שירשורפלצת 1.4.2004!!!

platus

New member
אה, והנה הסבר

לכולם יש בהתחלה n. זה שיצא רביעי קיבל משלושת אלו שיצאו לפניו 3 שקלים סה"כ ולכן בינתיים יש לו n+3. הוא יוצא אבל לפני כן נותן לכל אחד מאלו שנשארו שקל. כמה נשארו ? n-4. אז יש לו : n+3 פחות n-4. שזה יוצא 7. אוףףף... יצא לי בהצבה ככה אבל חשבתי שזה במקרה וסימנתי משהו אחר.

platus

New member
מי פתר וסימן במבחן עצמו ולא בבית?

במבחן עושים טעויות מפגרות, בעיקר כשזאת שאלה 25 ואתה בטוח שאתה מפספס משהו :(

Abod היחיד

New member
תזכירו לי את הקטעי הבנת הנקרא שהיו

אני זוכר אצלי בעברית: שריפה\צריבה, האוכל מהמאה ה-16, והשאר לא זוכר. באנגלית היה לי: אוכל מהיר, יפן והתרבות שלהם, נשים במערכת המשפט ואת השאר לא זוכר

M o n a L i s a

New member
כן.......נראה לי..........

ואני בת!
היה לי על המערכת המשפטית האפליה עם הנשים.... והיה לי אוכל מהיר בארה"ב!

Abod היחיד

New member
שוב סליחה.. מה יהיה איתי

אני לא מסתכל על השמות של האנשים.. ואם לא כתבת פועל שמטים אותו בנקבה שונה מבזכר אז אני לא ישים לב בחיים. את שני אלה גם לי היה. את זוכרת עוד?

M o n a L i s a

New member
הנה כמה שאלות מהבחינה......

1. מישהו אומר למישהי שהיא נראית לו תמיד עצבנית בכל יום שהוא רואה אותה, והיא אומרת שכדור הארץ תמיד נראה מואר לשמש, למה היא התכוונה? אני סימנתי שהיא התכוונה לזה שהיא רק נראית ככה לדעתו, והיא באמת לא. 2. השאלה עם הכדורים והכובעים הצבעוניים, מישהו זוכר אותה? נראה לי שזה עם החתולים! 3. הבנת הנקרא, עם המאה ה16, האם הבנתי נכון, שהם שמים חומץ כי השמן רותח? ובשאלה האחרונה, או משהו כזה, אמרו ששמים פטריות כי הם למדו שצריך שאוכל יהיה דל קלוריות. ובשאלה עם הכנת אוכל לאורח, אז לא מתחשבים במצב הפיננסי שלו, נכון?

למעלה