהו זוכר מה שאלו ומה הייתה התשובה? המשושה שהיה עם המשולש שצמוד לו, אז התשובה זה 1/6?

למעלה